Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la CroCHEF » 19 tra 2011, 21:28

Jel jos kog nerviraju Robbenovi ispadi, sad je izjavio da nezna jel ce nositi dres u novoj godini, posto u zivotu nista nije sigurno smile44
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la mladjo_dj » 19 tra 2011, 22:08

CroCHEF napisao:Jel jos kog nerviraju Robbenovi ispadi, sad je izjavio da nezna jel ce nositi dres u novoj godini, posto u zivotu nista nije sigurno smile44

mene mozda malo al covjek je i sam reko da ne zeli to govoriti jer je vec imo par situacija u Realu i Chleseu tako da ga razumijem i sto je istina ko zna kako se situacija s njegovim ozljedama moze razvijati, KHR je vec izjavio da on ostaje kod nas tako da mene to ni ne dira bas jer ko zna kako su mediji prenjeli tu vijest.
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 19 tra 2011, 22:20

mladjo_dj napisao:
CroCHEF napisao:Jel jos kog nerviraju Robbenovi ispadi, sad je izjavio da nezna jel ce nositi dres u novoj godini, posto u zivotu nista nije sigurno smile44

mene mozda malo al covjek je i sam reko da ne zeli to govoriti jer je vec imo par situacija u Realu i Chleseu tako da ga razumijem i sto je istina ko zna kako se situacija s njegovim ozljedama moze razvijati, KHR je vec izjavio da on ostaje kod nas tako da mene to ni ne dira bas jer ko zna kako su mediji prenjeli tu vijest.

Ima snimka pitanja na TZ-u
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 19 tra 2011, 23:07

Jel znate vi da se Robben našoj ekipi počeo gaditi. Ja sam to načuo, ali zasada svi šute o tome. Robben unutar ekipe baš i nema neki rispket jer puno sere navodno, sebičan je i malo je nervozan kaj premalo zarađuje...

Ja nemislim da će on otić, ali došlo je vrijeme da se ja više nebrinem ako Ribery i Robben odu, jer Bayern je sada druga priča nego kaj je to bilo prije dvije godine kada se trebalo zadržati Riberya svim silama. Oni sad kod mene čak imaju i cijenu 40-60 milja...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 19 tra 2011, 23:32

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 11898.html

Romica i Santos zainteresirani za Brena! Znači on ide i bez njega se planira...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 20 tra 2011, 14:31

anton 1983 napisao:http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/zwei-vereine-breno-interessiert-1211898.html

Romica i Santos zainteresirani za Brena! Znači on ide i bez njega se planira...

Pa to je jasno več danima za brenića...kaj se tiče robbena nebi bilo loše povuči radikalni potez i prodat ga za veliku lovu te za to kupit Vidala i Hazarda...ja nebi ni trepnul!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 20 tra 2011, 14:58

Sviđa mi se ovo novo razmišljanje od Klosea da bi možda osto. To možda i nebi bilo loše kada bi:

Mi uspjeli prodat Olića za 3-5 milja, jebiga ozlijeđen je cijelu sezonu pa niti nemremo tražiti više, NAŽALOST!

2.) Kada bi on pristao na manju plaću koju sada ima Olić, što i nije tako nemoguće jer Olić nema malu plaću i Klose je sad prestar da bi smio tražiti neka prevelika primanja, s tim da sam ja ziher da mu niko neće dat bolje uvjete od bayerna po pitanju financija kak god da okrene...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 20 tra 2011, 16:16

anton 1983 napisao:Jel znate vi da se Robben našoj ekipi počeo gaditi. Ja sam to načuo, ali zasada svi šute o tome. Robben unutar ekipe baš i nema neki rispket jer puno sere navodno, sebičan je i malo je nervozan kaj premalo zarađuje...

Ja nemislim da će on otić, ali došlo je vrijeme da se ja više nebrinem ako Ribery i Robben odu, jer Bayern je sada druga priča nego kaj je to bilo prije dvije godine kada se trebalo zadržati Riberya svim silama. Oni sad kod mene čak imaju i cijenu 40-60 milja...

Osjeti se to u zraku Antone. Posebice sam počeo ti uočavati nakon onog puncha na Mülleru. Puno kuka, valja se, sebičan je a istodobno kad drugi igraju onda on samo bi htio loptu. Za zaradu neću ništa komentirati jer ne postoji mala zarada u današnjem nogometu za takve igrače, itekako je on puno plaćen kao i gotovo svi prvotimci FCB-a. :| Ukoliko on hoće otići, neka ide, jer vidim da kad ne ide, nema toga i da su one riječi na proslavi bila obična laž. Svaki igrač kada počne tako lupetat ništa nije sigurno, ovo i ono znači da laže da mu je bezuvjetno stalno do kluba. :|

Ribéry... Taj čovjek nije odigrao ove sezone skoro ništa od onoga što je pokazao prve dvije i pol sezone u našem klubu. Ostaje vidjeti iduću može li vratiti sjaj koji je imao pod Hitzfeldom, Klinsmanom i ono malo pod Gaalom... Ukoliko ne bude, ne bi bio nešto 'uznemiren' ako bi ga se prodalo za nekih 40 mil. €. Umjesto toga ima dovoljno mladih igrača tipa Hazard, Shaqiri i co. koji čekaju priliku da zaigraju za veće klubove i nađu svoje mjesto pod suncem.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 20 tra 2011, 16:20

FCB_general napisao: Umjesto toga ima dovoljno mladih igrača tipa Hazard, Shaqiri i co. koji čekaju priliku da zaigraju za veće klubove i nađu svoje mjesto pod suncem.

Ja isto tako razmišljam.

Samo treba reći da smo mi sa Riberyom i Robbenom napravili jedan skok u svijetu nogometa, po pitanju, reputacije, marketinga i prepoznatljivosti u svijetu. Da bi se to postiglo njih dva su bili neophodni i na tome im treba biti vječno zahvalan. Ali sada kada smo dostigli tu granicu oni više "nemoraju" biti članovi Bayerna da bi Bayern taj nivo zadržao.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 20 tra 2011, 16:25

anton 1983 napisao:
FCB_general napisao: Umjesto toga ima dovoljno mladih igrača tipa Hazard, Shaqiri i co. koji čekaju priliku da zaigraju za veće klubove i nađu svoje mjesto pod suncem.

Ja isto tako razmišljam.

Samo treba reći da smo mi sa Riberyom i Robbenom napravili jedan skok u svijetu nogometa, po pitanju, reputacije, marketinga i prepoznatljivosti u svijetu. Da bi se to postiglo njih dva su bili neophodni i na tome im treba biti vječno zahvalan. Ali sada kada smo dostigli tu granicu oni više "nemoraju" biti članovi Bayerna da bi Bayern taj nivo zadržao.

Istina. Također u prilog može ići odličan skok Bundeslige na euro sceni. Igrači više nisu toliko skeptični po pitanju njem. klubova i lige, posebice kad je Bayern u pitanju nakon finala CL.

Jedino će morati klub nekih 23 mil. eura iz kase izvaditi ako žele Hazarda(osim ako prije netko drugi ne reagira).
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la mladjo_dj » 20 tra 2011, 16:37

FCB_general napisao:
anton 1983 napisao:Jel znate vi da se Robben našoj ekipi počeo gaditi. Ja sam to načuo, ali zasada svi šute o tome. Robben unutar ekipe baš i nema neki rispket jer puno sere navodno, sebičan je i malo je nervozan kaj premalo zarađuje...

Osjeti se to u zraku Antone. Posebice sam počeo ti uočavati nakon onog puncha na Mülleru. Puno kuka, valja se, sebičan je a istodobno kad drugi igraju onda on samo bi htio loptu. Za zaradu neću ništa komentirati jer ne postoji mala zarada u današnjem nogometu za takve igrače, itekako je on puno plaćen kao i gotovo svi prvotimci FCB-a. :| Ukoliko on hoće otići, neka ide, jer vidim da kad ne ide, nema toga i da su one riječi na proslavi bila obična laž. Svaki igrač kada počne tako lupetat ništa nije sigurno, ovo i ono znači da laže da mu je bezuvjetno stalno do kluba. :|

Ribéry... Taj čovjek nije odigrao ove sezone skoro ništa od onoga što je pokazao prve dvije i pol sezone u našem klubu. Ostaje vidjeti iduću može li vratiti sjaj koji je imao pod Hitzfeldom, Klinsmanom i ono malo pod Gaalom... Ukoliko ne bude, ne bi bio nešto 'uznemiren' ako bi ga se prodalo za nekih 40 mil. €. Umjesto toga ima dovoljno mladih igrača tipa Hazard, Shaqiri i co. koji čekaju priliku da zaigraju za veće klubove i nađu svoje mjesto pod suncem.

pa dajte ljudi sta vam je pa zar vi stvarno mislite da Hazard ili Shaqiri ili iko u svijetu moze zamijeniti Robberya :?:
ne razumijem zasto bi sad prodavali nase najbolje igrace i to jos najbolja krila na svijetu ???
ja se s vama nikako ne slazem...
Nemogu vjerovat da ste samo tako zaboravili genijalnosti te dvojice igraca koji su nas izvukli jako puno puta i koji su u nas klub donijeli jednu ogromnu dozu straha ostalim klubovima i igracima :no:
Liga prvaka (5x):
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 20 tra 2011, 16:41

mladjo_dj napisao:pa dajte ljudi sta vam je pa zar vi stvarno mislite da Hazard ili Shaqiri ili iko u svijetu moze zamijeniti Robberya :?:
ne razumijem zasto bi sad prodavali nase najbolje igrace i to jos najbolja krila na svijetu ???
ja se s vama nikako ne slazem...
Nemogu vjerovat da ste samo tako zaboravili genijalnosti te dvojice igraca koji su nas izvukli jako puno puta i koji su u nas klub donijeli jednu ogromnu dozu straha ostalim klubovima i igracima :no:

Ti si malo drugačije shvatio kaj smo mi rekli. Prije ove sezone niti ja niti on nismo mogli si zamisliti da bi njih dvojicu prodali niti smo imali u vidu igrače koji bi ih eventualno mogli zamjeniti te smo mislili da bi prodajom njih dvojice Bayern jako pao. U ovoj sezoni situacija se mjenja za nas i mi nebi tako reagirali da se njih proda jer je Bayern napredoavao i ima bolju startnu poziciju kod kupovine nekih igrača.

To ne znači da mi njih BI prodali, ali kad bi ih prodali nebi to smatrali katastrofom!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la mladjo_dj » 20 tra 2011, 16:49

anton 1983 napisao:Ti si malo drugačije shvatio kaj smo mi rekli. Prije ove sezone niti ja niti on nismo mogli si zamisliti da bi njih dvojicu prodali niti smo imali u vidu igrače koji bi ih eventualno mogli zamjeniti te smo mislili da bi prodajom njih dvojice Bayern jako pao. U ovoj sezoni situacija se mjenja za nas i mi nebi tako reagirali da se njih proda jer je Bayern napredoavao i ima bolju startnu poziciju kod kupovine nekih igrača.

To ne znači da mi njih BI prodali, ali kad bi ih prodali nebi to smatrali katastrofom!

naravno da svako ima svoje misljenje i to misljenje se treba cijeniti ali moje misljnje je upravo to, kad bi nas jedan od njih dvojice napustio ja bi to smatro katastrofom i vrlo losim potezom uprave jer kolko god oni bili i bahati i sebicni mislim da su cak jednim dijelom to i zasluzil...
Igra bez njih dvojice bi se sigurno svela na totalni timski rad ali ja mislim da samo mi s njima barem 30 - 40 posto jaci pa ko god da ih zamijenio u slucaju prodaje.
Liga prvaka (5x):
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 20 tra 2011, 16:51

mladjo_dj napisao:naravno da svako ima svoje misljenje i to misljenje se treba cijeniti ali moje misljnje je upravo to, kad bi nas jedan od njih dvojice napustio ja bi to smatro katastrofom i vrlo losim potezom uprave jer kolko god oni bili i bahati i sebicni mislim da su cak jednim dijelom to i zasluzil...
Igra bez njih dvojice bi se sigurno svela na totalni timski rad ali ja mislim da samo mi s njima barem 30 - 40 posto jaci pa ko god da ih zamijenio u slucaju prodaje.

ja nisam rekao da mi bez njih nebi bili slabiji, ali se neslažem sa tobom da bi to bila katastrofa jer kad bi nas oni napustili mi sigurno nebi neka govna doveli za zamjene. gle jednog dana će i taj jebeni hazard biti novi Ribery, ako me razumiješ!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la mladjo_dj » 20 tra 2011, 17:02

anton 1983 napisao:ja nisam rekao da mi bez njih nebi bili slabiji, ali se neslažem sa tobom da bi to bila katastrofa jer kad bi nas oni napustili mi sigurno nebi neka govna doveli za zamjene. gle jednog dana će i taj jebeni hazard biti novi Ribery, ako me razumiješ!

e bas to jednog dana, samo ja ne zelim opet neke eksperimente i cekanja da neki igraci postanu zvijezde mislim da je u proteklih sezona toga bilo dosta, ako vec imamo dosta dobru momcad sa dosta igraca koji vec jesu zvijezde u ekipi i momcad koja je donekle uigrana onda nek se ta ekipa razvija prema samom vrhu.
Drugacije razmisljamo ti mozda vidis neke igrace koji su dostojni zamijniti Robberya ali ja bas i ne.
Sad ce doci i Jupp i daj boze da su se igraci oslobodili onog tzv. straha od LVG i da ce se posebno Ribery vratiti u najbolju formu jer on je izgleda imao i najvecih nesporazumam sa Gaalom.
Liga prvaka (5x):
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi