anton 1983 napisao:Pretjeruješ. nemreš oćekivati da će klinci koji u biti nisu pravo niti osjetili nogomet u 1. BUNDESLIGI odjedanput explodirati.
ja werderu predviđam borbu za EL najviše, a sredina tablice im je neka realnost, no to isto ovisi o transferima, kako odlascima tako i dolascima.
Francky boy napisao:Ja sam to i rekao.Sredina tabele i najviše borba ta El u prvoj godini.U drugoj će to biti bolje.Znači ne mnogo bolje nego ove godine.Moj post je išao u smjeru toga da se neće raspasti kako bi mnogi očekivali kad ti od 4-5 bitnih igrača.
anton 1983 napisao:Francky boy napisao:Ja sam to i rekao.Sredina tabele i najviše borba ta El u prvoj godini.U drugoj će to biti bolje.Znači ne mnogo bolje nego ove godine.Moj post je išao u smjeru toga da se neće raspasti kako bi mnogi očekivali kad ti od 4-5 bitnih igrača.
A čuj nisi ti baš to reko. Naši postovi ipak govore o jednom padu Werdera nasprem proteklih par godina dok se to iz tvog posta baš i nemre iščitati!
Francky boy napisao:anton 1983 napisao:Francky boy napisao:Ja sam to i rekao.Sredina tabele i najviše borba ta El u prvoj godini.U drugoj će to biti bolje.Znači ne mnogo bolje nego ove godine.Moj post je išao u smjeru toga da se neće raspasti kako bi mnogi očekivali kad ti od 4-5 bitnih igrača.
A čuj nisi ti baš to reko. Naši postovi ipak govore o jednom padu Werdera nasprem proteklih par godina dok se to iz tvog posta baš i nemre iščitati!
Šta znači pad?Ako znači borba za EL onda to nije pad jer je konkurencija brutalna.AKo znači borba za opstanak onda je to pad.Jer pad bi bio da su bliže dnu nego vrhu.Ne može ti niko garantovati izlazak u Evropu.Pad to zna najbolje BAyern.Da nisu isti nego kad je u timu bio Ozil i Diego to stoji.Nikad neće biti kao prije, ali u odnosu na ovu sezonu ne očekujem pad već i bolje stvari.Jer punoga je trulog bilo ove godine u Werderu.Možda sam se pogrešno izrazio kad sam rekao prethodne godine (mislim na zadnje dvije sezone).Treba uzeti u obzir da se sljedeće godine očekuje najača konkurencija u Bundelsigi u zadnji 10-20 godina.
BAyern koji će imati brutalno jak tim jer traži mjesto u finalu Lp.Očekujem da BVB neće niko napustiti i da će uložiti jedno 15 mil eura.Schalke bi po meni treba biti jači.Jer ako dovedu Wiesea neće se mnogo osjetiti, a moći će dodatno pojačati tim + Holtby i Zambrano,Wolfsburg koji će potpuno izmjeniti tim i ponovo biti konkurentan za vrh,Bayer bi mogao ostati jedino bez Vidala, a sigurno će se pojačati za Lp (Schurrle,Toprak),Hsv bi trebao postati puno ozbiljnija ekipa sa Arnesenom kao i Stuttgart,nova Hertha,Hannover.....itd.U ovakvoj konkurencije je teško pričati o nekom padu.

10.03 Uhr: Tim Wiese lassen die Schalke-Gerüchte der letzten Tage absolut kalt. "Für mich gibt's nur eins: Werder Bremen. Und für diesen Verein werde ich alles geben," stellt Wiese gegenüber der "Syker Kreiszeitung" klar. Allerdings wartet der Keeper auf ein klares Bekenntnis von Werder: "Man hört schon raus, dass ich verkauft werden soll, weil kein Geld da ist." Geschäftsführer Klaus Allofs beruhigt aber: "Bei uns muss keiner aus finanzieller Not verkauft werden, in der Situation befinden wir uns nicht.Tim hat einen Vertrag bis 2012, den wollen wir mit ihm verlängern, und wir werden demnächst auch in die Verhandlungen einsteigen."

anton 1983 napisao:Možda on je kikser, ali sveukupno on nije loš golman.
anton 1983 napisao:Brijem da bi Engelzi dali desnu nogu za njega

anton 1983 napisao:Nije me ovo previše iznenadilo, al baš me zanimalo koliko bi recimo Wiese košto. Možda on je kikser, ali sveukupno on nije loš golman. Brijem da bi Engelzi dali desnu nogu za njega...Aludiram na ovo jer smatram da su golmani u BUNDESLIGI možda i najbolji na svijetu, ali su po cijeni užasTno podcjenjeni...

Spox.com napisao:9.15 Uhr: Wir starten mit Werder Bremen: Dort steht Claudio Pizarro offenbar vor einer Verlängerung seines bis 2012 laufenden Vertrags. "Claudio ist ein sehr wichtiger Stürmer für uns. In seinem Vertrag ist eine Option auf eine Verlängerung eingebaut", sagte Geschäftsführer Klaus Allofs in der "Bild"-Zeitung und legte gleich nach: "Man muss sich keine großen Sorgen machen. Claudio fühlt sich hier sehr wohl. Die Wahrscheinlichkeit ist sehr groß, dass er noch ein Jahr länger bleibt!" Der 32-Jährige soll bei der Entwicklung der jungen Sturmkollegen helfen. "Die anderen Stürmer wie Sandro Wagner oder Denni Avdic sollen unter seiner Anleitung ausgebildet werden. Sie sollen in den nächsten Jahren von ihm profitieren", so Allofs weiter.

9.20 Uhr: Das wäre ein Hammer! Werder-Geschäftsführer Klaus Allofs träumt von einer Diego-Rückkehr. In der "Bild" spekuliert Allofs: "Wäre es zu Konditionen von damals möglich, würden wir ihn gerne nehmen." Werder sucht nach dem Abgang von Mesut Özil weiter nach einem Spielmacher und Diego hatte seine beste Zeit in Bremen. Vor dem direkten Duell am Freitag sagt der Wolfsburger: "Ein besonderes Spiel für mich. Es ist eine große Freude, zurückzukehren. Es waren sehr schöne Jahre dort." Die Wölfe zahlten im vergangenen Jahr 15 Millionen Euro an Juventus Turin. Bei einem Abstieg des VfL wäre der Brasilianer sicher günstiger zu bekommen. Mit einem Sieg über Wolfsburg kann Werder einen großen Teil dazu beitragen.

Murta napisao:[
Allofs je prije utakmice Werder - Wolfsburg izjavio da ako budu uvjeti povoljni (ako Wolfsburg ispadne iz BL) da bi rado uzeli Diega kao zamjenu za Ozila koju još nisu pronašli. Diegu je to jedna posebna utakmice jer je u Bremenu proveo puno lijepih godina.

doro napisao:diego mali je propal totalno

Vrati se na: Bundesligaški klubovi
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju