Bayer Leverkusen

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: Bayer Leverkusen

PostPostao/la anton 1983 » 11 ožu 2011, 08:40

Leverkusen je još uvijek nedorećena ekipa, a to će i ostati. Imaju taj mentalitet gubitnika i teško da će ga izgubiti. Obrana je ono kaj moraju popraviti da bi postali kvalitetniji. Ostali djelovi ekipe su dosta dobri i po tome netreba prčakti. Doveli su si Schurrlea iz Mainza i to će biti još jedna dobra opcija u napadu. Taj igrač im možda i nije trebao , ali nigdar nije na odmak dovesti takvog igrača ako se može, no štoper i to kvalitetan je pod muss! Znači oni il moraju dovesti štopera koji će koštati pa bar do 15 miljona eura ili možda dovesti nekog dedu koji će moći dati bar još dvije dobre sezone tom klubu. Kada se priča o mlađem igraču, ako gledam BUNDESLIGU samo mi trojica padaju na pamet, a to su Dante, Tasci i Geromel. Svu trojicu bit će teško dovesti a i pitanje je dal su to igrači koji će im pomoć da se obrana stabilizira, a opet to je KUSEN i teško je tražiti nekaj bolje za njih. S druge strane možda bi se trebali okrenuti svom odbjeglom sinu Juanu koji je pred kraj karijere i igra u Romi koja se raspada i možda neće hapiti Euuropu no pitanje je dal bi im ga Roma prodala, a opet ako i bi, pitanje je za koliko para i dal bi im se to uopće isplatilo. Nedovedu li dobrog štopera, u LP nevjerujem niti da će skupinu proči, a i to bi se moglo loše odraziti na ligu.

Isto tako pitanje je ko će im biti trener za slijedećeu sezonu jer heynckes je kako sad stvari stoje prvi kandidat za novog trenera Bayerna.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 14 ožu 2011, 14:34

Ah zguzena li! Tak kak su sisnuli od Villareala, tak im se sad otvorilo protiv mainza. Lijep pogodak R. Augusta u sučevoj nadoknadi. Leverkusen je majstorski iskoritio grešku mainzove obrane, a R. Augusto zavaljao lijep gol sa 20 metara, neobranjivo za Mullera. Bolje bi bilo da su ovu sisnuli, a da su tukli Villareala :D Zguzen je ponovo pokazao da su bolji na strani nego kod kuće te moram reći da me ova pobjeda malo iznenadila...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 14 ožu 2011, 16:36

Jedno je sigurno... Ukoliko Bayer ne dovede kvalitetnog trenera da nastavi jako dobar posao Don Juppa, brzo će opet ponovit sezonu bez CL ili čak EL. :| U to sam prilično siguran, jer oni su zadnji puta igrali CL kada je još Berbatov bio član njihovog tima. Bez pravog trenera, ovo bi jako brzo moglo popucati i onda dobro poznato, rasprodati se Europi.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 14 ožu 2011, 16:47

Al ak nedofuraju štopera ništa im neće značiti dobar trener...Štoper je za mene pod muss!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 14 ožu 2011, 16:51

anton 1983 napisao:Al ak nedofuraju štopera ništa im neće značiti dobar trener...Štoper je za mene pod muss!

Dobro, trener im je polazna osnova... I to također za stopera što se moglo vidjeti posebice na utakmici protiv Dortmunda u 1. kolu nakon pauze kada su ih doma žuto-crni lagano dobili. To bi taj budući trener sa Völlerom trebao da riješi.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 20 ožu 2011, 12:19

Robin Dutt wechselt nach Leverkusen

Trainer Robin Dutt verlässt den Fußball-Bundesligisten SC Freiburg zum Saisonende. Trotz eines Vertrags bei den Badenern bis zum 30. Juni 2012 wechselt der 46-Jährige nach Informationen der Nachrichtenagentur dpa zum Ligakonkurrenten Bayer Leverkusen.

Znači Robin Dutt bit će trener Kusena..Mislim da nam je svima jasTno kaj to znači. Izuzev...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 20 ožu 2011, 12:53

O tom Robinu Duttu baš ništa ne znam osim što je trener Freiburga koji je ove godine senzacionalan u 1. ligi. :|

Kako će to sve izgledat, ostaje vidjeti... Ali ja mislim da se Leverkusen neće uopće u CL proslaviti s tim trenerom :no: te da u Bundesligi već iduće godine opet ostaju bez CL.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 20 ožu 2011, 15:56

Koja gajbetina Derdiyoka..Neuer nije ni trepnul...doduše sudac je trebal nešto prekinut prije i sad Metzelder zakuco sebi golčinu :doh:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 24 ožu 2011, 10:22

Razgovori o produljenju ugovora sa Adlerom ne idu baš dobro. Kako sad stvari stoje nisu niti blizu dogovora. Još je na posljednjoj tekmi leverkusena kad su baš igrali protiv Schalkea bio skaut MUTD-a koji je promatrao Adlera i Neuera. Kako je veća vjerojatnost da dopeljaju Adlera jer bi im to bilo puno lakše, može se dogoditi da Adler neproduži ugovor i napusti klub tj. ode u MUTD. Samo nevjerujem da bi MUTD u slučaju kupovine Adlera platio punu odštetu koja piše u klauzuli (24 miljona eura), kad Adler ima samo jednu godinu ugovora. Bila bi velika šteta da Adler ode sada iz kluba, a još uz to bio bi to veliki udarac za Leverkusen kada bi ga dali po nekoj mizernoj cijeni od 15 miljona eura ili još gore da im slijedeće sezone ode kao free igrač. Muke po Voellera se nastavljaju!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 24 ožu 2011, 11:52

Po tvojim riječima, Ferguson definitivno drži u šaci Bayera. Adler na sve indirektne načine pokušava natjerat Fergusona da ga dovede u momčad i da riješi svoje probleme i ispuni Adlerovu želju. Bojim se da će upravo najgori scenarij biti za Bayer, ovaj neće produžiti ugovor, a Leverkusen će ga prodati za sitniš ili će čak BEZ odštete otići! :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 24 ožu 2011, 12:46

Tak nekak ispada, no ja mislim da bi bilo ciganski od njega da na takav način napusti klub. Gle ak mu istiće ugovor mogo bi se barem sa Bayerom dogovoriti da ovo ljeto neće otići ispod 18, a onda neka barem produži ugovor za godinu dana, al da mu cijena više nije 24 već 18-20. Mislim da bi takvi igrači trebali cijeniti klubove koji su ih stvorili i dali im takvu priliku!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 24 ožu 2011, 12:50

anton 1983 napisao:Tak nekak ispada, no ja mislim da bi bilo ciganski od njega da na takav način napusti klub. Gle ak mu istiće ugovor mogo bi se barem sa Bayerom dogovoriti da ovo ljeto neće otići ispod 18, a onda neka barem produži ugovor za godinu dana, al da mu cijena više nije 24 već 18-20. Mislim da bi takvi igrači trebali cijeniti klubove koji su ih stvorili i dali im takvu priliku!

:bravo:

Jedino što Adler i vrijedi tih 24 mil. € i to je nekakav minimum za takvog vrsnog golmana da ode iz takvog kluba. Mislim da ManU nema razloga da škrtari sa novcem. Kupili su Berbatova za previše, a do ove sezone nije pokazao za što je doveden.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 13 tra 2011, 08:15

Izgleda da će me Leverkusen za slijedeću sezonu razočarati. Njima je neophodno trebao jedan štoper, ali ŠPEK štoper da bi nekaj mogli napraviti u LP, a i ponoviti dobru sezonu u BUNDESLIGI. Prema kvaliteti igrača, ta štoperska pozicija je jedino kaj gdje škripi. nakon kaj su doveli Schurrlea iz mainza za mastne pare, odlučili su se na jeftine štopere koji za mene definitivno nisu dostojni LP. za BUNDESLIGU bi možda mogli i proči. Prvo dovest će najvjerojatnije Omera Topraka iz freiburga koji je za mene trenutačno talent i sigurno mi to nije neki štoper koji bi trebao uz Reinartza biti osigurač u njihovoj obrani. Drugi štoper za kojeg su se odlučili je također talent, iako ima 22 godine, je Philipp Wollscheid iz Nurnberga. Znači imat će reinartza, topraka i Wollenschieda koji imaju 21/22 godine te starijeg M. Friedricha koji nikada nije bio neki ŠPEK štoper.

razočarali su me...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 13 tra 2011, 16:37

Možda uzmu Đoa i eto im iskustva i godine a damo im mi Brenu i Gnojtena za Barnettu :D
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 22 tra 2011, 10:07

Spox.com napisao:10.44 Uhr: Ärger in Freiburg! SC-Trainer Robin Dutt hat sich nach dem Bundesligaspiel gegen Hannover über die Pfiffe gegen Verteidiger Ömer Toprak aufgeregt. Beim Fernsehsender "Sky" kritisierte Dutt: "Ein paar Zuschauer auf der Hauptribüne sind wohl ein bisschen verwöhnt. Die haben wohl die Krankheitsgeschichte des Jungen vergessen. Er ist derzeit ein wenig im Tief, aber das hat er nicht verdient." Toprak leistete sich vor dem dritten Tor der 96er einen schweren Patzer und zog so den Unmut der Fans auf sich. Zur Erinnerung: Der 21-Jährige hatte sich im Sommer 2009 bei einem Kartunfall schwer verletzt und war ein halbes Jahr ausgefallen.

Sinoć nakon utakmice s Hannoverom je Robin Dutt kritizirao navijače koji su zviždali Omeru Topraku. To ne bi bilo tako zanimljivo da nema drugih stavri zbog kojih i pišem ovu vijest u temu Leverkusena.

Robin Dutt će biti Bayerov trener iduće sezone, a toj momčadi najveći je problem obrana i to stoperi. Kao favorit kluba za to mjesto se spominjao Omer Toprak, igrač Freiburga. Sad je još realnije da Toprak krene za Duttom jer ga navijači baš i ne vole, a Dutt ga brani.

Izgleda da anton ima neće dočekati špek pojačanje u obrani. :mrgreen:
Murta
Sekretar
Sekretar

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesligaški klubovi