Speedy napisao:Toliko smo imali nesrece u ovoj tekmi ali isto toliko i srece kad uzmes u obzor ona dva zicera Gekasa! Fakat vise ne znam di se krije problem ove ekipe, brijem da je to sve u njihovim glavama i da je problem pristup ovakim utakmicama, pristup tipa LAKO CEMO!
Bojim se da je nešto malo dublje...Svake dve godine mi igramo bezkarakterno..navijači imaju neke želje, uprava isto tako pa se možda forsiraju neki igrači koji su na kraju plačenici i na kraju nam je klub postao hrpa plačenika, a ne onih koji će ginut za ekipu. Naši igrači sada nisu klapa i niko me nemre uvjeriti drgačije te se ne zna ko pije ko plača. Jebote Lahm za kapetana, a i Schweiniu sad nebi dao vrpcu kad vidim kak igra
Inače ovaj X ajmo reč opčenito nije loš, ali mi sad plačamo danak onom kaj je van gaal zasro i očekuje se da mi dobijemo 5 tekmi zaredom pa onda seremo i seremo...Da smo danas zabili prvi, a mogli smo, te da nismo primili prvi gol, danas bi osvojili 3 boda, al danas je taj njihov gol, sa prokletim sucem bio uklet!
width="960"
Cijli zivot sam mislio kako su klinsmann i ivankovic najgori treneri na svijetu,al LvGaal ih je debelo presisao!Mi smo isto naivno mislili kako ce jonker to moc popravit(nakon vizekusena)