07.05.11, 15:30 FC St. Pauli : FC Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Biste li bili zadovoljni "samo" bodom?

Da
1
8%
Ne
12
92%

Ukupno glasova : 13

Re: 07.05.11, 15:30 FC St. Pauli : FC Bayern München

PostPostao/la FCB m@niac » 07 svi 2011, 18:48

anton 1983 napisao:
KAKAV JE STROJ OVAJ GOMEZ, KAKAV MRTVI ROBBRERY! :legendo:

Robbery - stroj...

Gomez je više mantinela pomoću koje stroj zabija golove... :haha:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Red passion » 07 svi 2011, 19:19

CroCHEF napisao:
stevan2712 napisao:Posle rutinskog prvog poluvremena,u drugom 7 golova :D Ko bi se nadao :D Bitno je da smo mi 3. ,e sad kad bi Lever kiksao pa da ne idemo u kvalifikacije bilo bi idealno ali nije ni ovako lose kako je izgledalo do prije par kola :bravo:
Ma da ja se malo pribojavam tih kvalifikacija..jer ovo novo pravilo da igraju prvaci sa prvacima i neprvaci sa neprvacima...mi lako mozemo na Man City,Romu ili nekoga iz Spanije,Francuske... :o :o :o
Al i to da se desi! Mi smo uvijek favoriti,ali zasto ice tezim putem ako se moze lakse,zato u zadnje kolo po pobjedu,a u Frajburgu sta bude bude :D

Tesko da ce Lever kiksat, posto igraju protiv Freiburga, a trener Freiburga je Dutt koji preuzima Leverkusen iduce sezone.
I ne, mi smo nositelji u bubnju di su 3. i 4. iz liga petice i jacih liga.

A brate mili, uvijek se nešto nekome mora poklopit da ne ispadne kako bi eventualno netko pomislio. U ovom slučaju aktualni trener Freiburga. :mrgreen:
No dobro, prije par kola je to bio Jupp u našem slučaju, tako da no hard feelings. Bayer je očito pao onog trenutka kad su na 4-5 bodova razlike izgubili onu utakmicu da bi zadnja 3-4 kola držali priključak i sad im je svejedno. Normalno, 2. mjesto će oni 95% sam siguran, osigurati. Dobije se i manje casha ako se završi slabije plasirano, a CL kvalifikacije oni isto ne žele kad se pogleda današnji sustav natjecanja i ono da su igrali zadnji puta tamo pod Skibbeom ili Augeom to natjecanje kad je i Berbatov bio napadač. :D
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 07 svi 2011, 19:36

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 34135.html

koje ocjene TZ-a :legendo: pet puta jedinica, sve ostalo dvojka
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la stevan2712 » 07 svi 2011, 20:07

CroCHEF napisao:
stevan2712 napisao:Posle rutinskog prvog poluvremena,u drugom 7 golova :D Ko bi se nadao :D Bitno je da smo mi 3. ,e sad kad bi Lever kiksao pa da ne idemo u kvalifikacije bilo bi idealno ali nije ni ovako lose kako je izgledalo do prije par kola :bravo:
Ma da ja se malo pribojavam tih kvalifikacija..jer ovo novo pravilo da igraju prvaci sa prvacima i neprvaci sa neprvacima...mi lako mozemo na Man City,Romu ili nekoga iz Spanije,Francuske... :o :o :o
Al i to da se desi! Mi smo uvijek favoriti,ali zasto ice tezim putem ako se moze lakse,zato u zadnje kolo po pobjedu,a u Frajburgu sta bude bude :D

Tesko da ce Lever kiksat, posto igraju protiv Freiburga, a trener Freiburga je Dutt koji preuzima Leverkusen iduce sezone.
Posto imamo velik koeficijent najvjerovatnije ce mo biti nositelji i necemo moci dobit klubove iz Italije, Spanjolske, Francuske. Za Englesku cemo vidjet jer ako city bude 4. protiv njega mozemo igrati, a protiv Tottenhama, Liverpoola ne.

Da na to sam zaboravio. Ali Man City je sigurno 4 pa nam je to opasnost velika,a ako recimo Lazio i Udineze budu 4. sto su velike sanse i tu nam je opasnost,mada bi protiv njih bili veliki favoriti :) Samo ne Man City,oni sve ulazu samo da igraju u LP,oni bi bili vrlo nezgodni!!
stevan2712
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la Miki » 07 svi 2011, 20:22

stevan2712 napisao:
CroCHEF napisao:

Posto imamo velik koeficijent najvjerovatnije ce mo biti nositelji i necemo moci dobit klubove iz Italije, Spanjolske, Francuske. Za Englesku cemo vidjet jer ako city bude 4. protiv njega mozemo igrati, a protiv Tottenhama, Liverpoola ne.

Da na to sam zaboravio. Ali Man City je sigurno 4 pa nam je to opasnost velika,a ako recimo Lazio i Udineze budu 4. sto su velike sanse i tu nam je opasnost,mada bi protiv njih bili veliki favoriti :) Samo ne Man City,oni sve ulazu samo da igraju u LP,oni bi bili vrlo nezgodni!!

Ma samo ne City, oni bi bili vrlo zeznuti. Imaju stvarno jak tim, a pojacace se jos pred kvalifikacije, bice vrlo gusto ako ne daj Boze njih izvucemo. Lacio i Udineze su dobre ekipe, ali protiv njih ne bi trebali imati problema. Sve moze, osim Sitija. Najbolje bi bilo da Hanks protiv Frajburga izvede 2.postavu, da Lever izgubi, i uz nasu pobjedu, drugi smo. Tako da ne bi bilo Sitija, vec direktno idemo u grupnu fazu.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Miki » 07 svi 2011, 20:22

Kad je izvlacenje parova za kvalifikacije u LS?
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Svedjo » 07 svi 2011, 21:03

CroCHEF napisao:ne rekord Bayerna, vec cijele Bundeslige
:D

Svedjo napisao:a daj mi reci zasto napusta klub? nisam pratio bas...

Losi rezultati, 11 utakmica zaredom nisu pobjedili.
A i dobio je posao u Hoffenheimu

hvala ti na odgovoru... ma aj do rezultata jos nekako, kad je tolko izdrzo ostao bi i unatoc tim porazima ipak je 18godina u pitanju, a ako je dobio posao u hoffenu onda nek mu je sretno.
Svedjo
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 07 svi 2011, 22:29

da al u tih 18 godina racunaju, igranje, pa je bio i vize predsjedenik pa trener

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la guber90 » 08 svi 2011, 08:25

Gomez je svojim igrama mene natjerao da ne mogu reci nista posebno protiv njega, svaka mu cast, nije lako dati ovoliko golova.

Medjutim, tvrditi da je on bitniji (tako neciji postovi bi se mogli protumaciti) od Robberya je smijesno. Pa njih dvojica su toliko njemu golova namjestili da je smijesno to izjaviti, evo samo primjer jucerasnje utakmice, gdje je 2 od 3 gola dao na asistenciju Robbena. Tako je u 90% situacija, znaci on vrlo cesto ceka lopte i daje golove, naravno, veliki respekt, kao sto sam vec rekao, za sve golove koje je dao, jer treba imati nos za njih, ali ja tvrdim, da u svim takmicenjima kada se sastave ne bi dao ni 20 golova, da nije Robberya i Mullera, jer su mu oni barem 90% golova namjestili. Iskreno, ne obozavam posebno Gomeza, ali se uklapa u nas stil igre i nije lose sto je tu, medjutim, sa onakvim krilima i Mullerom iza njega, sigurno bi i pola forumasa ovdje dalo 20-ak golova za jednu sezonu (ovo u svim takmicenjima) :haha: :haha: :haha: .

Sto se tice price oko jacih klubova u kvalifikacijama lige prvaka, mislim da bi uefa mogla smisliti neko pravilo koje sprjecava da se tako jaki klubovi sastaju, a ponajprije radi atraktivnosti lige prvaka. Medjutim, ko god da nam dosao, siguran sam u nas prolaz, jer je City najjaci od sivh tih klubova, ali samo igrackim kadrom, a ne igrom, tako da nema brige velike :D, neka nam dadnu koga hoce :D.
guber90

PostPostao/la CroCHEF » 08 svi 2011, 08:49

ma uefa ce nastimat da prodje i Njemacki i Engleski klub
velik bi im bio gubitak da jedan ne prodje

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la guber90 » 08 svi 2011, 09:45

CroCHEF napisao:ma uefa ce nastimat da prodje i Njemacki i Engleski klub
velik bi im bio gubitak da jedan ne prodje

Upravo sam i ja na to mislio, kada sam gore govorio :D, opasne se tu pare obrcu :D.
guber90

PostPostao/la Red passion » 08 svi 2011, 13:56

Evo Speedy jedne kikiriki vijesti od mene pa je pregledaj, ispravi i objavi ako oćeš(osobno mislim da bi bilo ok). ;) ;)

Btw, nemoj mi ni slučajno stavljati neke svoje history slike i nekakve iste, stvarno su mi odbojne kad ih vidim. Svaki puta stavi neku novu sliku ili bar ovu koju sam ja stavio :mrgreen: , a ovo za članke nakon utakmica neke sa te utakmice. Ima ih brdo, nemoj neke stare ili dosta puta korištene kada su u pitanju transferi i igrači. :mrgreen: Meni osobno je ljepše i svježije kada je uvijek novo i različito. ;)
Naslov preimenuj u nešto bolje ako znaš i želiš, ja baš i nisam imao inspiracije za njega, nego sam ga preveo otprilike kako su Nijemci mislili i sl. :smile30:

BAYERN ZAPOČEO PSIHOLOŠKI RAT

München - Nakon osigurane treće pozicije za kvalifikacije u Ligu Prvaka i ostvarenja preostalog minimalnog cilja u sezoni bez ijednog osvojenog trofeja, Bavarci će pokušati da u zadnjem kolu uhvate eventualno 2. mjesto te na taj način preskoče play-off i ostvare izravan plasman u Ligu prvaka koje trenutno drži Bayer iz Leverkusena sa 3 boda prednosti.

Inspirirani jučerašnjom golijadom protiv St. Paulija koja je ujedno i najveća gostujuća pobjeda u povijesti Bundeslige, u taboru Bayerna se najavljuje da će se također pokušati preskočiti i kvalfikacije LP.
"Već tjednima se ne borimo za titulu, jedino što smo nastojali ostvariti je naš zacrtani minimum, 3. mjesto i kvalifikacije za CL. Sada smo to ostvarili i u zadnjem kolu pokušat ćemo napraviti pritisak na Bayer Leverkusen", izjavio je kapetan Lahm nakon rekordne 8:1 pobjede nad budućim drugoligašem.
Predsjednik upravnog odbora Bayerna Karl-Heinz Rummenigge, za iduću sezonu najavio je borbu novom prvaku Dortmundu i vraćanje titule u München.

"S obzirom kako je ova sezona za nas završila, treće mjesto je sasvim uredu. No borba za drugo mjesto je još uvijek otvorena. Jedna stvar je uvijek jasna: Mi se uvijek od 1. kola borimo za naslov prvaka, što je za nas potpuno normalno jer smo mi Bayern München", rekao je Rummenigge. Iako se s ove bodovne distance čini da Apotekari neće u zadnjem ostati bez bodova, u prošlosti se pokazalo da je Leverkusen u zadnjem kolu znao izgubiti ono što se nikako nije smjelo izgubiti. U slučaju poraza Leverkusena na gostovanju u Freiburgu te pobjede Bayerna nad Stuttgartom na domaćem terenu, ekipa Andriesa Jonkera će s istim brojem bodova zahvaljujući boljoj gol razlici završiti kao drugoplasirana ispred momčadi trenera Juppa Heynckesa.

"Želimo što prije moguće doći kući da zajedno proslavimo uspjeh ostvarivanja našeg cilja. Možda već idućeg vikenda možda bude i nešto više od trenutnoga", zadovoljno je istaknuo Jonker. "Dobro ćemo se pripremiti za posljednju utakmicu sezone protiv Stuttgarta nadajući se da će Freiburg imati odličan dan". Na gostovanju Bayern je svaku svoju priliku maksimalno iskoristio i bio učinkovit, gotovo ostavivši domaćina bez previše prilika. Na kraju je završilo 8:1 za Bavarce i time su ušli u knjigu rekorda kada su u pitanju gostujuće pobjede koju su baš oni postavili 24.3.1979. pobjedom od 7:1 na gostovanju kod Borussije Mönchengladbach.

Istovremeno, jedna titula bi mogla završiti u Münchenu i to ona za najboljeg strijelca lige, napadaču Mariu Gomezu. Na utakmici sa St. Paulijem svojim je hat-trickom došao do broja od 27. prvenstvenih pogodaka u dresu Bayerna te je uvjerljivo iza sebe ostavio svog prvog pratitelja iz SC Freiburga, Papissa Cissea, koji ima 22 pogotka na kontu ove sezone. Pohvale za takav učinak su došle i od klupske legende Franza Beckenbauera koji je pohvalio fantastičan učinak napadača, što je ujedno i Gomezov rekord karijere kada su u pitanju golovi u nacionalnom prvenstvu. Utakmicu su također obilježili i fantastični duo Robbery, svaki sa po 2 pogotka i sve zajedno 3 asistencije, a također i belgijski stoper van Buyten sa jednim pogotkom.

Nakon ove utakmice St. Pauli se pred svojim navijačima oprostio od 1. lige na ne baš ugodan način, a trener Holger Stanislawski nakon 18 godina u tom klubu odlazi iz njega te će naredne sezone biti trener prvoligaša Hoffenheima.

Bayern je sa ovom zadnjom gostujućom utakmicom u sezoni na neki način naplatio sve svoje frustracije iz ove sezone kada su u pitanju gostovanja gdje nisu uspjeli ni 50% utakmica da slave, što je i jedan, ako ne i najveći, od razloga zašto su ove sezone vodili borbu tek za spas od neigranja Europske lige iduće sezone, tj. mogućnosti da naredne godine izostanu iz utrke za naslov prvaka Europe koji će se upravo igrati na njihovom domu, na Allianz Areni. S ovom visokom pobjedom, igrači su sigurno se ispričali zbog loših ovogodišnjeg neuspjeha te su najavili daleko svjetliju, bolju i uspješniju budućnost kluba svim navijačima i simpatizerima voljenog im Bayerna.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la normala » 08 svi 2011, 14:00

Miki napisao:Ma samo ne City, oni bi bili vrlo zeznuti. Imaju stvarno jak tim, a pojacace se jos pred kvalifikacije, bice vrlo gusto ako ne daj Boze njih izvucemo. Lacio i Udineze su dobre ekipe, ali protiv njih ne bi trebali imati problema. Sve moze, osim Sitija. Najbolje bi bilo da Hanks protiv Frajburga izvede 2.postavu, da Lever izgubi, i uz nasu pobjedu, drugi smo. Tako da ne bi bilo Sitija, vec direktno idemo u grupnu fazu.

U Italiji se još ništa ne zna. Danas igraju Udinese i Lazio. U slučaju da odigraju neriješeno, a sutra Juve dobije u zadnja 2 kola 4 ekipe će se boriti za 4. mjesto (Roma, Udinese, Lazio i Juve). Roma bi se isto trebala pojačati u sljedećem prelaznom roku. Moglo bi biti zajebano, ali vjerujem u naš prolaz. Treba pričekati zadnje kolo. Leverkusen je ekipa koja zna uprskati kad je najpotrebnije. To su pokazali mnogo puta. Ja se nadam 2. mjestu :mrgreen:
normala
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Red passion » 08 svi 2011, 14:07

Speeeeeeeeeedy
Vidim stavio si već vijest, daleko kraću od moje. aaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: Propade mi trud. :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 08 svi 2011, 14:12

posalji mu pm
ziher ce dodati tekst

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš