anton 1983 napisao:
KAKAV JE STROJ OVAJ GOMEZ, KAKAV MRTVI ROBBRERY!
Robbery - stroj...
Gomez je više mantinela pomoću koje stroj zabija golove...

anton 1983 napisao:
KAKAV JE STROJ OVAJ GOMEZ, KAKAV MRTVI ROBBRERY!

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
CroCHEF napisao:stevan2712 napisao:Posle rutinskog prvog poluvremena,u drugom 7 golovaKo bi se nadao
Bitno je da smo mi 3. ,e sad kad bi Lever kiksao pa da ne idemo u kvalifikacije bilo bi idealno ali nije ni ovako lose kako je izgledalo do prije par kola
![]()
Ma da ja se malo pribojavam tih kvalifikacija..jer ovo novo pravilo da igraju prvaci sa prvacima i neprvaci sa neprvacima...mi lako mozemo na Man City,Romu ili nekoga iz Spanije,Francuske...![]()
![]()
![]()
Al i to da se desi! Mi smo uvijek favoriti,ali zasto ice tezim putem ako se moze lakse,zato u zadnje kolo po pobjedu,a u Frajburgu sta bude bude
Tesko da ce Lever kiksat, posto igraju protiv Freiburga, a trener Freiburga je Dutt koji preuzima Leverkusen iduce sezone.
I ne, mi smo nositelji u bubnju di su 3. i 4. iz liga petice i jacih liga.

pet puta jedinica, sve ostalo dvojka
CroCHEF napisao:stevan2712 napisao:Posle rutinskog prvog poluvremena,u drugom 7 golovaKo bi se nadao
Bitno je da smo mi 3. ,e sad kad bi Lever kiksao pa da ne idemo u kvalifikacije bilo bi idealno ali nije ni ovako lose kako je izgledalo do prije par kola
![]()
Ma da ja se malo pribojavam tih kvalifikacija..jer ovo novo pravilo da igraju prvaci sa prvacima i neprvaci sa neprvacima...mi lako mozemo na Man City,Romu ili nekoga iz Spanije,Francuske...![]()
![]()
![]()
Al i to da se desi! Mi smo uvijek favoriti,ali zasto ice tezim putem ako se moze lakse,zato u zadnje kolo po pobjedu,a u Frajburgu sta bude bude
Tesko da ce Lever kiksat, posto igraju protiv Freiburga, a trener Freiburga je Dutt koji preuzima Leverkusen iduce sezone.
Posto imamo velik koeficijent najvjerovatnije ce mo biti nositelji i necemo moci dobit klubove iz Italije, Spanjolske, Francuske. Za Englesku cemo vidjet jer ako city bude 4. protiv njega mozemo igrati, a protiv Tottenhama, Liverpoola ne.

stevan2712 napisao:CroCHEF napisao:stevan2712 napisao:Posle rutinskog prvog poluvremena,u drugom 7 golovaKo bi se nadao
![]()
![]()
![]()
Posto imamo velik koeficijent najvjerovatnije ce mo biti nositelji i necemo moci dobit klubove iz Italije, Spanjolske, Francuske. Za Englesku cemo vidjet jer ako city bude 4. protiv njega mozemo igrati, a protiv Tottenhama, Liverpoola ne.
Da na to sam zaboravio. Ali Man City je sigurno 4 pa nam je to opasnost velika,a ako recimo Lazio i Udineze budu 4. sto su velike sanse i tu nam je opasnost,mada bi protiv njih bili veliki favoritiSamo ne Man City,oni sve ulazu samo da igraju u LP,oni bi bili vrlo nezgodni!!
CroCHEF napisao:ne rekord Bayerna, vec cijele Bundeslige
Svedjo napisao:a daj mi reci zasto napusta klub? nisam pratio bas...
Losi rezultati, 11 utakmica zaredom nisu pobjedili.
A i dobio je posao u Hoffenheimu

.
CroCHEF napisao:ma uefa ce nastimat da prodje i Njemacki i Engleski klub
velik bi im bio gubitak da jedan ne prodje

Miki napisao:Ma samo ne City, oni bi bili vrlo zeznuti. Imaju stvarno jak tim, a pojacace se jos pred kvalifikacije, bice vrlo gusto ako ne daj Boze njih izvucemo. Lacio i Udineze su dobre ekipe, ali protiv njih ne bi trebali imati problema. Sve moze, osim Sitija. Najbolje bi bilo da Hanks protiv Frajburga izvede 2.postavu, da Lever izgubi, i uz nasu pobjedu, drugi smo. Tako da ne bi bilo Sitija, vec direktno idemo u grupnu fazu.

Propade mi trud. 

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju