Lizarazu napisao:The Scarface napisao:Pričate o Kraftu ne bi da je Kahn.
Ima je dvi dobre tekme protiv Rome i Intera i to je više manje to.
Nek mu je sa srećom, ipak će isprid sebe imat igračinu Lolla .
A ti si nabacio titanov avatar, pa misliš da si uhvatio Boga za bradu.![]()
![]()
Ako se kužiš u golmane, mor'o si primjetiti te mačije reflekse, tu golmansku bezobraznost, lucidnost, talenat...
Pravio je greške (što je normalno u njegovoj situaciji i ogromnim pritiskom), ali da je dobio pravu šansu - nije![]()
Na svaku ukazanu grešku od Thomasa, ja ti dajem 3 od Neuera, i to u ovoj sezoni.

The Scarface napisao:Na svaku dobru obranu Krafta ja ti dajem 10 Neuerovih.
Lizarazu napisao:The Scarface napisao:Na svaku dobru obranu Krafta ja ti dajem 10 Neuerovih.
Baš ono realno.Pročitaj post od Generala (i Kraftovo učešće na utakmicama) i onda skontaj da li je pravedno pucati u nenaoružana čovjeka.

Und auch Ekici steht endgültig vor dem Absprung. Der Spielmacher war in dieser Saison an Nürnberg ausgeliehen, hat aber beim Rekordmeister noch Vertrag bis 2012. Doch den wird er kaum erfüllen.
Gestern wurde Werder-Boss Klaus Allofs mit Bayern-Sportdirektor Christian Nerlinger gesichtet, verhandelte in München über einen sofortigen Wechsel von Ekici, den die Nürnberger gerne behalten würden und der auch beim HSV auf der Liste steht...

Murta napisao:Nerlinger i Allofs su jučer navodno razgovarali o transferu Ekicija u Werder, a niti HSV nije hladan na njega. Ako želi ići, ja bih ga pustio, ali uz neku povratnu klauzulu.![]()

CroCHEF napisao:tesko da ce Ekici otic, negdje sam citao da Jupp ocekuje puno od njega

Laut Informationen des "Kicker" sind sich der FC Bayern München und der SV Werder Bremen über den Transfer von Mehmet Ekici einig. Demnach wird der 21-Jährige nicht weiter an den 1. FC Nürnberg ausgeliehen, sondern für eine Ablösesumme von angeblich fünf Millionen Euro an die Weser verkauft. Ein Vertrag ist zwar noch nicht aufgesetzt, der Transfer soll aber schon in den nächsten Tagen fix gemacht werden.

doro napisao:Ekeci službeno u werderu..nije objavljena odšteta.

Axe napisao:Ovu prodaju Ekicija nikako ne pozdravljam, izuzev ako se ne sprema neki transfer. Altintop ce otici, a evo ide i on, tako da mi nemamo zamjenu.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju