Bayer Leverkusen

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: Bayer Leverkusen

PostPostao/la anton 1983 » 22 tra 2011, 10:08

A znam da neću. Pičku mater dofuravaju Schurrlea, a treba im šštoper od bar 10 miljona eura..Kusen bu me razočaro ak bar 20 ne stepu u ekipu. Sjebavaju mi računicu! :mrgreen:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 30 tra 2011, 17:17

Bayers Vidal-Ersatz heißt Träsch
Prema informacijama Expressa iz Kolna, uskoro bi u Bayeru mogao igrati Christian Trasch. On se navodno dogovorio s Bayerom i odlučio ne produljiti svoj ugovor u Stuttgartu. Ako bi Vidal otišao ove sezone, onda Trasch odmah dolazi, a ako ostane, onda Trasch doalzi 2012. kad mu istekne ugovor.

Vidjet ćemo Stuttgartovu rekaciju. Možda ga prodaju već ove sezone samo da nešto zarade. Najbolji defenzivni vezni par Rolfes-Vidal bi mogao biti još bolji ako bi Trasch došao, a Vidal ostao.

Express također navodi da Vidal ne bi trebao u Bayern jer mi imamo druge prioritete, a i ne bi imao mjesta u momčadi. Ali navodno postoje neke ponude iz inozemstva.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 02 svi 2011, 14:17

Sammi Hyypia će nakon ove sezone prekinuti karijeru. Umjesto njega dolazi Samir Toprak iz freiburga :(
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 02 svi 2011, 14:31

anton 1983 napisao:Sammi Hyypia će nakon ove sezone prekinuti karijeru. Umjesto njega dolazi Samir Toprak iz freiburga :(

preslabo za lp moraju ozbiljnije pojačat stopere!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 11 svi 2011, 18:03

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_0IAHTde0t4&feature=channel_video_title[/youtube]
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 12 svi 2011, 10:57

doro napisao:
anton 1983 napisao:Sammi Hyypia će nakon ove sezone prekinuti karijeru. Umjesto njega dolazi Samir Toprak iz freiburga :(

preslabo za lp moraju ozbiljnije pojačat stopere!

pa i nije toprak toliko slab! dapače!
ne mogu oni dovesti gotovog igrača.. nije im uopće takva politika kluba, a i ne mogu oni privući igrača kojeg dovode jači klubovi od njih.

dovesti će još i onog schürrle-a, koji sigurno ima velike mogućnosti napredovanja, to su igrači koje oni traže i dovode

štoperski duo reinartz i toprak je po meni jako dobar (za BL) a za LP ćemo tek vidit..
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 11 lip 2011, 13:09

ne da holzhäuser Vidala :x a neće mu moći produžiti ugovor... ne žele izgubiti najjačeg igrača, ne žele pojačavati konkurenciju, a on želi u konkurenciju i ne želi produžiti ugovor...

oni kao da nisu svjesni gubitka... dogodine u ovo doba on ide konkurentu ito besplatno! :smajl007:

ima L'kusen jednog igrača koji se zove VIDA, jedno L gore dole, ko da je jedno L toliko važno :lol:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 16 lip 2011, 16:31

Ode Vida
http://www.nk-dinamo.hr/domagoj-vida-%C ... tml#anchor

I to ne posudba, vec transfer. :shock:

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 17 lip 2011, 14:20

pa zar je dinamu potreban Vida?! :? imaju Vrsaljka za desnu stranu koji je nenormalan potencijal... očito Vidu kontaju kao štopera
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 17 lip 2011, 14:32

cruz napisao:pa zar je dinamu potreban Vida?! :? imaju Vrsaljka za desnu stranu koji je nenormalan potencijal... očito Vidu kontaju kao štopera

Iskreno meni je Tomecak bolji na toj poziciji(a svi znamo da se Vrsaljko forsira jer je Mamicev igrac).
A kako sam vidio Vida ce vjerovatno na stopera.

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 18 lip 2011, 06:44

17.54 Uhr: Viel wurde in den vergangenen Wochen über die Zukunft von Dante spekuliert. Nun hat angeblich Bayer Leverkusen das Rennen um den brasilianischen Innenverteidiger gemacht. "Sport1" berichtet, dass der 27-Jährige die Lücke nach dem Karriereende von Sami Hyypiä stopfen soll. Demnach waren sich Dante und Leverkusen bereits vor den Relegationsspielen von Borussia Mönchengladbach gegen den VfL Bochum über einen Wechsel einig. Dante besitzt in Gladbach noch einen Vertrag bis 2014.

Sport1 javlja da je anton dočekao špek pojačanje u obrani. :mrgreen:
Navodno se on već nakon utakmice protiv Bochuma dogovorio s Kusenom, ali se valjda klubovi moraju dogovoriti.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Francky boy » 03 srp 2011, 23:43

Bayer očitao bukvar RB Salzburgu.Apotekari su sa četiri komada počastili bogataše iz Austrije.Opasan je ovaj BAyer i odlično posložena momčad.Nadam se da će u LP-u biti na onom nivou kad su Realu trpali po tri komada.Uz spremnog Ballacka i novopridošlog Schurrlea opasni su za svaku odbranu.

--------------Derdiyok------Schurrle---------

Sam----------------------------------------Renato A.

------------Ballack---------Vidal----------------

Kadlec-----Reinartz--------Toprak------Castro

-----------------------Adler-------------------------

Ovo izgleda sjajno pogotovo ako se zna da su rezerve igrači kao Kissling, Rolfes, Bender, Barnetta...
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la Murta » 04 srp 2011, 07:05

Ja ne znam kakav je Dutt trener, tj. igra li s 11-14 igrača ili rotira momčad po potrebi. Ako igra s manjim brojem igrača, u Leverkusenu bi se moglo javiti veliko nezadovoljstvo jer oni imaju velik broj kvalitetnih igrača. Čak i kod Heynckesa je jedan Helmes koji je imao i problema s ozljedama bio nezadovoljan.
Održati igrače zadovoljnima je ključ uspjeha Leverkusena u idućoj sezoni.

Ova utakmica nije odigrana u visokom tempu pa bi lako mogla zavarati o njihovoj snazi. Velika većina igrača se šetala po terenu.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la doro » 04 srp 2011, 07:42

Šetali il nešetali lever ima poslje Bayerna največu kvalitetu u Bl ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 04 srp 2011, 08:07

Zapravo sam se krivo izrazio, mislio sam na to da bi se neki igrači mogli isprofilirati tijekom priprema kao prve opcije zato što su fizički moćniji od drugih pa nisu osjećali umor, iako po kvaliteti igre nisu bolji.
Neki su se mogli samo šetati dok su drugi imali dovoljno snage za trčanje. Vidno je da su svi još umorni, samo neki manje, a neki više. ;)

A Red Bull mi je tek bio komičan. :lol: Bayer je mogao komotno staviti 11 balvana na teren, učinak bi bio jednak. :haha:
Murta
Sekretar
Sekretar

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesligaški klubovi