anton 1983 napisao:A serete li ga serete...Jednostavno malo se uložilo i gotovo. Niko ne radi od muhe slona al to je istina kojoj se treba pogledati u oči, a ne se opravdavati. Niko ne veli da Toprak nebu uspio, al ja sam oćekivo igrača za bar 10 milja da će doć u Bayer itd....
anton 1983 napisao:Transferi su trenutačno zakurac ako se gledaju prošle sezone. A još mi je manje jasTno zašto je to tako kad bi se sad više njih trebalo boriti da se uđe u LP. Brijem da u cijelom tom BUNDESLIGAŠKOM SEXU je dosta "propalo" i previše se izjednačilo sa ostalima...
Kad hapim vremena morti i detaljnije objasnim.

effe__sa napisao:i ja ne kontam što se panika pravi oko transfera kad je još dug prelazni rok...

Teško je očekivati da Perišić, Gundogan ili Goetze mogu pokriti sve ono što je Sahin radio u defenzivni. Goetze zapravo i može, ali nekako je šteta gušiti njegove ofenzivne kvalitete. 

CroCHEF napisao:Sta mislite jel bi bilo dobro uvaliti Alabu u Mainz na posudbu.

Murta napisao:Ja sam za sada zadovoljan samo s onime što radi Mainz.Oni bi mogli biti veliko iznenađenje u EL ako budu imali malo sreće. Kupili su najboljeg igrača 2. lige Stiebera kao zamjenu za Holtbyja, kupili su Rissea, Fuchsa i Ivanschitza nakon posudbi, a zatim su skuplje prodali Fuchsa. Jedino sam malo nezadovoljan s napadačkim kupnjama, ali ako Szalai opet proigra i ako Allagui nastavi ovako, oni bi mogli imati jako dobar napad.
Još je tu i Muller iz Furtha koji bi trebao zamijeniti Schurrlea. On je malo više krilo, ali i Schurrle je najviše igrao lijevo, bar kad su svi bili zdravi.
![]()
Nadam se da će posuditi Sliškovića jer mislim da on ima velik potencijal i šteta bi bilo da trune na klupi.
anton 1983 napisao:Mainz dobro dela, al to je Mainz. Za njih je 3 milja eura TI MATER JEBEM, ali kaj je to u današnjem nogometu. Oni tak i onak neće igrati važnu ulogu slijedeće sezone u BL...
Ma jedina dobra stvar kod njih je novi SEXUALNI STADION!![]()
PS
Oni će biti slabiji nego ove sezone jer Holtbya i Schurrlea najviše, nemogu zamijeniti...
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju