Za Bayern bi bilo najbolje kad bi se izbjego Rubin. Oni su jako disciplinirana momčad koja teži uglavnom obrani i baš su SAD ušli u formu. Postali su prvi pratitelji CSKA u prvenstvu, iako su se donedavno mučila sa doslovno svima. A i put u Tatarstan je dosta dalek.
I Twente bi bilo dobro izbjeći.

Gledao sam malo Johann Cruijff Schaal prošlu nedjelju i djeluju mi dosta organizirano i motivirano, ali imaju problema s greškama. Ako ih ne krene, oni bi mogli postati grubi.
Zurich i Odense će bit razbijeni i oni nemaju što pokazati protiv Bayerna ili Arsenala. Pogotovo jer to nisu ekipe poput Rubina koje mogu 90 minuta odigrati bunker.
Udinesea se ja ne bojim jer su, kao što si rekao, prodali sve važnije igrače (osim Handanoviča). Da ostali protivnici nisu ovako jaki, htio bih njih da pokažemo Talijanima, ali ovako mi je sasvim svejedno.
Bayern sve te protivnike mora proći, samo postoji razlika koliko će ih lako ili teško proći.
Dinamu bih ja najradije želio Sturm ili Malmo. Sturma se ne treba bojati jer oni nisu baš neki bauk (iako su se i pojačali), a također nemaju previše europskog iskustva. Malmo, iako su izbacili Rangers, ne vidim kao tako jakog protivnika jer je škotski nogomet u gadom padu i ovaj Rangers nije mjerilo kvalitete.

Ne bojim ih se iako ih realno ni blizu ne poznam kao ostale.
Viktoria je jedna organizirana radnička ekipa u euforiji, a Dinamo ima loš skor protiv takvih.

Po kvaliteti igrača su u rangu Slaven Belupa, ali disciplinom i radom dolaze do razine da imaju priliku za LP.
Genk ne bih htio zato jer su Partizan ispao od njih, a Crno-beli su, prema riječima njihovih navijača, bili dva do tri puta bolji i Genk im je zabio 3 gola bez ijedne dobre prilike. A Dinamo ima slične tendencije gubljenja.

Prije prošlog ždrijeba ih nisam nikako htio (između svh nenositelja), ali sad ih se ne bojim. Bojim se samo Dinama i kiše. Onda je sve moguće.
Od ovih ekipa daleko je najjača Wisla Krakow. Njih treba svakako izbjeći. Iako je Dinamo i protiv Wisle favorit, razlika je mala jer oni imaju dosta dobre igrače i širok kadar.
Moja lista želja je ovakva, a pored su Dinamove šanse za prolaz:
1. Sturm - 65%
2. Malmo - 62%
3. Viktoria - 60%
4. Genk - 60%
5. Wisla - 55%