Očekujem jednu rutiniranu pobjedu sa dva gola razlike. Ne vjerujem da nam BM može zaprijetiti jer bi naši igrači trebali biti jako motivirani za ovu utakmicu.
anton 1983 napisao:jel može nekakav link a da ne brejka PK?
Antone, skini SopCast s neta, instaliraj i onda na myp2p.eu imaš dosta linkova od Sopcasta, radi bez štekanja. Može se samo dogoditi da treba dugo očitavati, ali nađe se uvijek neki koji se učita i radi bez problema.
Otkako sam SopCast otkrio, gledat Bayerna mi je milina i jedva da bude problema s prijenosima.
jbg borussia igra totalni bunker a to znači da se opet mučimo..djelujemo sigurno samo treba bit strpljiv..neka uđe ribery jer nam treba brzina..također treba više rokat po golu sa 16-18m!
Ocekivano se M'gladbach povukao te se brani. Jedino vrijedno spomena u prvom djelu je Thomas Muller koji igra sjajno. Schweini ne igra dobro i odmah to ne izgleda dobro u sredini. Bit ce ovo teze nego sto se ocekivalo ali valjda cemo uspjeti na pocetku drugog djela zabiti...
nele-BHF napisao:Ah, sad za sad, nismo ništa bolji od M'gladbacha . . .
osim sto cijelu utakmicu kontroliramo, imamo loptu stalno u nogama, stalno smo im oko 16-erca, imali smo dosta prijetnji na njihov gol, dok su oni mozda 2, 3 akcije slozili Badstuber puno bolje i sigurnije izgleda uz Boatenga koji bi nam stvarno mogao biti veliko pojacanje, takoder i Gustavo djeluje jako dobro...
Liga prvaka (5x): 1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13. Deutscher Meister wird nur der FCB
Mi ne znamo najjednostavniji dupli pas odigrat, Gladbach to jednaput napravi i Arango ima najveću priliku prvog poluvremena srećom je Robben odlično reagira.
Dosta loše prvo poluvrijeme, nadam se da ćemo u drugom bar koju šansu kreirat.
Jedino Gustava mogu pohvalit koji igra super, tako da nećemo morat više Tyma gledat u prvoj.