UltrasMentalita napisao:Kad vidim što pojedinci ovdje pišu kakve gluposti i teorije stvarno mi se neda čitati više ništa......izgubili smo ovu nesretno nismo loše igrali nismo imali sreće , primili smo gol ni iz čega nema veze idemo dalje BAYERN ĆE BITI PRVAK

Vergleicht man die Vorstellung der Bayern mit der des BVB gegen Hamburg, wird ein himmelweiter Unterschied deutlich. „Dortmund ist spielerisch stärker. Bei den Bayern sind es sehr viele Einzelaktionen, Robben und Ribéry leben von Einzelaktionen“, kritisierte Franz Beckenbauer bei sky90 treffend. „Nicht nur ich alleine bin ernüchtert, auch die Mannschaft, die Verantwortlichen und die Zuschauer sind es. Man sieht die Hilflosigkeit der Bayern, dass sie aus der Spielüberlegenheit nichts machen konnten.“ Zu langsam wurde das Spiel verlagert, zu wenig Kreativität kam aus dem Mittelfeld.

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
Francky boy napisao:Mi moramo igrati sa dva napadača jer nam formacija sa poprilično nepokrentim Gomezom neće donijeti ništa dobro.Onda trčimo jako malo .Prošle godine smo trčali mnogo više i to je donosilo rezultat.BVB je 8km više pretrčala od nas.To je poražavajuće.JA lično nisam vidio izrađenu akciju.Sve što smo napravili bili su šutevi sa 20 metara ili iz prekida.Protok lopte je bio prespor i to se mora ubrzati.Inače odbrana sem greške kod gola je izgledala dobro.Ali valjda će biti bolje u nastavku jer ako se BVB odlijepi na startu biće ih teško stići poslije.

The Scarface napisao:Francky boy napisao:Mi moramo igrati sa dva napadača jer nam formacija sa poprilično nepokrentim Gomezom neće donijeti ništa dobro.Onda trčimo jako malo .Prošle godine smo trčali mnogo više i to je donosilo rezultat.BVB je 8km više pretrčala od nas.To je poražavajuće.JA lično nisam vidio izrađenu akciju.Sve što smo napravili bili su šutevi sa 20 metara ili iz prekida.Protok lopte je bio prespor i to se mora ubrzati.Inače odbrana sem greške kod gola je izgledala dobro.Ali valjda će biti bolje u nastavku jer ako se BVB odlijepi na startu biće ih teško stići poslije.
Da Gomez je krvi što momčad ne trči.![]()
Zato je i zabio 28 golova u prvenstvu prošle godine a momčad preko 80.

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju