(07/08/2011) FC Bayern München gegen M'Gladbach

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (07/08/2011) FC Bayern München gegen M'Gladbach

PostPostao/la CroCHEF » 08 kol 2011, 21:35

Evo Basler kometira utakmicu na sport1
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lizarazu » 08 kol 2011, 22:14

Ej, ebiga. :(
Nekada mi je vaznija igra od rezultata, nekad je slucaj obrnut, ali da nemas igre ni rezultata onda nacisto popizdis. smile44
Srecom, nisam gledao citavu utakmicu (manje se patio) nego samo 2. poluvreme. Niko ni blizu prave forme, jednolicnost, bezidejnost...ma sve ste vec rekli.
Necu odmah srati po Heynckesu i po Neueru (nisam bio ni za jednog ni za drugog). Treba im dati vremena, sad su tu i nema nam/im spasa. :mrgreen: Proslo mi je kroz glavu da je Manuel sklon ovakvim kiksevima (nesto je ucesto :mrgreen: ) i da mu ova halabuka sa navijacima vise smeta nego sto se da primjetiti na njemu samom. Vrlo je moguce da jos nije "sav svoj", koliko god Nerlinger to demantovao. Nadati se boljem, glupa greska (stvar koncentracije) koja je na slican nacin i Krafta kostala ostanka u Bayernu.
Ne znam koliko Jupi dopire do ekipe, kakav je motivator? Samo postovanje nije dovoljno (odnos otac-sin). Sad svi pricaju kako smo se popravili u odbrani. Treba i tu malo sacekati, dok udarimo na boljeg protivnika (mozda vec protiv Vukova). Cilj i jeste bio bolja i stabilnija odbrana, dovedena su pojacanja na tim pozicijama, tako da bi bilo glupo i zalosno da se ne popravimo u tom segmentu igre.
Veliki problem je predstavljao bunker, koji ce gotovo svaka ekipa igrati na Areni. Tu se mora najvise raditi i popraviti ono sto je bilo jucer protiv Gladbacha.
Brine sve ovo, pogotovo kada znas da imas igrace za najvece domete, ali kao da nisu maksimalno iskoristeni i ne pruzaju svoj maksimum. Jbmu, kod nas ne zna jedan ili dvojica podbaciti, odmah pola ekipe. Tako nesto se Dortmundu ne desava i zato su na 7 nebu.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Geronimo » 09 kol 2011, 10:24

Dosta loše odigrana utakmica protiv M'Gladbacha, zapravo mi ne znamo igrati bunker na Allianz Areni. Ovu tekmu trebamo što prije zaboraviti i posvetiti se Wolfsburgu i Zurichu kao narednim protivnicima. Wolfsburg je ušao veoma dobro u sezonu i baš me zanima kako ćemo odigrati protiv starog i iskusnog lisca Magatha .

Samo malo treba vremena Heynckesu da posloži kockice i vjerujem da ćemo harati Bundesligom i Ligom prvaka ove sezone! 8-)
Geronimo

PostPostao/la Red passion » 09 kol 2011, 13:00

CroCHEF napisao:Kako nema, pa jel se jos ko sjeca tandema Golic

To je bio super tandem. Prva sezona, obojica tek novopečeni članovi postali i odmah su se razumijeli jako dobro. :bravo:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lizarazu » 09 kol 2011, 13:37

Ne razumijem Jupija po pitanju Olica. Zasto ga ne stavi na klupu i pruzi sansu 15-20 minuta. Cuj na tribine. :|
Zasto ga je forsirao u pripremnim utakmicama, kada ocigledno ne racuna na njega. Ako se i odluci da igra sa 2 spica, Nils je taj koji ce Gomezu praviti drustvo.
Ola i Usami ce biti "samo" zamjene za Robberyja. :? I to kada stignu na red. :mrgreen:
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Red passion » 09 kol 2011, 14:18

LuctL napisao:
Lizarazu napisao:Ne razumijem Jupija po pitanju Olica. Zasto ga ne stavi na klupu i pruzi sansu 15-20 minuta. Cuj na tribine. :|
Zasto ga je forsirao u pripremnim utakmicama, kada ocigledno ne racuna na njega. Ako se i odluci da igra sa 2 spica, Nils je taj koji ce Gomezu praviti drustvo.
Ola i Usami ce biti "samo" zamjene za Robberyja. :? I to kada stignu na red. :mrgreen:

Pa, Petersen je pokazao više na pripremnim tekmama i logično je da je ispred Olića. Ne možeš živjet na staroj slavi.

Da... Peteresen je ako se ne varam, najbolji igrač FCB-a na pripremama bio. Samo opet... Nije Olić za baciti, e sad ako sam dobro razumio članak na tz-u, Jupp valjda misli da on nije spreman za 90 minuta, a da je kapetanska vrpca bila nekakva motivacija za povratak u momčad, dok Olić misli da može eventualno 20-30 minuta na terenu da pomogne momčadi. Na kraju, osobno mislim da Ivica neće moći još dugo sjediti na tribinama, vratit će se totalno u formu i onda nema šanse da bude nekakav član lože Bayerna :nono: , nego važna poluga na nekim utakmicama. Ozljede ne želim zazivati kod nikoga, no čim one dođu u ofenzivnom dijelu formacije, situacija na terenu bi se mogla značajnije mijenjat.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 09 kol 2011, 14:19

Vjerujem da ga Jupp oce dodatno motivirati da bude jos bolji...
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 09 kol 2011, 16:17

evo napokon sam riješio probleme sa modemom :x pa da i ja prokomentiram utakmicu

onako kako se gladbach postavio tako će se većina protivnika postaviti u Allianz Areni i mora se jednostavno naučiti igrati protiv takvog bunkera...

ovaj poraz je frustrirajući ali opet, aj, početak je sezone, bolje da se sad ekipa SADA maximalno uozbilji nego da doživimo hladan tuš poslije.... lani smo nezasluženo dobili wolfsburga i tako još koji tekmu dobro prošli, pa su igrači mislili da će moć tako dalje...

Kolko god neki govorili da je ekipa imala "fantastične" pripreme, ja nisam nikako zadovoljan, prije tekme idalje je bila nesigurnost neka u zraku...
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 12 kol 2011, 10:56

Jednostavno sam ŠOKIRAN! Svašta sam već doživio kao Bayernov navijač, ali nikada se nakon utakmice nisam ovako osjećao. Nije to bila nervoza ili razočaranje nego šok i nevjerica. Toliko sam bio uvjeren u našu pobjedu i da će sve biti OK da ovaj poraz jednostavno ne mogu prihvatiti! Ne znam kaj je pošlo po zlu i neam nikakvog komentara. Nekada bi treneru jebo mater, psovo igračima, zagovaro neka rješenja, kupovine novih igrača, ali ovaj put jednostavno sam prazan i nadasve tih!

Ne znam je sve što mogu reći i komentirati...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Axe » 12 kol 2011, 11:22

Nije bol sve sto boli. :D

Zar te jos nije proslo?
Vjerujem da ce te drzati do sutra, a vec od sutra bi se mogao vratiti u idealno stanje ili biti potpuno dotucen.
Ja tipujem na ovo prvo. 8-)
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Prethodni

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012