13.08.2011, 15:30 VfL Wolfsburg : FC Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

13.08.2011, 15:30 VfL Wolfsburg : FC Bayern München

PostPostao/la Murta » 08 kol 2011, 17:10

Subota 13.8. u 15:30, Wolfsburg

Nakon 2 godine, Bayern se mora opet vaditi na Wolfsburgu. Tako bi se najlakše mogla opisati ova utakmica. Tada, prije 2 godine, je Bayern igrao utakmicu 4. kola s Vukovima i nakon 2 remija i poraza se očekivala pobjeda. Momčad je to ostvarila veliku 3:0 pobjedu nad prvacima i na najbolji način se vratila u pozitivu. Debitirao je Arjen Robben koji je s dva pogotka uništio sve ideje o preokretu nakon gola Gomeza. :smajl007:

Danas, dvije godine poslije, situacija nije niti približno alarmantna, ali sigurno je da Bayernov trener Heynckes nije očekivao poraz od Borussije M'gladbach koja se prošle godine jedva spasila od ispadanja i da se želi vratiti na najbolji način, pobjedom protiv idućeg protivnika. Za utakmicu bi trebali biti spremni svi igrači Bayerna. :bravo:

S druge strane je Wolfsburg koji je od naslova prvaka skoro došao do druge lige, ali nakon spasa u vidu dolaska Felixa Magatha, ambicije su im porasle i žele čak u LP. Kadar je ostao čitav, došli su samo Lakić, jedan od najboljih napadača prošle sezone, i defenzivni allrounder Christian Trasch koji je i novi kapetan.

No, taj Wolfsburg je progutao jednu tešku pililu u obliku ispadanja iz DFB Pokala od niželigaša RasenBallsporta Leipziga. Klub je poznatiji kao RB Leipzig, a ovo RB bi trebalo biti Red Bull, no kako njemački nogometni zakoni ne dopuštaju imena sponzora u imenu kluba (ima iznimaka zbog tradicije - Bayer, Carl Zeiss Jena), njihovo ime je "Sport s loptom na travi Leipzig". :lol: Tako da VfL nije ispao od baš nekih totalnih amatera, iako je RB Leipzig, naravno, i dalje jako slaba momčad.

No, Wolfsburg se vratio sjajnom 3:0 pobjedom protiv Kolna u gostima i time su vratili vjeru u sebe. Nema sumnje da nas očekuje zanimljiva utakmica koju, nažalost, vjerojatno nećemo moći gledati na Eurosportu 2 jer oni prenose Hoffenheim - Borussia Dortmund. smile44

Nadajmo se da će Bayern odigrati kako zna i može te da ćemo slaviti dvostruko veću pobjedu od one 2009. :mrgreen:

Slika
Murta
Sekretar
Sekretar

Re: 13.08.2011, 15:30 VfL Wolfsburg : FC Bayern München

PostPostao/la CroCHEF » 08 kol 2011, 17:16

:bravo: uvod u stilu... zasluzuje naslovnu stranu
mogo bi lockat gladbach temu da je sto brze zaboravimo
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Speedy » 08 kol 2011, 17:58

CroCHEF napisao:mogo bi lockat gladbach temu da je sto brze zaboravimo

Jos ne, ima ekipa (anton, cruz, liza) koja bi sigurno zeljela prokomentirati tekmu! 8-)
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la The Scarface » 08 kol 2011, 19:14

Ta slika budi lijepa sjećanja, joj kad se sjetim kad je Robben tek došao, bili smo svi u sednom nebu.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 08 kol 2011, 19:36

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2YD5vehrQNw[/youtube]

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 09 kol 2011, 13:59

Ovo treba dobit pod mus netreba se biti neš pametan za to...očekujem neki krumpir od nas da nam se fortuna vrati nakon borussije nešto tipa 2:1 za nas :D
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la isakovich » 09 kol 2011, 23:27

odlicna stvar Roben i Ribery ce da propuste ove tekme za nacionalnu vrstu,dovoljno da se dovedu u red i sa Juppom porade na taktici kako da najboje djeluju na terenu,,U nasem veznom redu se nesto mora mijenjati,po meni Kroosa na klupu staviti Mullera na njegovo mjesto ili eventualno Swajnija a Tymu staviti uz L.Gustava,,nesto se mora uciniti da se pronjadje pravi kljuc da sredina proradi....

-----------------------Neuer-------------------

-----Rafinha---Boa---Badstruber-----Lahm

------------L.Gustavo--------Tymo--------

------------------Swajni------------------
-------Roben------------------Ribery------
------------------Gomez------------
isakovich

PostPostao/la CroCHEF » 10 kol 2011, 10:01

Schweini je igro desetku protiv Wolfsburga prosle godine u uzvratu i bio je daleko najlosiji igrac

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 10 kol 2011, 10:18

isakovich napisao:odlicna stvar Roben i Ribery ce da propuste ove tekme za nacionalnu vrstu,dovoljno da se dovedu u red i sa Juppom porade na taktici kako da najboje djeluju na terenu,,U nasem veznom redu se nesto mora mijenjati,po meni Kroosa na klupu staviti Mullera na njegovo mjesto ili eventualno Swajnija a Tymu staviti uz L.Gustava,,nesto se mora uciniti da se pronjadje pravi kljuc da sredina proradi....

tu si žešće u pravu, tj. u sredini leži problem, svaka akcija je išla s krila jbg..
po meni najveća greška protiv gladbacha bila je pre - pičkasto građenje igre! kad ti u AA neko dođe s 'nako savršenim bunkerom, pa šta će ti onda toliko defanzivaca u vezi?! nije mi jasTno kako Heynckes to nije mogo predvidit

protiv gladbacha se trebalo igrati čisti 4-4-2 s Müllerom i Gomezom koji čekaju na offside liniji!

a protiv WOB-a će drukčije izgledati, ja sam uvjeren da ćemo stvarati više prilika nego Vs. gladbacha, zato što će i WOB težiti pobjedi, a znamo da imamo najjebeniju kontru s robbenom, riberyem i napadačima!

ukoliko povedemo protiv WOB-a, treba uvesti Olića, tada ćemo ih dotući!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 10 kol 2011, 10:31

konačno bi trebalo probat igrat s 2 klasična špica...van gaal se držao sistema s jednim špicem, al mislim da će heynckes isprobat ovu drugu varijantu...protiv wolfsburga bi svakako trebali dobit više prostora, samo se nadam da tad neče počet pucat opet naša odbrana...nama je konačno potrebno da postignemo balans i da kad smo u ofanzivi da to bude neka kontrolirana ofanziva i da se ne gubi taj balans između odbrane i napada
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 10 kol 2011, 12:48

Istina vjerovatno ce opet krenuti s Helmesom u spicu i Manzdom iza koji bi igrali kontre...
jedina razlika od Magathovog Schalkea(prosle god) i Wolfa (sada) je Neuer... koji ga je spasavao prosle godine protiv FCB-a
Benaglio je dobar golman i svi znamo da golmani protiv Bayerna brane jos 50% bolje ali mislim da bi mogao primiti kojeg pacera.

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 10 kol 2011, 13:14

LuctL napisao:
Mislim da si tu u krivu. Jer, gdje bi onda stajali? Na gol crti?

Slažem se za 4-4-2, i to sa Swinjom i Kroosom u sredini, Robben desno, Alaba lijevo.

Protiv vukova će biti prejebeno. I iskreno, nakon ove tekme mislim da će i oni parkitati autobus na dva kata.

nisi me shvatio, zaboravio sam reći da bi u domaćim utakmicama bilo prikladnije igrati ovako

-----------------gomez----------müller----------------
ribery-------------------------------------------robben
-----------------kroos--------schweinsteiger---------

uz naravno vrlo visoku obranu koja daje više opcija, posebno sa lahmom i rafinhom...

a ja se ne slažem da će nam biti "prejebeno" s vukovima

bit će teško, naravno, ali se treba uzeti u obzir da su oni sad u zaletu, pobjedili u 1.kolu u gostima s 3:0, sad dolazi Bayern, ma kladio bi se da neće igrati ko gladbach, ipak će tražiti loptu više nego oni šugavci!
a to nama paše ;) ekipa s pojedincima kao što ih Bayern ima voli se nadigravati a ima brzinu da odigra najebeniju kontru... 8-)

zato, nemoj mislit da ja govorim da je wob slabiji haha naravno da nisu, al očekujem ipak kakvo takvo nadigravanje
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Axe » 10 kol 2011, 13:47

Ono sto mene pecka je pomisao da bi mi razarali u igri sa dva spica, koliko god to bilo moguce ili nemoguce.
Samo se sjetim odlaska LvG-a i dolaska Jonkiera i automatskog prelaska na sistem 4-4-2.
Place mi se kako smo tad igrali i koliko smo prilika stvarali.

Danas to nije nemoguce ostvariti iako nemamo Klosea kao drugog napadaca, ali imamo Mullera koji sigurno moze odgovoriti zadatku na najbolji nacin, zatim Petersena koji se koliko toliko pokaza i na kraju Olica za kojeg ne treba nista posebno govoriti, jer taj covjek kad god igra igra srcem.

Sto se tice samih Vukova, bilo bi idealno ocerupati ih, jer bodovi s jednog takvog gostovanja bi mnogo znacili.
Vazno je da se spere gorak ukus od one tekme sa Gladbachom, kad smo svi dozivjeli neugodno iznenadjenje.
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 10 kol 2011, 15:39

LuctL napisao:@cruz, ma boldao sam ti ono da bi Muller i Gomez trebali biti na samom rubu offsidea. Ali to mi i nema smisla ako ekipa igra onako bunker jer se praktički povuku do svog peterca pa je jeben progurat loptu do njih.

ako igraš protiv bunkera najbolji način je brza distribucija lopte na krila i od tamo puni 16erac... zato sam naveo na rubu offside-a, jer gomez je bio doslovno jedina stanica gdje su nabačaju završavali, mislim, zamalo da ih tako nismo dobili jer gomez je imo i stativa i dobrih pokušaja, e sad da je bio neko još tu kao anspielstation ili abstauber to bi bilo to, ali se Kroos gubio u "nemogućem" prostoru, i nada se šutu s 20 metara... to nije upalilo, a da je Bayern dobio gladbacha vjerujem da o ovome ne bi nitko raspravljao.. tome se za slijedeću tekmu i ostatak prvenTstva nadam ;)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 12 kol 2011, 15:34

Jetzt ist es offiziell. Wie der FC Bayern auf seiner Homepage bestätigt, fällt Arjen Robben mit Rücken- und Adduktorenproblemen am Samstag gegen den VfL Wolfsburg aus. Der niederländische Nationalspieler habe beim Abschlusstraining noch einmal alles probiert und eine intensive Einheit absolviert, trotzdem reiche es nicht für einen Einsatz.

Robben nije u kadru za Wolfsburg :neee: :neee: :neee: :neee:

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Sljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012