Bayer Leverkusen

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: Bayer Leverkusen

PostPostao/la CroCHEF » 14 srp 2011, 09:09

Hat Bayer Leverkusen bereits Ersatz für Rene Adler im Auge? Wie das polnische Portal "Onet.pl" berichtet, streckt Bayer seine Finger nach Tomasz Kuszczak von Manchester United aus. So sollen sich die Rheinländer bereits offiziell bei United nach dem polnischen Torwart erkundigt haben. Die Chancen auf eine schnelle Verpflichtung stehen anscheinend nicht schlecht, denn der englische Meister ist mit David de Gea, Anders Lindegaard und Ben Amos bestens auf der Torwartposition besetzt. Eigentlich schien Kuszczaks Wechsel zu West Bromwich Albion bereits fix, vom Premier-League-Verein soll aber kein offizielles Angebot eingegangen sein. Außerdem nimmt der 29-Jährige nicht an der US-Tour des englischen Meisters teil. Die Ablöse für Kuszczak wird auf 2,5 bis 3,5 Millionen Euro geschätzt. Was meint Ihr, ein würdiger Vertreter für Adler?

Pise da je Tomasz Kuszczak moguca zamjena za Adlera.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 22 srp 2011, 17:22

Juve posudio Melu u Galatasaray! Toliko o ŠPEKOVIMA SERIE A i njihovim napuhanim cijenama :lol: Sad mi je jasTno zakaj su uzeli Vidala, sam mi nije jasTno zakaj si Kusen nije Melu pokušal ubaciti u deal. Znači Melo + 5-6 milja za Vidala...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 22 srp 2011, 18:30

Sportchef Rudi Völler (51) zu BILD: „Vidal war ein Einzelfall. Das wird an unserem guten Verhältnis zu den Bayern nichts ändern. Ich bin sicher, dass die Bayern umgekehrt auch so gehandelt hätten. Unsere Strategie war jedenfalls genau richtig.“

Voller očekuje da ovo neće poremetiti odnose s Bayernom i misli da bi Bayern isto tako učinio. Rekao je i da je nihova strategija u bilo kojem slučaju točna. :neee:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la doro » 07 kol 2011, 16:22

kusen izgubio 2:0 od garbage kluba mainza....mislim da sljedi sramočenje njemačkog nogometa u lp kaj se tiče luzerkusena jer ovaj dutt je neki provincijalac i krajnji domet mu je vođenje freiburga i sličnih klubova...kusen u tekmi velika 0 a ovaj debil nikog ne vadi niti ne mjenja taktiku :neee:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nele-BHF » 07 kol 2011, 16:57

smile31 smile31 Neka su izgubili, užasna su ekipa i trebali su primiti i 5 golova smile31 Zijanio sam pare na beterzu :/ U LP i ne očekujem ništa od njih
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la CroCHEF » 09 kol 2011, 14:58

Vratar Bayer Leverkusena Fabian Giefer otkrio je da se ne sjeća što mu se dogodilo prošlog mjeseca nakon što je na otvaranju nove sezone Bundeslige pretrpio potres mozga.

"Imam rupu u pamćenju. Ne sjećam se ni kako smo odigrali u nedjelju. Nedostaje mi jedno mjesec dana sjećanja i to mi je zastrašujuće", rekao je Giefer za njemački Express.

Nijemac je u sudaru s igračem Mainza Choupom-Motingom zadobio potres mozga koji mu je, kako sam tvrdi, izbrisao dio pamćenja. Giefer je prevezen u bolnicu odmah po završetku utakmice i tvrdi da se ne sjeća katastrofalne pogreške u prvome poluvremenu kada je poklonio loptu Samiju Allaguiju kojem nije bilo teško pospremiti loptu u praznu mrežu za vodstvo Mainza.

"Ne sjećam se pogreške. Ne sjećam se priprema za ovu utakmicu, ni hotela u Mainzu pa čak ni naših austrijskih priprema za novu sezonu", tvrdi Giefer.

Giefer će propustiti sljedeću ligašku utakmicu Bayera protiv Werder Bremena na domaćem terenu, a treneru Leverkusena glavobolje zadaje problem koga staviti na gol. Naime, Rene Adler je otprije ozlijeđen, dok se američki vratar David Yelldell još oporavlja od udarca u lice koji je zadobio u utakmici njemačkog kupa protiv Dresdena koju je Bayer izgubio nakon što je vodio 3:0.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 10 kol 2011, 00:20

leverkusen prema navodima više medija zainteresovan za boumsonga, a napoli zainteresovan za leverkusenovog derdiyoka
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 16 kol 2011, 06:53

Jako sam razočaran sa Leverkusenom. Ne znam zašto su se u ovom trenutku kada su izborili LP, odlučili se na ovako šugavu transfer politiku. Sada kada bi se baš trebali, a i najvjerojatnije mogli pojačati oni govnare. Nije da se bojim, nego sam siguran da će se u LP obrukati te da nisam baš siguran da ćemo ih slijedeće sezone gledati u LP...Šteta...Ako budu 3. u svojoj skupini to neće biti razočaranje već realnost...A baš se čovjek ponado....

U zadnja dva prelazna roka oni su poslovali u plusu smile44
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la effe__sa » 16 kol 2011, 11:06

slažem se s tobom @antone da im je transfer politika stvarno katastrofa a plasirali se u Lp i imaju osigurane premije iz tog takmičenja...moglo se tu dovest stvarno kvalitetnih igrača, mislim da su ovog ljeta pogotovo uzevši u obzir njihove mogučnosti jako loše trgovali
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 16 kol 2011, 11:18

Zato se ja i nadam da neće Kusen biti taj Njemački 4. klub već Wolfsburg. Ta dva kluba su jako sličnog profila, ali Wolfsburg mi se po pitanju ulaganja, dovođenja igrača, produživanja ugovora zvijezdama čini puno ozbiljnjijim klubom. prva 3 schalke, bvb, Bayern, reda radi.

Sjetite se samo kad je Wolfsburg osvojio prvenstvo, nove brutalne ugovore mam su pobrali Miške, Grafite i Džeko, a Kusen muku mući sa Adlerom, a još je švaba a i Vidal im ga je metnuo...Jest da su Vukovi osvojili BUNDESLIGu ali je poanta samo ulazak u Lp jer pare su iste....Kad se sve dene na kup nekako se nadam da će mi Wolfsburg OPET postati simpatičniji klub. Još oću reč, taman kad Kusen treba otići stepenicu više on si sjebe kadar a Wolfsburg je iz godine u godinu bio sve brutalniji (kolko su mogli biti).
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 16 kol 2011, 12:13

na jedvite jade su dobili prosječnog werdera s tim klubom nešto ne štima..jebu ballacka,trener je koma,renato,sam i derdiyok van forme..ne piše i se dobro!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lizarazu » 16 kol 2011, 23:05

Postavlja se pitanje da li je do debelog Calmunda ili se transfer politika ovog kluba drasticno promjenila.
Oduvijek su imali love, dobar nos za Juznoamericko trziste, konstantno u plusu sa kupoprodajom, ovo sada je zalosno...
Ko zna, mozda su uvidjeli da su vjeciti luzeri, pa im se enormna ulaganja cine nepotrebnim. :mrgreen:
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la nele-BHF » 18 kol 2011, 13:52

Kolumbijac Michael Ortega je stigao na jednogodišnju pozjamicu u Bayer Leverkusen.

Ovaj talentovani 20-godišnji vezista koji je reprezentativac Kolumbije u uzrastu do 20. godina počeo je karijeru u Deportivu Caliu za koji je 2009. debitovao u Prvoj ligi. U julu prošle godine je za obeštećenje od 900.000 eura prešao u meksički Atlas iz Guadalajare koji ga je sad pozajmio Njemcima koji od Ortege mnogo očekuju.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la doro » 21 kol 2011, 10:46

kusen se malo stabilizirao dvjema pobjedama(werder,švabe) i to je dobro za ligu je kao što vidimo,hsv,rudari i vukovi su u teškoj banani!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 21 kol 2011, 12:04

ballack bi mogao prije 31. avgusta (posljednji dan prijelaznog roka) napustit leverkusen...ta opcija postaje sve realnija prema ZDF-u...ballackov odnos sa trenerom robinom duttom je narušen, čak je ballack cijelu jučerašnju utakmicu presjedio na klupi
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesligaški klubovi