Moje zapazanje na kraju 1.poluvremena. Najbolji pojedinci do sada Gustavo i Lam. Ne trebam pojasnjavati, mislim. Gustavo sjajan, odlicni startovi, samo mu prijeti zuti karton. Lam vrlo ofanzivan, prodoran, odlican u odbrani. Gomez vrlo los, upropastio 2-3 odlicne akcije, Riberi nikog ne moze da predje, razocarao me. Previse solira, treba brze da se oslobadja lopte. Roben i Svajnstajger zbog akcije kod gola dobri, inace prosjecni. Rodrigez odlicno cuva Robena, cim je Rob otisao na desnu stranu, odmah je pao gol. Badstuber dobar u par navrata, ali isto tako 2x mu je pobjegao igrac kod centarsuteva, to nikako da savlada. Rafinja i Boateng dobri, Kros prosjecan. Nojer bez nekog posla. Mislim da bi trebao mijenjati Gomeza, onakve njegove reakcije nisu reakcije pravog napadaca, a i mogao bi Alabu da ubaci umjesto Riberija. Ovo moramo dobiti bar 3 razlike. Nedostaje nam maste u napadu, toga je kod Van Gala bilo. Mucimo se previse. Mnogo dobrih akcija je upropasteno zbog viska pasova, treba to jednostavnije. Hajde NAPRIJED Bajern!!! NEMOJTE DA ME RAZOCARATE!