Werder Bremen

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: Werder Bremen

PostPostao/la Lizarazu » 21 srp 2011, 12:40

Ja bih (kao) trebao biti drugi? :? Pa nemam sta dodati, sve si rek´o. :D
Osim da potvdim da je Werder doveo (posudio) ovog Grka Papastathopoulosa (bez kopiranja ne bih uspjeo ovo prezime napisati :mrgreen: ). Nesto slicno kao sto smo mi uradili sa Usami-jem (mogucnost kupovine). Ne treba nas cuditi da ovaj igrac pripada Milanu i Genovi. :lol:
Da, Werder je ovisnik o dobrim rezultatima. Ove sezone se prvi put nakon 2004 nece natjecati u Euro-takmicenjima.
Koliko sparaju, da na putovanja sve vise koriste Bus umjesto aviona. Gledaju da sto vise test utakmica organiziraju ne bi li dosli do kakve crkavice. Nekako su utrpali u ionako gust program ekipu Evertona (2.8), te prije toga Southampton.
Naucili su na lovu iz CL i da uvijek imaju nekog za prodati, te se na taj nacin odrzavali na povrsini. Uzeli su 45 miliona Eura od prodaje Diega i Özila. Tim novcima su financirali plate igracima uz poneko pojacanje (C.Alberto, Marin, Wesley i Arnautovic - koji su kostali oko 30 milja). Posto su ta pojacanja odreda promasaji (neki manje, neki vise) uslijedio je pad, sto rezultatski, sto finansijski. Jer u krajnjem slucaju uvijek su se mogli osloniti da prodaju neku svoju zvijezdu ili zvijezdicu.
Sada toga nema, pa su prinudjeni ili zeljno ocekuju neku primamljivu ponudu za neke od igraca koje si ti spomenuo.
Wiese definitivno ostaje, Merte nema neku cijenu sa kojom bi se mogli omastiti, dok se Marin samo medijski povezuje sa nekim od velikana - naime, za njega nema ponuda.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la doro » 21 srp 2011, 22:52

Ja baš mislim da bi werder mogao biti dark horse ove sezone ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 22 srp 2011, 06:47

doro napisao:Ja baš mislim da bi werder mogao biti dark horse ove sezone ;)

Lako moguće! Bayern, Kusen, BvB i Schalke su nekako najjači! Svi ostali su potencijalno iznenađenje...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 02 kol 2011, 20:44

Zelenbači dobili everton 1:0 i malo popravili samopouzdanje...nadam se njihovim dobrim rezultatima jer to treba bl!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 03 kol 2011, 08:19

Jednostavno je fascinantno i žalostno kako se ovaj klub rapidno srozao. No ako se njima neke stvari poklope sa onom prvom ŠPEK postavom, oni definitivno mogu udariti na europsko mjesto, a kad bi igrači odigrali jednu sezonu na visokom nivou, znači Merte i Naldo u formi, Marin poludi kako on to zna, Arnautović opravda ulaganje, kao i Ekici, Piza je manje po bolnicama, LP je itekako dostižna. Al jebeš ti to kad bi im onda Wiese i Merte otišli besplatno...

Pa poglečte

----------------Pizarro

Marin----------Ekici---------Arnautović

-------bargfrede---------Wesley

Schmitz--naldo---merte--------Fritz

---------------Wiese

Pa momčad izgleda prejebeno!!!!!

A oni meni ispadnu u kupu! :neee:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 03 kol 2011, 17:51

Tko će više znati što je problem u Werderu... Je li možda i Schaaf postao nakon više od desetljeća problem ili tek neiskustvo, nedostatak igrača zbog ozljeda... Ne znam. Znam samo da taj klub zbog love nije uspio opstati na vrhu Njemačke i igrati redovito CL. Vidjet ćemo ih ove sezone. No eto kako klub od finala EL čini mi se 2009. do skoro ispadanja is 1. lige u 2011. može se srozati. :roll:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 04 kol 2011, 06:52

Opet se pojavila ŠPEKulacija da bi Per mogao proč. U biti u Werderu navijaju za to i brijem da bi ga dali već za 8 milja. Čudim se da još niko nije došao po njega...Kad on ode, opet će BUMENOVA obrana biti BRUTALNO TRULA...Zasad je samo trula...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 04 kol 2011, 11:05

Kad sam danas ujutro vidio Arnautovića na Bildu, podsjetilo me na nešto što sam zaboravio napisati u ponedjeljak. :mrgreen:

Uglavnom, prijateljsku utakmicu su igrali Werder i Everton, Werder je dobio 1:0 (mislim da je Wagner dao gol) i igrali su čist dobro. Ja sam gledao samo od 37' do 45' pa ne mogu opisati igru Werdera. Al meni je zanimljiv bio Arnautović. Novinarima Bilda je za oko zapela njegova frizura, a meni njegova sličnost s Ibrahimovićem. :mrgreen:
Eh, kad bi bar igrao an Ibrinoj razini. :lol: Al moram priznat da nije bio loš ovih 8 minuta kaj sam ja gledao. :lol:

Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Lizarazu » 06 kol 2011, 21:20

Boje se loseg starta, tako da im je ova pobjeda od izuzetne vaznosti. Merte i dalje prica o odlasku u Ausland, tako da ce Bremen pokusati svoje rupe zakrpiti prodajom ovog igraca. Ceka se prva ozbiljnija ponuda.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la anton 1983 » 17 kol 2011, 14:52

Roma zainteresirana za Marina...Ma niš od toga, jer ta Roma uvijek ima bujne mašte sa svojim poudama...Inaće ovaj BUMEN mi je fascinantan. Ja brijem da bi oni bili najsretniji kada bi uspjeli odmah sada unofčiti, Wiesea, Mertea, Marina, Arnautovića i Pizarra, za njih pobrali nekih 50 miljona i nastavili dalje sa 5 novih igrača za koje bi dali otprilike 3 milje...Gle te, pa nije problem vama sredit 2. ligu; mam se mi dogovorimo... :roll:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 17 kol 2011, 22:19

anton 1983 napisao:Roma zainteresirana za Marina...Ma niš od toga, jer ta Roma uvijek ima bujne mašte sa svojim poudama...Inaće ovaj BUMEN mi je fascinantan. Ja brijem da bi oni bili najsretniji kada bi uspjeli odmah sada unofčiti, Wiesea, Mertea, Marina, Arnautovića i Pizarra, za njih pobrali nekih 50 miljona i nastavili dalje sa 5 novih igrača za koje bi dali otprilike 3 milje...Gle te, pa nije problem vama sredit 2. ligu; mam se mi dogovorimo... :roll:

nažalost uz hsv još 1 ugledni a propalelo klub ak se nešto radikalno ne desi....budu ih hannover i mainz zanjenili u BL :D
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 21 kol 2011, 11:14

Vraća se onaj Werder za kojeg sam ja govorio da je "osim Bayerna jedini klub u njemačkoj čiji bi dres mogao nositi".

Kad igraš na rezultat 5:3 onda te navijači vole i sreća mazi. :smajl007:

Werder realno nikad neće moći biti konkurentan vrhunskim klubovima, ali bolje je onda da srednje klubove pobjeđuju s 3:2 nego s 1:0. :mig:

Igrali su godinu dana s panjinama i dugim loptama (Wagner) i vidjeli da to ne ide, opametili se i vratili na staro. :bravo:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la doro » 21 kol 2011, 19:01

werdr se u svakom slučaju stabiliziral što je dobro za ligu..vratil se pizza,rosenberg...merte postal kapiten i ostaje,još ak se naldo vrati bili budu oni jako dobri...jedino ne kužim zašto ne stavlja marina i ekici-ja zajedno :idea:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 21 kol 2011, 20:17

doro napisao:jedino ne kužim zašto ne stavlja marina i ekici-ja zajedno :idea:

previše kreativne kvalitete u ekipi a to nije dobro za nogomet....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 22 kol 2011, 10:17

anton 1983 napisao:
doro napisao:jedino ne kužim zašto ne stavlja marina i ekici-ja zajedno :idea:

previše kreativne kvalitete u ekipi a to nije dobro za nogomet....

ne dripljaj....ovak bi ja igral:
.........PIZZA.......
MARIN-EKICI-HUNT
WESLEY-BARGFREDE
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesligaški klubovi