02.05.09 15:30 Bayern München : Bor. Mönchengladbach

Rezultat utakmice

1.Pobjeda 2 i više razlike
6
100%
2.Pobjeda za 1 gol
0
Nema glasova
3.Neodlučeno
0
Nema glasova
4.Poraz za 1 gol
0
Nema glasova
5.Poraz 2 i više razlike
0
Nema glasova
6.Ma to su ovi iz Borussije potplatili Heynckesa da oni pobjede
0
Nema glasova

Ukupno glasova : 6

Re: 02.05.09 15:30 Bayern München : Bor. Mönchengladbach

PostPostao/la nokia » 02 svi 2009, 17:23

Sta se je to Zabar toliko isfulo kad svi pljujete po njemu :hehe:
Kako god da smo igrali, iskreno zaboli me ku*ac, bitna je pobjeda i 3 boda :bravo:
Samo sto nas Dzeko i Grafite i dalje jebu u zdrav mozak.
nokia

PostPostao/la bavarac » 02 svi 2009, 17:56

ej ekipa.....a gdje su smajlići?.....Bayern....Bayern....Bayern..... :avogp1: :cool: :navijac: :prvi: :fcb: :naprijed: :logo: :yeee:

eto sad možemo o tekmi....

dakle prvih 30min nam je obrana stajala na centru i konstantno smo pokušavali kroz sredinu probit i to na način da nam jedan od stopera povuče loptu i doda do jednog od napadača....i mogu reći da je to dosta dobro izgledalo....dapače mnogo bolje nego silna nabacivanja u 16m....što se tiče prilik u 1poluvremenu to bi ovako išlo....

Podolski iz sl. udarca pogađa stativu nakon što se lopta odbila od braniča....nakon toga Lucio pogađa tu istu stativu poslje kornera Ze-a....nakon toga dupli Bastiana i Poldia i Podolski u zadnjem trenutku izblokiran...i onda lopta do Tončeka koji šalje priseban centaršut i na drugoj stativi klizeći Bastian za 1-0......

nakon toga smo se malo počeli dodavat na svojoj polovici i opet nas je glupi sudac (ovaj put Babat Rafati koštao penala.... :neee: :neee: :neee: ....sl. udarac s desne strane....Butt umjesto da uhvati loptu ona se odbija od njega i pogađa Brackera u nogu i odlazi u gol aut...ali mulac Butt je ispružio ruku i ovaj je tobože zapeo za nju i Rafati još veći mulac pokazuje na bijelu točku.... :doh: ....jer čak i da nije pao nebi uhvatio tu loptu da ga jeb....

1-1 Daems....Butt se bacio prerano.... :neee: :neee: :neee:

i onda Podolski šalje jednu diagonalu i Hamit u trku desnom nogom šalje bombu u bliži kut.....skinuo je paučinu....

2.poluvrijeme izlazi Lool (bravo za Juppija ),a ulazi Oddo....i onda show Tonija i promašaji jedan za drugim.... :haha: :haha: :haha:

- Toni nakon ubačaja ze roberta maši loptu glavom sa nekih 5m.... :shock: ...brijem da su mu šiške zasmetale....

- Toni nakon što mu je Poldie spustio loptu malo iskosa sa dva metra puca i Bailly mu skida

- Toni nakon ubačaja s lijeve strane Podolskog puca glavom Baiily opet skida....na odbijanac natrčava i promašuje okvir.....

- Demichelis na ubačaj zeroberta kasni djelić sekunde i obrana izbija....

-Zeroberto sam prolazi nakon duplog sa Bastianom i traljavo puca....

- MvB odigrava dupli sa T.Mullerom (zamjenio Poldia) izbija sam pred vratarom i očajno puca....

- Mvb sa ruba kaznenog tik pored lijeve stative.....

- Oddo prolazi po boku baca na travu braniča i kad je trebao pucat u bliži kut on nabija loptu prema Toniju (iza njegovih leđđa) i ovaj pokušava petom zabit.... :haha: :haha: :haha:

kod gostiju jedina opasnost je bilo ovo....Ubačaj Marina i sam kao duh Bradley puca preko grede....i jedna polukontra gostiju kad su imali 2-1 ali Lucio je bio na zadatku.....

sve u svemu trebali smo to pun kur. ranije riješit ,ali kako bih se ja onda živcirao.... :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

bilo kako bilo tri punkte su tu...švabe su kiksale ,sutra igraju međusobno Hertha i HSV....a nas u narednom kolu čeka Prašnjikarova škvadra....a vukovi idu na noge razočaranim švabama...ako se sve poklopi...evo nas na prvom mjestu na kraju 31.kola.... :prvi: :cool: :avogp1: :navijac: :fcb: :naprijed: :logo: :zivio: :yeee:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la FCB m@niac » 02 svi 2009, 21:34

sad sam vidio tek onaj prodor Odda.... majstorski, ko da je neki mladić, svaka čast :good:
Lell se nek skrije... :buhhaa:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la anton 1983 » 03 svi 2009, 09:53

Teškog srca moram pohvaliti Poldia za igru jučer - malo se zbudil - sad je pitanje dal bu igral tak i bolje do kraja prvenstva il je to samo odigral jučer... :sick:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 03 svi 2009, 11:18

Evo, napokon da i ja uhvatim malo vremena i da kazem koju pametnu! :hehe: Nazalost nista previse ne mogu reci o samoj utakmici jer nisam ni sazetke pogledao, u guzvi sam da je to strasno...

Uglavnom, po vasim komentarima i izvjestaju Scare-a zakljucio sam da smo igrali u prvom djelu jako dobro te da se Đuka Tore izmasao da je to bilo bolesno! :mrgreen:

Vazno je da su tu zapisana nova tri boda i to sto je Heynckes debitirao pobjedom! :good:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.