Vjerujte mi ja i speedy smo zbog toga jako sretni jer taj jako težak projekat je uspješan koliko može biti. Sve više i više forum postaje klapa a to je ono kaj je najbitnije...Dal će biti još bolje tek treba vidjeti. Sigurno je da se neke stvari mogu popraviti, ali trenutačno neam vremena za to..Bitno je da je moj prošli Hyp urodio plodom...
anton 1983 napisao:Vidim da sam sve više i više nepotreban forumu! Nemogu vam opisati kako mi je to drago. To je u biti dokaz da sam uspel u svom naumu i zato vam svima falaVjerujte mi ja i speedy smo zbog toga jako sretni jer taj jako težak projekat je uspješan koliko može biti. Sve više i više forum postaje klapa a to je ono kaj je najbitnije...Dal će biti još bolje tek treba vidjeti. Sigurno je da se neke stvari mogu popraviti, ali trenutačno neam vremena za to..Bitno je da je moj prošli Hyp urodio plodom...
još jen put fala svima članovima jer forum je tu zbog vas!

Speedy napisao:Sta jos nitko nije otvorio temu za uzvrat u LP?Ajmo ljudi, malo zivosti!

Speedy napisao:Sta jos nitko nije otvorio temu za uzvrat u LP?Ajmo ljudi, malo zivosti!

Nekad je čovjek znao doći, ne bi u 2 dana bilo niti jednog novog posta, a sad sasvim drugačije. 

Vrati se na: Sve vezano uz rad foruma
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju