(27/08/2011) 1.FC Kaiserslautern gegen FC Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (27/08/2011) 1.FC Kaiserslautern gegen FC Bayern München

PostPostao/la Miki » 27 kol 2011, 19:28

Kako se ubacuju slike u komentar? :?
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la nele-BHF » 27 kol 2011, 19:30

Miki napisao:Kako se ubacuju slike u komentar? :?

Misliš u post ?

Imaš ovdje u BB kodovima ovo Img .

I samo između stavi direktan link slike i to je to .
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la CroCHEF » 27 kol 2011, 19:33

ovdje se vidi da su oba penala bila regularna
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=s45DZW5o3sA[/youtube]

haha na 6.30 pa nadalje koji naglasak ima Muller :hehe:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 27 kol 2011, 19:33

ovdje se vidi da su oba penala bila regularna
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=s45DZW5o3sA[/youtube]

haha na 6.30 pa nadalje koji naglasak ima Muller :hehe:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Miki » 27 kol 2011, 19:41

nele-BHF napisao:
Miki napisao:Kako se ubacuju slike u komentar? :?

Misliš u post ?

Imaš ovdje u BB kodovima ovo Img

I samo između stavi direktan link slike i to je to .

Hvala, Nele, zemljace. :D
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Haris » 27 kol 2011, 21:39

nele-BHF napisao:Pa đesi Harkane brate moj, nigdje te :smile30:

Što se tiče ovih rotacije, pomalo su zbunjujuće, a još više to da Bujten pokazuje mnogo više od očekivanog. Danas je sa Alabom totalno promašio i mislim da je bolje bilo da mu Rafinha igra ispred Boatenga :) Ionako je malac bolji u ofanzivi nego nazad. Odbrana za sada solidna, samo što ti kažeš, još nismo naišli na tvrd orah.

Ma tu sam ja cijelo vrijeme, sve pratim i sve čitam samo sam ovih zadnjih mjeseci dosegnuo vrhunac po pitanju lijenosti u pisanju.

Što se Alabe tiče, definitivno da mu ova desna strana uopće ne leži i mislim da nema više smisla forsirati ga tamo. Nažalost, ni na lijevoj strani se nije pretjerano pokazao kada je dobio priliku. Njemu nekkako najbolje odgovara pozicija centralnog veznog ali tu će nažalost teško dobiti priliku u ovakvom kadru.

Heyinckes je prije tekme izjavio da je Lautern opasan iz prekida pa da zbog toga igra Boateng umjesto Rafinhe.

Dobro, to je onda valjda OK, makar je poprilično neobičan razlog...prošlu utakmicu je bilo to što je Rafinha igrao redom sve utakmice pa mu je dao pauzu, sad je nešto drugo. Vidjet ćemo, iskreno se nadam da to nisu nikakve "muljaže" i da se neće sad njega baciti na klupu, a vratiti Van Buytena, to je već nebrojeno puta propao projekat. Iako se mora reći da Rafinha i nije baš nešto pretjerano impresionirao u ovim dosadašnjim utakmicama, al to je za nekog drugog topica.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 28 kol 2011, 07:03

Nažalost nisam mogao gledati teakm. Posle sam si na ardu bez da sam išta znao pogledo sažetke! Uff kad sam vidio da ŠPEKMEZ trpa! Počeo skakat koda je uživo! Mašina je proradila kako sam vam i rekao! Nikakav klupa, takav igrač se ćeka i kad krene nema stajanja...

Po vašim komentarima događa se baš ono što oćemo, rutina, nema bojazni da ćemo primiti gol, beton bez debilizranja.

TAKAV BAYERN JA OĆU!

8-)

A da nam treba još jedno krilo, e jebiga to znam već odavno jer USAMI i ALABA nisu igrači na koje se moremo osloniti!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 28 kol 2011, 09:41

Usamiju će trebati barem jedno godina dana da bude fizički na nivou Bundeslige, vidi se da je mali totalni talent, ali ako se misliš sa mesarima nositi trebaš imati malo mesa uza se ;)

A u Alabe je to upravo suprotan slučaj, nije nešto jučer odigrao na desnom krilu, ali kad on svojom žestinom i zalaganjem sve nadoknadi onda nema ni veze gdje ga postaviš, ne može ni on sad svaku tekmu odigrati na istom nivou... ali možeš biti siguran da će momak odratiti svoj posao!

ne bi loše bilo jedno krilo imati... ali koga sad dovesti :?
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 28 kol 2011, 12:02

Meni je Alaba tako drag tip, kad vidim samo njegovo zalaganje , trud i to što ima petlje, što sam sto puta ponovio, onda radije njega vidim u prvoj postavi nego Kroosa
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 31 kol 2011, 23:17

Evo da i ja prokomentiram ovu utakmicu nakon duuuuuuugo dana. Zbilja majstorski odrađena utakmica, očekivan rezultat a igra tipično bayernovska. :bravo: Takvu utakmicu sam i bio očekivao, sve smo potpuno kontrolirali i s 3 gola slomili protivnika.
Obrana na vrhunskoj razini, a vidim i Boatenga se malo gurnulo na beka da se vidi kako bi to štimalo iako bi on se trebao stvarno držati stopera(što i ne sumnjam kada budu važne europske utakmice). Torero proradio opet i drago mi je što je 3 gola pospremio.

Pošto mi je dosta detalja izlapilo od sada već davne subote, mogu reći da sam prezadovoljan time što je naš klub demonstrirao i pokazao je kakav pristup na gostovanjima treba imati. Ovo držanje nule me najviše raduje, pošto me za igru nekad i nije toliko briga koliko za pobjede. :mrgreen: :smajl007:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012