Skupina A, Liga prvaka

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: Skupina A, Liga prvaka

PostPostao/la cruz » 27 kol 2011, 12:28

ne znam jeste li primjetili da gdje god se spomene Bayern svagdje isti odgovor

loša im je obrana, zato...:

- probit će ih agüero, đeko, tevez

- probit će ih rossi, nilmar

- probit će iz lavezzi, cavani

...but little do they know, I keep them thangs by waist, side after side, nobody got to die, similar barca, I got the fire... 8-) 8-)

više sam primjetio potcjenjivanje nego respekt, e pa neka samo dođu u Allianz Arenu pa ćemo se poigrati malo :twisted:

a kad mi budemo u gostima kod njih oni će se otvoriti i igrati nogometa... errr... danke schön... ;)

Bayern će GARANT proći skupinu ito kao 1.

jučer sam bio s nekim "kompetentnim" ljudima u priči i ne mogu vjerovati kako se Bayern potcjenjuje...

ALI

kažu mi: po čemu je Bayern bolji od City-a? usporedi igrače od oba kluba po pozicijama... a ja sam rado pristao :haha:

jedina pozicija na kojoj je city bolji (tako su oni ipak ustvrdili :lol: ) je kompany - badstuber ;)

a da ne pričamo o uigranosti i iskustvu

a kamoli da Bayern počnemo uspoređivati s napolijem i villarealom :nono:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 28 kol 2011, 21:25

Franckova reakcija na City
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ht7Kf7eCzE4&feature=player_embedded[/youtube]
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Hantraga » 28 kol 2011, 21:51

Bilal je odreagovao otprilike isto kao i ja. :lol:

Ipak...
cruz napisao:usporedi igrače od oba kluba po pozicijama...

:bravo:
Upravo to.
Usporedjivanjem igraca iz PRVE POSTAVE dolazi se do zakljucka da je Bayern i individualno bolji od Shity-a.
Citiy-eva prednost je sirina kadra i nijedan klub na svijetu se ne moze porediti s njima u tom segmentu. Na tribinama imaju jako dobre igrace. :mrgreen:

Gledao sam ih danas, igraju odlicno, ali igra i Bayern.
Bayern nije Tottenham, to ne bu tako islo.

Misljenja sam da se protiv Gustava i Schweinija njihovi veznjaci nece tako naigrati, a to je danas bio glavni problem Tottenhama. Veznu liniju kao da nisu ni imali.

Ostaje nam da se nadamo da ce svi biti zdravi, jer realno na mnogo pozicija prave zamjene nemamo. :nono:
BUNDESLIGA - Fudbalski NBA
Hantraga
JetSet

PostPostao/la effe__sa » 28 kol 2011, 23:53

cruz napisao:

jedina pozicija na kojoj je city bolji (tako su oni ipak ustvrdili :lol: ) je kompany - badstuber ;)

A i to su pogrešno ustvrdili, jer čak i oni od naših navijača koji su do sad malo ili nikako vjerovali badstuberu, sada mislim da imaju povjerenja u njega...Holger nije svakako najbolji moguči badstuber (dobar je , a može biti bolji još, napredovat, al ima od njega boljih), ali Kompany nije jedan od tih koji je bolji od njega...Kompany je solidan branić, ali sklon često i greškama, ne ulijeva on uvijek toliko pouzdanje...Man. city ove sezone i pokazuje da največe slabosti ima u odbrani, čak i veče nego što su imali prošle sezone, dok im je ofanziva fantastična
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 29 kol 2011, 00:08

A daj effe koji ti je , razočaravaš me :roll: Kompany lošiji od Badstubera :roll:

Pazi ovo sad:

City je prošle sezone primio 33 gola što je najmanje u cijeloj ligi, i ti sad kažeš kako im je odbrana loša i kako je Kompany loš.

Ove sezone iz 3 tekme su primili 3 gola.

4-0 Swansea
2-3 Boltona
1-5 Tottenhama

I ti kažeš odbrana loša, Kompany loš :/

Kompany ne ulijeva povjerenje, sklon greškama ? To si sigurno skonto iz one greške protiv Manche, a sjećaš li se ostalih ?

A Badstuber ulijeva povjerenje :roll: i nije sklon greškama ? :lol: :lol:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la cruz » 29 kol 2011, 00:46

pa dobro, to ko je bolji je manje više nevažno, pa čak je i nevažno uspoređivati ekipe po igračima koji igraju istu poziciju...

važna je uigranost, koncentracija i inspiracija kada počne utakmica..

obe ekipe su jake, tako da sam mišljenja da će biti to u nijansama.. ne bi me čak čudilo da obe tekme završe neriješeno, iako najrealnije mi djeluju pobjede na domaćim terenima...

danas sam gledo shity protiv tottenhama, mislim, tottenham je loše odigrao, ali opet se primjeti koliko je shity bolja momčad..

nenormalno puno trče, a kad silva i nasri imaju loptu onda su brutalno opasni, kreativni, dodajući im agüera oni u svakom napadu mogu stvoriti priliku za edina-džeku, o kojem se i ne treba trošit riječi..

po meni, naša šansa leži u :

1.) sredini.. yaya toure je fantastičan ali spor igrač, a onaj barry je obični krkan koji ne vrijedi za kurca u napadu ali je agresivan u obrani.. obojica spori.. kad bi se taj dio terena osvojio imali bi dominaciju nad njima! :mudrac:

2.) Robben-clichy.. clichy je tuta od igrača, precjenjen do boli, ali zato ipak mislim da će kolarov igrati, nisam siguran jel i on ozljeđen.. robben možda propusti 1. tekmu
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 29 kol 2011, 21:49

kako je smjesna ova Spanjolska liga, prvi klub vodi treceg s 5-0
Villareal 2 udarca mozda na gol Barce...

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Axe » 29 kol 2011, 22:11

CroCHEF napisao:kako je smjesna ova Spanjolska liga, prvi klub vodi treceg s 5-0
Villareal 2 udarca mozda na gol Barce...

Ma dobro, Barca je Barca, ali u ovom trenutku njihova odbrana nije nesto narocito bolja od nase, tako da... 8-)
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lizarazu » 29 kol 2011, 23:10

Barca i Real su svijet za sebe, ne samo u spanskoj ligi. Ostali koji su u vrhu (izmedju ostalih i Villarreal) su u rangu "nasih" malo boljih ekipa (S04, Lever...).
Pa zar taj Villareal nije bio jaci prije 2-3 godine? Kako ih je samo Wolfsburg ubio. Valjda im je vazan igrac (Borja ili tako nekako) kaznjen (pocrvenio protiv Odensa) tako da nece biti u sastavu protiv Bayerna.
Izvinjavam se ako je ovo neko vec spomenuo.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la nele-BHF » 30 kol 2011, 12:13

Dat ćemo im i mi barem 4, zaš se sikirat ? :lol: :lol:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Lucimar » 31 kol 2011, 07:48

vise uopste nisam siguran da ce bayern uspjesno izaci na kraj sa cityem
ova njihova kombinacija sa dzekom i aguerom izgleda fantasticno
ekipa je poslozena tako da dzeko koji je u vrhunskoj formi a i sam po sebi je vrhunski igrac ima iza sebe 5 igraca koji ga hrane loptama (nasri, silva, aguero, barry, toure)
a njega kad hranite loptama kako treba, to onda znaci puno golova u protivnickoj mrezi
uostalom pitajte harrya rednkapa sta misli o tome :)
Lucimar
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 31 kol 2011, 08:13

Igrom slučaja, čekajući Bundesligu, gledao sam sve utakmice Cityja po pola sata (osim superkupa, tu sam gledao cijelu) i s njima se apsolutno može igrati. Oni nisu momčad koja napada visoko. Čekaju na svojoj polovici i onda igraju kontre. Ako obrana bude organizirana, vjerujem da će City biti nemoćan. :a045:

Ja se Cityja uopće ne bojim. Oni su momččad koja igra defenzivno, a može im se bez problema uvaliti 2 komada. ;) Doma ćemo ih dobiti, a do uzvrata već osigurati prvo mjesto i tamo nam mogu zabiti i 10 golova ak hoće, mi prolazimo kao prvi.

A i još jedan razlog za veselje je taj što je gotovo istu momčad izbacio Dynamo Kijev, a Semin je trener sličnog stila kao Heynckes. 8-)

Villarreal ne doživljavam kao teškog protivnika. Gledao sam utakmicu protiv Barce i mogu reći da su si sami krivi. Imali su preko 50 taktičkih pogrešaka. Neki klubovi iz 2. zagrebačke lige izgledaju bolje taktički. Najčešća pogreška je bila da su se svi zbili jedan pored drugoga i nisu znali tko koga treba čuvati pa su igrače ostavljali same.
Ako naši ofenzivni igrači budu mijenjali mjesta, to će ih posve zbuniti. :bravo:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Lucimar » 31 kol 2011, 13:14

ne znam kako si doso do zakljucka da ekipa koja je u tri kola dala 12 golova igra defanzivno ?
to da im je odbrana losiji dio ekipe svakako stoji, ali i dalje nije uopste losa

njihova snaga je fantastican vezni red kojeg prakticno cini 5 igraca od kojih su cetvorica bolji kreativci od nasih playmakera
te pobjesnjeli dzeko sa kojim se nasi stoperi apsolutno ne mogu nositi

a kada ima ovakav vezni red iza sebe onda ce on sigurno imati i lopti, to nije dobro nikako
Lucimar
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 31 kol 2011, 13:39

Oni igraju na kontre i čekaju da im se otvori prilika. A onda zabijaju golove. I to puno golova. Slično kao Hitzfeldov Bayern 2007/08. ;) Samo što je Bayern onda igrao nacrtane akcije, a oni igraju na kreativnost igrača.

Swansea je u Manchesteru imao 59% posjeda protiv Cityja, Bolton doma otprilike toliko, jedino je ova utakmica s Tottenhamom različita.
Inače igraju s tri defenzivna vezna (De Jong, Toure i Barry). Vidim da Mancini protiv Tottenhama promijenio sustav, ali mislim da to neće dugo ostati tako.

Ako ništa, Bayern je njemački klub, a City engleski. :mrgreen:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la CroCHEF » 31 kol 2011, 14:16

Da malo i ja napisem, nekuzim cijelo vrijeme priacte o tome kako smo malo precijenili Bayern jer je igrao s vecinom zadnjih klubova u ligi... sta onda reci za City. Tottac zadnji 0 bodova, Swansea tu negdje 2 boda i Bolton 3 boda.
Za kraj mislim da ce Bayern izgubit u slucaju da se useru jos prije utakmice, a ako udju normalno ko u svaku utakmicu pobjeda je tu.

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012