http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... ainer.html
TO JE TO MRKVICA!!!!!!!!!!!!!!
MAGATH U SCHALKEU!!!!

Speedy napisao:Sad sam bio na Schalkeovoj sluzbenoj stranici i tamo je potvrđeno! Tko zna, mozda Magath i napravi nesto od tog kluba!

anton 1983 napisao:Čuj kad ti je Meier menađer ili uspiješ ili propadneš. A i sama činjenica da će Poldia i Novakovića imat slijedeće sezone je fenomenalna. Proigra li Poldi mogo bi to bit najbolji napadački tandem u BL slijedeće godine. Ak potroše još samo 5 milja bit će to PK love za ovakav klub( mislim po tablici).
Francky boy napisao:Wolfsburg - puno love bi se tu trebalo okrenuti na pojačanja+ lova od prodaje Dzeke, Misimovića i Grafite...
Francky boy napisao:Bayern-rekonstrukcija da se ova sezona više nikad ne ponovi+ lova od prodaje Riberya
Francky boy napisao:Werder - lova koju su namjenili na par pojačanja+ lova od prodaje Diega
Francky boy napisao:Hsv -mislim neki 30 mil eura koje imaju od prodaje igrača ovog ljeta+ lova od moguće prodaje Alexa Silve u Milan
Francky boy napisao:Hertha- i ovo smeće bi nešto moglo potrošiti

Schalke-e od njih očekujem velike stvari.Puno prodaje i mnogo kupovanja.Nadam se da će Magath utući dobre novce+ lova od prodaje Rakitića,Bordona,Kuranija
Stuttgart-švabe su imale namjeru da dovedu Hleb.Znači imaju neke love.Od njih očekujem ne više od 15mil

jozotg napisao:.ali ja sam vječni optimist,jebote mora se i nama jednom otvoriti

Najbliže odlasku je definitivno Ivica Vrdoljak, koji ima nekoliko njemačkih ponuda, a navodno je najkonkretnija ona iz Werdera.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju