Transferi i špekulacije u Bundesligi

Arhivirane teme...

Re: Transferi i špekulacije u Bundesligi

PostPostao/la anton 1983 » 06 svi 2009, 11:42

I kako ću ja sad? Pa cura mi više neće dat da gledam BL - nemre mi se više dić od ove BL kolko ga drkam dnevno! :D

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... ainer.html

TO JE TO MRKVICA!!!!!!!!!!!!!!

MAGATH U SCHALKEU!!!! :mrgreen:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 06 svi 2009, 12:34

Sad sam bio na Schalkeovoj sluzbenoj stranici i tamo je potvrđeno! Tko zna, mozda Magath i napravi nesto od tog kluba! :mrgreen:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Francky boy » 06 svi 2009, 12:37

Speedy napisao:Sad sam bio na Schalkeovoj sluzbenoj stranici i tamo je potvrđeno! Tko zna, mozda Magath i napravi nesto od tog kluba! :mrgreen:

sad očekujem da ovi iz Wolfsburga objave da su sve dogovorili sa Frank Rijkaardom
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la Speedy » 07 svi 2009, 14:33

Arsenal navodno pokazao interes za Dembu Ba...

Arsenal London an Demba Ba interessiert
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Francky boy » 08 svi 2009, 13:29

Kako stvari stoje Koln za slijedeću godinu priprema sjajnu momčad.
Kako prenosi Bild vrlo su zainteresovani za Manichea velikog prijatelja Petita.Tako da vjerujem da je ovaj transfer izvjesan.Već od prije se spominje da su najozbiljniji kandidat za dovođenej Anasa Sharbinia.Danas su rumunski mediji objavili informaciju da je Koln ponudio 6,5 mil eura za vrlo talentovano rumunskog napadača Florin Costeu.

http://www.telesport.ro/stire-florin-co ... 20413.html

Doveli su već Podolskog i odličnog Sebastiana Freisa.Pokazali su veliki interes za reprezentativnog štopera rumunije Dorin Goiana, braniča Standarda Oguchi Onyewua, igrača Nizze Cédric Kanté ,veznog igrača Anderlechta Mbark Boussoufu i golmana Espanjola Kemenija jer na kraju godine Mondragon ide.

Kad David postane Golijat :lol: :lol: :D
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la anton 1983 » 08 svi 2009, 15:17

Čuj kad ti je Meier menađer ili uspiješ ili propadneš. A i sama činjenica da će Poldia i Novakovića imat slijedeće sezone je fenomenalna. Proigra li Poldi mogo bi to bit najbolji napadački tandem u BL slijedeće godine. Ak potroše još samo 5 milja bit će to PK love za ovakav klub( mislim po tablici).
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Francky boy » 08 svi 2009, 16:51

anton 1983 napisao:Čuj kad ti je Meier menađer ili uspiješ ili propadneš. A i sama činjenica da će Poldia i Novakovića imat slijedeće sezone je fenomenalna. Proigra li Poldi mogo bi to bit najbolji napadački tandem u BL slijedeće godine. Ak potroše još samo 5 milja bit će to PK love za ovakav klub( mislim po tablici).

Ma sobzirom na grad Koln i na to da je jedan od centara ekononimje logično je da bi trebali da imaju klub u samom vrhu Bundeslige.Da li su odlučili da napokon naprave ekipu za velike domete to će ljeto pokazati.Ali jedno je sigurno ovo ljeto će u Bundesligi biti najzanimljivije od kad postoji što se tiče transfera.Lahko bi se moglo desiti da se obore svi rekordi .

Neka moja predviđanaj

Wolfsburg - puno love bi se tu trebalo okrenuti na pojačanja+ lova od prodaje Dzeke, Misimovića i Grafite..
Bayern-rekonstrukcija da se ova sezona više nikad ne ponovi+ lova od prodaje Riberya
Werder - lova koju su namjenili na par pojačanja+ lova od prodaje Diega
Hsv -mislim neki 30 mil eura koje imaju od prodaje igrača ovog ljeta+ lova od moguće prodaje Alexa Silve u Milan
Hertha- i ovo smeće bi nešto moglo potrošiti
Schalke-e od njih očekujem velike stvari.Puno prodaje i mnogo kupovanja.Nadam se da će Magath utući dobre novce+ lova od prodaje Rakitića,Bordona,Kuranija
Stuttgart-švabe su imale namjeru da dovedu Hleb.Znači imaju neke love.Od njih očekujem ne više od 15mil
Bayer -prošle godine su štedili za stadion.Ove godine će biti drugačije.Očekujem između 15-18 mil.Uz naravno prodaju nekih igrača.
Hoffenheim-Rekli su 10 mil eura, ali ja mislim da je to daleko od istine sobzirom da su najavili kupovinu 6-7 igrača.Moguć dolazak i Klinsmana
BVB-oni su neke novce već potrošili.Priča se da traže stopera i napadača.Sve će zavisiti hoće li se plasirati u Cup Uefa(Euroligu)
Koln-za njih ne znam osim da će nešto utući.Puno se tu vrti investitora, a jedan od njih je i Schumaher.Najavljuju velika pojačanja,a da su upravu pokazuje dovođenje Poldija.Šta se kuha u loncu zvanom Koln vidjet ćemo na ljeto.
Gladbach-Ako ostanu u ligi oni bi mogli odriješiti kesu+lova od prodaje Marina
Hannover-uz njih se vežu nekoliko mena (Rensing, holosko, Bulahruz, Gabrić, Madlung, Larsen, Simak, Gustavo Sand....).Oko 10 mil, a moguća je prodaja nekih.
Frankfurt-svake godine dovedu par kvalitetnih pojačanja( ove godine Bellaid,Bajramović,Lyberopulos,Korkmaz...) .Oko 7-8 mil eura.
Od ostalih jedino Nurnberg bi nešto značajnije mogao potrošit, ostali sića.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la anton 1983 » 08 svi 2009, 17:21

Bit će sigurno zanimljivo ljeto al ne baš tak kak ti misliš - ne vjerujem da bi rekord mogao biti oboren...

Francky boy napisao:Wolfsburg - puno love bi se tu trebalo okrenuti na pojačanja+ lova od prodaje Dzeke, Misimovića i Grafite...

Nevjerujem da će neko od njih bit prodan, eventualno Misimović u Werder, sam mi je smiješna cifra od 8 miljona eura - al otom potom - neam ja neke snove d abi oni mogli 50 potrošit il nekaj tome slično - bude li opet 30 svi možemo drkat

Francky boy napisao:Bayern-rekonstrukcija da se ova sezona više nikad ne ponovi+ lova od prodaje Riberya

Ne proda li se Ribery - 50 - uff sa tom cifrom bi bio prezadovoljan - sa prodajom Ribery - ma ne želim o tome uopće razmišljati!

Francky boy napisao:Werder - lova koju su namjenili na par pojačanja+ lova od prodaje Diega

Sam morat imaš na umu da je to Werder, to nekako zaboravljaš i još ne idu u LP - ak oni potroše ono kaj dobe za Diega ukupno bit će to prejebeno, makar niti to ne bi trebalo očekivati...

Francky boy napisao:Hsv -mislim neki 30 mil eura koje imaju od prodaje igrača ovog ljeta+ lova od moguće prodaje Alexa Silve u Milan

O njima ne želim razmišljati jer kod njih ovisi u koje će natjecanje - minimum očekujem 15 - nadam se 25 , a 30 je već naučna fantastika...Kao što velim ovisi o tome u kojem će natjecanju igrat.

Francky boy napisao:Hertha- i ovo smeće bi nešto moglo potrošiti

Oni buju više zaradili nego kaj bu ju potrošili :sick:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 08 svi 2009, 17:33

Schalke-e od njih očekujem velike stvari.Puno prodaje i mnogo kupovanja.Nadam se da će Magath utući dobre novce+ lova od prodaje Rakitića,Bordona,Kuranija

E sad ne znam zakaj to očekuješ kao pozitivnu stvar kad su u Schalkeu rekli da će ić u drastično smanjivanje troškova - sama činjenica da će buđet za kadar smanjiti sa 55 - na 35 - makar ja ne vjerujem da će odjedanput bit takav rez ti govori kakvo će Schalke imat ljeto kaj se tiće potrošnje na transfer...I još pogotovo ako neće ići u europu.

Stuttgart-švabe su imale namjeru da dovedu Hleb.Znači imaju neke love.Od njih očekujem ne više od 15mil

Recimo ja bi tih 15 možda očekivo kad bi išli u LP - ko zna po kaj su oni išli u Barcu, možda probat ga posudit il tak nekaj - a i jako je bitno dal će gomez ostat ili ne...

Jedini još ko bi nas mogo ugpodnije iznenadit su Bayer i Hoffenheim, a sve ostalo sirotinja.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Francky boy » 08 svi 2009, 20:29

Senzacija na pomolu.Thomas Schaaf bi mogao biti novi trener Wolfsburga.Posebno interesantan poslijedni pasos teksta koji je objavio bild.

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... sburg.html
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la Murta » 09 svi 2009, 03:58

Ako on bude novi trener Wolfsburga po meni će Bayern dobro razmotrit opciju o Allofsu u Bayernu
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 09 svi 2009, 08:03

Ovak, kad se malo bolje razmisli i kad realno pogledamo BL je ove sezone explodirala. Jako velika prašina se digla oko nje i postala je jako atraktivna u inozemstvu. Ljudi ju sa guštom prate, smatraju ju da je puno jača nego proteklih sezona i još uz to pojavila su se nova lica u obliku Gomeza, Džeke itd. koji su također digli nivo BL i zbog kojih ljudi sjede pred TV ekranima. To govorim o ljudima kojima je dosad BL bila nezanimljiva i dosadna. E sad zakaj sam ovo rekel. TO je To i sad je trenutak da BL napravi iskorak - sad dok su ljudi ovak zapaljeni na nju svi klubovi bi trebali nategnuti svoje budžete i iskoristiti ovaj Bum da simpatizere koje su sada osvojili ne izgube nego da ih zadrže.

Ulože li BL klubovi koju kunicu više mislim da će im se taj rizik isplatiti preko zarade od sponzora i TV marketinga u inozemstvu. Da li će iskoristiti ovu priliku pitanje je sada i sve ovisi o njima...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la jozotg » 09 svi 2009, 09:10

ja to ovako vidim:
-posjeta na stadionima je daleko najveća u cilom svitu, a bila bi i veća da nema npr. Energija koji ima mali stadion
-najveći broj igrača koji su se iskazali kroz ovu sezonu je upravo BL
-najzanimljivije prvenstvo u kojem su se izmjenilo 5 momčadi na vrhu i do zadnje minute se neće znati prvak
-u borbu za vrh se uključilo par momčadi koji bi realno mogli odrišiti kasu, pa osim Bayerna imamo i Wolfsburg,Hsv,Hoffenheim uz Schalke ,Bayer i Werder ,pa čak i Stutgart
-ako oni bez Bayerna u prosjeku potroše oko 15 milja to je znači oko 90 milja + Bayern oko 40 plus ostali oko 40 to bil moga biti i rekord lige
-očelkujem da dogodine Nijemci preteknu talijančiće pa da imamo 4 kluba u LP,jer realno svi talijanski klubovi koji igraju Kup UEFA su slabiji od njemačkih ,a od ovih u LP očekujem da imamo barem 2 u 1/8 finala, zato je bolje da u LP idu Bayern ,HSV i Wolfsburg nego usrana Herha iako će i HSV ,a posebno Wolfsburg sigruno imati tešku grupu
.ali ja sam vječni optimist,jebote mora se i nama jednom otvoriti
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 09 svi 2009, 09:13

jozotg napisao:.ali ja sam vječni optimist,jebote mora se i nama jednom otvoriti

Meni je sam drago kaj si ovo napiso jer i sam znaš da je dosta nategnuto to kaj si napiso - al imaš prav treba se nadati, zakaj ne? Ko je mogo zamisliti prije 3 godine da ćemo imati realnu šansu da hapimo talijane - sve je moguće :good:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 13 svi 2009, 18:26

Najbliže odlasku je definitivno Ivica Vrdoljak, koji ima nekoliko njemačkih ponuda, a navodno je najkonkretnija ona iz Werdera.

http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=10809
Kak će Werder zgledat, ovo je sad teško gnojenje(čast Diegu), a nakon dolaska i Vrdoljaka, OMG :sick:
Murta
Sekretar
Sekretar

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva