Hannover 96 - Bayern München

Re: Hannover 96 - Bayern München

PostPostao/la Bayern08 » 27 ruj 2008, 15:23

najjj prilika sut oda posle slobodnjaka...ccc....kako smo losiii....sad ulaze ribery i schweini i lagano 1:3 :navijac:
Bayern08

PostPostao/la anton 1983 » 27 ruj 2008, 15:29

Jedva čekam 2. poluvreme!!!!

Ribery ulazi za Timba!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Bayern08 » 27 ruj 2008, 15:33

i opet grijesi Klinsman.....Izvodi Tim uvodi Riberija....joj joj....
Bayern08

PostPostao/la anton 1983 » 27 ruj 2008, 16:25

JOJ, sad bi psovo!!!! Pa kako nam nejde to se strašno!!!!!! :neee: Al ovo je za ubit se, pa neznam kaj bi reko i kome da serem, čoeće onaj Fahrenhorst odigra utakmicu života, pa kak se sve tak protiv nas okrene!

Ja nemrem Bayernovim igračima srat jer su u drugom poluvremenu dali 120% al nejde i nejde!!!! U 3 PM!!!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 27 ruj 2008, 16:27

Bože sačuvaj. Šta se dešava sa Bayernom ? Uff kad se samo sjetim kako smo Hannover prošle godine nadigrali. :oops:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Speedy » 27 ruj 2008, 16:30

The Scarface napisao:Bože sačuvaj. Šta se dešava sa Bayernom ? Uff kad se samo sjetim kako smo Hannover prošle godine nadigrali. :oops:

Yep, 3:0 laganini smo ih otresli, jbg trenutna situacija nije bajna i to bas pred utakmicu u LP s Lyonom... :evil:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Bayern08 » 27 ruj 2008, 16:31

Realno gledajuci....a ne navijacki smijesni smo....i nije bas da se sve poklopi protiv nas nego je gosp. Klinsman tako pametan da ne mozes vjerovati...pa ne mogu da vjerujem ko da imamo prednosti 10 bodova i ko da smo na prvom mjestu on "cuva " igrace za ligu prvaka....pa stvarno jel moras igrati pa kako da si los ako si kapiten, ako si los na klupu pa da si prva zvijezda kluba a to van bommel sigurno nije....onda smijesna izmjena Borowski-Ribery....i onda uvodi podolskog umjesto ottla, izgubili se ne znaju gdje koji hoda Klose-Toni-Podolski..ccc....pod hitno treba ness mijenjati jer ovako ne ide.....da se ne ponovi....
Bayern08

PostPostao/la Francky boy » 27 ruj 2008, 16:34

Rezultat je sasvim očekivan, sobzirom na formu igrača.Ja bih prije rekao da smo pročitana knjiga. Ući u novu sezonu bez pojačanja je bilo samoubistvo.Činimi se da nam se sve vraća.Toliko smo potonuli da čovjek to ne može vjerovati.Daj bože da se ovo ne odrazi na utakmicu protiv Lyona.Nešto se mora mjenjati jer ovako više ne ide.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la anton 1983 » 27 ruj 2008, 16:36

Bayern08 napisao:Realno gledajuci....a ne navijacki smijesni smo....i nije bas da se sve poklopi protiv nas nego je gosp. Klinsman tako pametan da ne mozes vjerovati...pa ne mogu da vjerujem ko da imamo prednosti 10 bodova i ko da smo na prvom mjestu on "cuva " igrace za ligu prvaka....pa stvarno jel moras igrati pa kako da si los ako si kapiten, ako si los na klupu pa da si prva zvijezda kluba a to van bommel sigurno nije....onda smijesna izmjena Borowski-Ribery....i onda uvodi podolskog umjesto ottla, izgubili se ne znaju gdje koji hoda Klose-Toni-Podolski..ccc....pod hitno treba ness mijenjati jer ovako ne ide.....da se ne ponovi....

Nemrem se složit sa tobom nikako! Timbo je bio katstrofalan u 1. poluvremenu - to da je moja želja bila Ottl van i Schweini unutra to je druga stvar, ali ovaj potez koji je on napravio nije loš. A Ottl - Poldi je napravio jer je moro - sjebo ga je Lell jer je već moro jednu zamjenu napravit - to sam kaj velim zamjena.

Al gledatje - mi smo primili gol iz freekicka i ovo smeće od hannover je uz pomoć suca odigralo utakmcu života - Treba sad kritzirat Klinsija ali naši igrači su dali sve od sebe i jednostavno nam nije išlo.

A šta se tiće Lyona njih me uopće nije strah!

Frank Ribery napisao:Rezultat je sasvim očekivan, sobzirom na formu igrača.

Pa neznam baš kojih gljiva si se to neajeo al mi nije jasTno kak tak nekaj možeš izjavit i živ ostat - pa u kakvoj su formi8 igrači Hannovera? :shock:

Frank Ribery napisao:Ja bih prije rekao da smo pročitana knjiga. Ući u novu sezonu bez pojačanja je bilo samoubistvo.

Današnji poraz sa ovim nema ama baš nikakve veze jer imamo 8 puta jaču ekipu od Hannovera...
Zadnja izmjena: anton 1983; 27 ruj 2008, 16:42; ukupno mijenjano 1 put/a.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Bayern08 » 27 ruj 2008, 16:41

Cuj sjebo ga je Lell pa on ga je stavio u prvih 11 i on je jedini covjek koji vjeruje Lell-u....
toni.....klose
ribery..timbo...bommel...Sosa
lahm...breno...demichelis...oddo
rensing

mislim da bi drugo poluvrijeme bilo mnogooo bolje sa ovim sastavom...
Bayern08

PostPostao/la anton 1983 » 27 ruj 2008, 16:43

Bayern08 napisao:Cuj sjebo ga je Lell pa on ga je stavio u prvih 11 i on je jedini covjek koji vjeruje Lell-u....
toni.....klose
ribery..timbo...bommel...Sosa
lahm...breno...demichelis...oddo
rensing

mislim da bi drugo poluvrijeme bilo mnogooo bolje sa ovim sastavom...

Sjebo ga je Lell u smislu da je moro napravit jednu neplaniranu zamjenu a kasnije smo morali vodit rezultat! Da se on nije ozlijedil ušo bi Schweini sigurno , a tek kasnije Poldi....

Kaj se tiće tvoje postave i ja to mislim - to sam ja i htio, al jebiga nećemo nikad znat. Al 2 poluvreme nije bilo loše
Zadnja izmjena: anton 1983; 27 ruj 2008, 16:48; ukupno mijenjano 1 put/a.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Bayern08 » 27 ruj 2008, 16:48

shvatio sam to ali izmjena timbo-ribery, a ottl ostaje na sredini.....ma dajjjj to potez vrhunskog trenera....lell,ottl,bommel su igraci koji treba da sjede na klupi...samo mi je drago sto sosa dobio priliku jer je odigrao solidno...a zasto ne bih probali 4-4-2 diamond style ness sto igra werder, prima golova ali i zabijaaaaaaaa.....
Bayern08

PostPostao/la Francky boy » 27 ruj 2008, 16:48

Ali su isto tako prošlu utakmicu na svom terenu pobjedili 5:1.Da imamo mi dobru ekipu ,ali gubimo utakmice.Toliko.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la anton 1983 » 27 ruj 2008, 16:50

Bayern08 napisao:shvatio sam to ali izmjena timbo-ribery, a ottl ostaje na sredini.....ma dajjjj to potez vrhunskog trenera....lell,ottl,bommel su igraci koji treba da sjede na klupi...samo mi je drago sto sosa dobio priliku jer je odigrao solidno...a zasto ne bih probali 4-4-2 diamond style ness sto igra werder, prima golova ali i zabijaaaaaaaa.....

Romb nikako - od toga mi se diže kosa na glavi - probali smo već romb ove sezone al nismo dobili niti jednu tekmu - Romb nam neodgovara....

Frank Ribery napisao:Ali su isto tako prošlu utakmicu na svom terenu pobjedili 5:1.Da imamo mi dobru ekipu ,ali gubimo utakmice.Toliko.

E sine moj kad bi ti sam sebe mogo razumijet - u tom i je problem mi nemamo ekipu, a ti bi pojedince - pojedinci i ekipa nemaju veze sa vezom - kaj sad odjedanput Bayern koji ima iste igrače kao i prošle sezone čak i bolje odjedanput nevalja? Nevalja ekipa, tako je ali kvaliteta kadra nije upitna :mig:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Bayern08 » 27 ruj 2008, 16:52

..........toni......klose.....
..............sosa.............
......ribery.........schweini
.............timbo............
...lahm lucio demichelis oddo...
............rensing...............

mislim da ovo nismo probali do sada......
Bayern08

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.