Al ovo je za ubit se, pa neznam kaj bi reko i kome da serem, čoeće onaj Fahrenhorst odigra utakmicu života, pa kak se sve tak protiv nas okrene!
The Scarface napisao:Bože sačuvaj. Šta se dešava sa Bayernom ? Uff kad se samo sjetim kako smo Hannover prošle godine nadigrali.

Bayern08 napisao:Realno gledajuci....a ne navijacki smijesni smo....i nije bas da se sve poklopi protiv nas nego je gosp. Klinsman tako pametan da ne mozes vjerovati...pa ne mogu da vjerujem ko da imamo prednosti 10 bodova i ko da smo na prvom mjestu on "cuva " igrace za ligu prvaka....pa stvarno jel moras igrati pa kako da si los ako si kapiten, ako si los na klupu pa da si prva zvijezda kluba a to van bommel sigurno nije....onda smijesna izmjena Borowski-Ribery....i onda uvodi podolskog umjesto ottla, izgubili se ne znaju gdje koji hoda Klose-Toni-Podolski..ccc....pod hitno treba ness mijenjati jer ovako ne ide.....da se ne ponovi....
Frank Ribery napisao:Rezultat je sasvim očekivan, sobzirom na formu igrača.
Frank Ribery napisao:Ja bih prije rekao da smo pročitana knjiga. Ući u novu sezonu bez pojačanja je bilo samoubistvo.
Bayern08 napisao:Cuj sjebo ga je Lell pa on ga je stavio u prvih 11 i on je jedini covjek koji vjeruje Lell-u....
toni.....klose
ribery..timbo...bommel...Sosa
lahm...breno...demichelis...oddo
rensing
mislim da bi drugo poluvrijeme bilo mnogooo bolje sa ovim sastavom...
Bayern08 napisao:shvatio sam to ali izmjena timbo-ribery, a ottl ostaje na sredini.....ma dajjjj to potez vrhunskog trenera....lell,ottl,bommel su igraci koji treba da sjede na klupi...samo mi je drago sto sosa dobio priliku jer je odigrao solidno...a zasto ne bih probali 4-4-2 diamond style ness sto igra werder, prima golova ali i zabijaaaaaaaa.....
Frank Ribery napisao:Ali su isto tako prošlu utakmicu na svom terenu pobjedili 5:1.Da imamo mi dobru ekipu ,ali gubimo utakmice.Toliko.
Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju