(10/09/2011) FC Bayern München gegen SC Freiburg

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (10/09/2011) FC Bayern München gegen SC Freiburg

PostPostao/la The Scarface » 06 ruj 2011, 21:50

Ovo vam je nova myp2p str.
http://forum.wiziwig.eu/

;)
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Hantraga » 07 ruj 2011, 14:19

Protivnik koji nam odgovara, pa pobjeda ne bi trebala i smjela doci u pitanje. 8-)

Ocekujem visoku pobjedu i naravno bez primljenog pogotka. Treba obratiti paznju na Cissea, svi znamo koliko je opasan.

Nesto me zanima: koji je rekord u BL sto se tice uzastopnih utakmica bez primljenog gola? Znam da je prerano za razmisljenje o rekordima, al' takve stvari su me uvijek zanimale. :D
BUNDESLIGA - Fudbalski NBA
Hantraga
JetSet

PostPostao/la CroCHEF » 07 ruj 2011, 14:24

Hantraga napisao:Nesto me zanima: koji je rekord u BL sto se tice uzastopnih utakmica bez primljenog gola? Znam da je prerano za razmisljenje o rekordima, al' takve stvari su me uvijek zanimale. :D

mislim da je oko 9 utakmica
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Hantraga » 07 ruj 2011, 14:31

Onda ga definitivno obaramo ove sezone. :cool:

Pogotovo ako se Jupp prestane zafrkavati i pocne koristiti Boatenga na stoperu a Rafinhu na beku.
BUNDESLIGA - Fudbalski NBA
Hantraga
JetSet

PostPostao/la anton 1983 » 07 ruj 2011, 14:41

Napišite u Wikipedu hildebrandt i došli bute do odgovora...Inače njegov rekord je ciganski jer je podjeljen na dvije sezone! za mene će uvijek biti onaj rekord Olivera Kahna!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Miki » 07 ruj 2011, 15:42

Ma laganica je ova tekma. Ne bi trebalo da bude nikakvih problema. Roben opet ne igra, ali kao da je to neka novost. :lol: Bilo bi cudo da igra. Pitanje je da li ce biti spreman i za tekmu sa Salkeom. Viljareal, izgleda, sigurno preskace.Definitivno dolazim do zakljucka da ga trebamo prodati na zimu. Ako Anzi (ili neko drugi) ponudi nekih 30-ak miliona, nek' ga vodi. Od 10 mjeseci, koliko traje sezona, on odigra 2 mjeseca, ostatak je po bolnicama, sta ce nam to?! :neee: Jeste da smo sa njim mnogo jaci, ali dok mi njega docekamo da se oporavi, prodje pola sezone.To ne smije da se desava. Moramo odmah na zimu pokusati Gecea dovesti. :|
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la CroCHEF » 07 ruj 2011, 19:59

Gomez wieder fit
, die Nationalspieler nicht verletzt - gute Nachrichten vor dem heißen September, der dem FC Bayern nun bevorsteht. Sechs Spiele in sieben Wochen stehen auf dem Programm, darunter in der Bundesliga die Kracher gegen Schalke und Leverkusen, in der Champions League heißen die Gegner Villarreal und Manchester City.

S sluzbene stranice

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 07 ruj 2011, 20:24

anton 1983 napisao:Napišite u Wikipedu hildebrandt i došli bute do odgovora...Inače njegov rekord je ciganski jer je podjeljen na dvije sezone! za mene će uvijek biti onaj rekord Olivera Kahna!

:bravo:

To isto ko i Rensing ono prije... Tip nije znao za poraz na među vratnicama kad je bio zamjena Kahnu, a onda kad je br. 1 postao, baš i nije izgledalo više tako kako se mislilo i očekivalo. :roll:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lizarazu » 08 ruj 2011, 21:02

Nisam baš siguran da Bayernu odgovaraju utakmice poslije reprezentativne pauze, ali ova protiv Freiburga ne bi trebala biti teška. Dobro, imaju opasnog strijelca, a i ovaj njihov trener-anonimus (čovjek inžinjer) mi djeluje kao respektabilna osoba.

Znači nema prenosa, mučenje sa streamovima, kao i do sada. :(
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la CroCHEF » 09 ruj 2011, 17:39

Robben ni sutra u kadru... i nezna se koliko jos dugo smile44

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Mačak » 09 ruj 2011, 17:58

CroCHEF napisao:Robben ni sutra u kadru... i nezna se koliko jos dugo smile44

S njim se nikad ne zna. Čini se da tu nije u pitanju samo jedna povreda, izgleda da njega na tijelu mnogo stvari muči. Te koljeno, te leđa, te mišić..., odmah u februru ove godine kad se vratio nakon šestomjesečne pauze sam vidio i govorio da ja na brzini poprilično izgubio. Sada su ona mjerenja max brzine samo potvrda onoga čega smo bili svjesni.
Čini se da ćemo produžiti ugovor s njim, samo da ne bude neka velika plaća, jer definitivno je ne zaradi tokom sezone, čast za onu prvu godinu.

Sutra pobjeda, samo će biti dosta patnje ukoliko Kroos bude igrao iza Gomeza, tu mora Muller, a desno nek' ubaci koga hoće, taman Kroosa ili Alabu.
Mačak
'U vreci'

PostPostao/la CroCHEF » 09 ruj 2011, 18:06

Mačak napisao:
Sutra pobjeda, samo će biti dosta patnje ukoliko Kroos bude igrao iza Gomeza, tu mora Muller, a desno nek' ubaci koga hoće, taman Kroosa ili Alabu.

Nope, vrlo vjerovatno ce Kroos biti iza Gomeza, a Mulac na krilu.

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Axe » 09 ruj 2011, 18:13

Tekme pred oktobarfest se moraju dobijati, to je jedno vrlo vazno pravilo za sve igrace Bayerna.
Secam se prosle ili pretprosle sezone kad smo izgubili, da su igraci za vrijeme praznika morali trenirati. :hehe:
Mislim da vise niko od njih ne bi zelio to da dozivi.

Sto se tice same tekme, mi smo apsolutni favoriti. Stojimo toliko dobro da nas svi smatraju sigurnim pobjednikom iz ovog meca, ali uvijek treba biti na oprezu i niti jedan protivnik se ne smije podcijeniti.
Volio bih da ako se vec igra sa Kroosom da se igra kao u Njemackoj selekciji, jer u toj ulozi je dosta opasniji po protivnicki gol.
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 09 ruj 2011, 21:14

CroCHEF napisao:
Mačak napisao:

Nope, vrlo vjerovatno ce Kroos biti iza Gomeza, a Mulac na krilu.

Čak mislim da bi trebali probati sustav 4-1-4-1. Majku mu, pa imamo Gustava kao odličnog na toj prvoj jedinici, a na zadnjoj Gomeza, dok ona četvorka između Ribery-Bastian-Kroos-Müller. Nema šta, pravo ofenzivna i kreativna klapa. A tu je i dobra obrana. 5 otraga, 5 naprijed, a na golu Neuer. Zbilja bi trebalo to probati jednu utakmicu. :|

Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Mačak » 09 ruj 2011, 21:34

Dobra je i to kombinacija, ali svi se slažemo da Kroosu ne odgovara ovo iza napadača, tu MORA Muller, tu pruža najbolje partije, i tu je najopasniji, stvoren za poziciju lutalice, treba mu slobode, treba mu dati prostora da svojim nepredvidivim kretanjem zbunjuje protivnika...
Ovako na boku se tu zalijepi i nema mrdanja, čovjek nema tu slobodu kakvu ima iza Gomeza, tu je jedan od najboljih fudbalera Evrope.

Svjesni smo da se guranjem Kroosa na nemjesto guši, usporava naša igra, protivniku se daje dovoljno vremena za kreiranje bunkera, te tada nastaje gužva, a u gužvi je bezidejnost, nema se prostora. Ako je Kroos trenerov miljenik, neka ga stavi malo tu na desnu stranu, gdje je sa uspjehom igrao za Leverkusen, ma nek' radi šta hoće, samo da Mullera ne dira .
Mačak
'U vreci'

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012