(14/09/2011) Villarreal CF -:- FC Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (14/09/2011) Villarreal CF -:- FC Bayern München

PostPostao/la Axe » 12 ruj 2011, 18:10

Ne bi bilo pogodno ranije upisivati bodove, ali ako gledamo nasu formu u posljednje vrijeme i igru kakvu pruzamo pobjeda je neminovnost. :D

Imamo sasvim kvalitetan tim koji moze nadigrati bilo koju ekipu a evo napokon se krenulo sa tom igrom kakva se pruza i u repki, stoga imamo se cemu nadati.
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lennon » 12 ruj 2011, 18:50

neznam, al imam osjećaj da bumo ih razbili tamo, daj Bože.. a i u golgeterskoj mo formi :D :D
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Speedy » 12 ruj 2011, 18:56

Ma samo treba u takmu uci ozbiljno i onda ne bi smjelo biti problema. Ako podcijenimo protivnika onda bi nam se to moglo lako odbiti od glavu...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 12 ruj 2011, 20:28

jaki smo a? Satrati Villareal? Moguće...U biti kaj mi znamo o toj ekipi? Ja sam znam da imaju dobru ekipu sa tu i tamo nekom zvijezdicom i da su u LP UVIJEk, ali baš uvijek neugodna ekipa. Ne mogu se ja sada postaviti na način da je sve osim pobjede u gostima kiks ili sramota, ma koliko god mi sada razarali po kvartu. ćekajte malo ljudi, stanite na loptu. Mi još nismo došli tako daleko u svom razvoju. Trenutačno smo explodirali i igramo BOOM nogomet, ali to nije naša STANDARDNA igra, bar ne zasad. Trebat će još vremena dok će mi moći bez beda pobijeđivati ekipe čim smo jači na papiru, a to vrijeme, upozoravam, još nije došlo. Opet postvalja se pitanje koliko nama u ovom trenutku paše jedna ŠPANJOLSKA ekipa? Ekipa koja je kvalitetna, koja nema ime i koju je PRELAKO podcijeniti. htjeli mi to priznati ili ne, mi to sad radimo ;) samo jedan post BOD je ko kuća bio bi dovoljan da bi se vidlo da se ta ekipa fakat respektira...pito me moj insajder :mrgreen: oćemo li mi razjebati Villareala kako ga je i Barca razjebala? Ja sam mu odgovorio NE. Moj razlog nije taj što mi nemremo igrati ko Barca ili nismo dovoljno jaki il bilo kaj slično tome, već je razlog taj što je to tekma ŠPANJOLSKE lige između dva kluba koji se međusobno znaju i Villareal se više boji Barce nego nas, a MI više respektiramo Villareala nego kaj to radi Barca. Pobijedimo li mi tu tekmu BILO KAKO ta pobijeda bi maltene značila prolazak ove skupine, zato si dobro razmislite o ćem se ovdje priča...Oće li Chelsea rasturiti KUSEN? Nisam baš ziher da ćete svi reći, da oće, već ćete tražiti način kako bi KUSEN u teoriji mogao izvući boda. usporedno sa tim, da Kusen dolazi na Allianz Arenu svi do jednog bi rekli Bayern to GLAT dobiva i svi znate zakaj...Tekme u prvenstvu i LP nisu ista stvar...

Postavu neću pisati i nebi se iznenadio da bude nekih NEOĆEKIVANIH iznenađenja. Samo jedno znamo pitanje je dal bu igro Tymo ili L.G i dal će igrati Buyten ili rafinha (ovisno o tome dal Buyten more halati). Nemojte se iznenaditi ak vidite Boatenga opet na beku jer igramo u gostima, a sa njim tamo smo puno jači u ofenzivi!

Moja želja? Da usami dobije priliku da zaigra! Zašto? jer to znači da vodimo sa 3+ razlike! :mrgreen:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lucimar » 12 ruj 2011, 21:21

rekao sam prije par dana da ce villareal sigurno otkinuti bodova, i da se nadam da to nece biti nama
mislim da su oni najslabija ekipa u grupi, ali u kakvoj grupi?
u grupi gdje igraju uz milan i juve najozbiljniji italijanski tim, koji ce sigurno i naredne godine igrati LP a uz malo srece bi mogli i do titule u prvenstvu
te city koji je jedan od 5-6 najboljih timova u evropi
villareal bi u svakoj drugoj grupi bio favorit za prolaz
kao takve ih moramo postovati
dobro je anton rekao, pobjeda ovdje je OGROMAN korak prema drugom krugu, jer ponavljam ,neko ce kiksat protiv njih

osnovna snaga im je napadacki tandem nilmar-rossi, koji nazalost ne odgovara nasim sporim stoperima
toga se i bojim najvise i siguran sam da ce villareal postici barem jedan gol, iskreno i u samoj utakmici ocekujem dosta golova
to obicno bude tako kada se sastaju timovi kojima su napadi najjaci a odbrane najslabiji dijelovi ekipe
Lucimar
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 12 ruj 2011, 21:27

Lucimar napisao:
osnovna snaga im je napadacki tandem nilmar-rossi, koji nazalost ne odgovara nasim sporim stoperima
toga se i bojim najvise i siguran sam da ce villareal postici barem jedan gol, iskreno i u samoj utakmici ocekujem dosta golova
to obicno bude tako kada se sastaju timovi kojima su napadi najjaci a odbrane najslabiji dijelovi ekipe

Baš zbog tog razloga imamo se ćega bojati. Zato se nadam da će vezni red biti na razini te da će Schweini nastaviti u istoj maniri kak je odigrao protiv Freiburga. ja nebi imao ništa pritiv da JUPP postavi vezu schweini, tymo , L.Gustavo. U biti to bi me razveselilo jer to je TAKTIČKO razmišljanje i prilagođavanje protivniku prema potrebi!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lucimar » 12 ruj 2011, 21:48

sigurno da bi timo u sredini dodatno smanjio prostor njihovim razigravacima
a nilmar ili rossi nisu sad super-messi kvalitet da mogu sami izvoditi neke vratolomije i prolaziti komplet odbranu
dakle ako nebudu imali lopti nece puno ni prijetiti
sad kolko ce to funkcionisat upitno je, mislim da ce proci barem jednom

a golove za nas ce vec neko utrpati, na kraju krajeva pipo gomez ce dat go ledjima ako treba :)
Lucimar
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 13 ruj 2011, 10:41

Lucimar napisao:a golove za nas ce vec neko utrpati, na kraju krajeva pipo gomez ce dat go ledjima ako treba :)

:yeee:

a pošto smo se približili tekmi, valjalo bi i sastave naći ako su negdje dostupni...

gledam po ovim portalima i prilično su različite najave sastava, u nekima Valero će igrati, u nekima van buyten igra umjesto Rafinhe, u nekima villarreal igra 4-4-2 a negdje 4-5-1

zanimljivo da se više piše da će boateng igrat desno umisto rafinhe... :?

boateng obično igra da popravi skok igru.. ali šta će nam to kad u villarrealu nema igrača iznad 186cm kolko ja znam...

ja bi postavio ovakav sastav na početku tekme (pa po potrebi izrotirati tijekom utakmice, ako uopće..)

------------------------------Neuer----------------------------
---Rafinha-------Boateng----------Badstuber------Lahm--
-------------------------Luiz Gustavo------------------------
--------------Sexsteiger-------------Kroos-------------------
-------Müller----------------------------------Ribery---------
----------------------------Gomez-----------------------------
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 13 ruj 2011, 11:18

Ako računamo da ćemo ostvariti sve 3 pobjede na domaćem terenu, sutrašnja pobjeda bi značila gotovo siguran prolaz u skupini, jer to bi bilo 12 bodova u 4 utakmice. Ovu utakmicu mi moramo dobiti, tj. u krajnju ruku nikako je ne smijemo izgubiti. :nono: Što psihološki, što zbog toga što je moguć razno-razni cirkus u grupi između Villareala i Napolija, pa i Cityja i njihovih međusobnih okršaja. :roll: Vjerujem da naši će pokazati da je sve na našoj strani i da mi to MOŽEMO iskoristiti :!: 8-) :navijac:

Oni ovise o svojih 4-5 kvalitetnih igrača i iskaču od ostalih u momčadi, a kod nas gotovo svi su u vrhu, posebice vezni i napadački dio. To se mora iskoristiti. :logo:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la penzioner_48 » 13 ruj 2011, 13:24

(14/09/2011) Villarreal CF -:- FC Bayern München

mad0012
Nema ovdje puno filozofije kvaliteta je na strani Bayerna, e sad je samo pitanje kluba dali žele pobjedu na gostovanju i upisati 3 boda....ili žele jedan bod @ i lovu od kladionica sve ovisi o novcu....... sve se vrti oko novca a ostalo je po strani tj. u drugom planu..... :mudrac:
penzioner_48

PostPostao/la anton 1983 » 13 ruj 2011, 13:27

kaj je tebi došlo da si odlučio napisati post? :shock: :o
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 13 ruj 2011, 15:43

penzioner_48 napisao:(14/09/2011) Villarreal CF -:- FC Bayern München

mad0012
Nema ovdje puno filozofije kvaliteta je na strani Bayerna, e sad je samo pitanje kluba dali žele pobjedu na gostovanju i upisati 3 boda....ili žele jedan bod @ i lovu od kladionica sve ovisi o novcu....... sve se vrti oko novca a ostalo je po strani tj. u drugom planu..... :mudrac:

je, sigurno im se više isplati preko kladionice zarađivat... :lol:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Francky boy » 13 ruj 2011, 16:46

anton 1983 napisao:kaj je tebi došlo da si odlučio napisati post? :shock: :o

Pa valjda penziću dosadilo.Pobjeda u hendikepu ili bolje reći da Villareal neće dati gol.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la The Scarface » 13 ruj 2011, 18:13

Mulleru je danas rođendan, očekujem gol sutra.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 13 ruj 2011, 18:41

Sta je krivo zakopcao kosulju ... :mrgreen:
btw: ovaj Usami izgleda izgubljeno :hehe:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš