Momčad i sve vezano uz ekipu, 2011/2012

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano uz ekipu, 2011/2012

PostPostao/la Lizarazu » 12 ruj 2011, 23:26

The Scarface napisao: simpatizeri koji znaju razmišljati će cijeniti to što Robben igra za Bayern.

Svakako.

Po svemu sudeći i po ovim komentarima ispod (šprdnja) http://www.tz-online.de/sport/fussball/ ... 00551.html slabo ko od njih razmišlja.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la The Scarface » 12 ruj 2011, 23:31

Lizarazu napisao:
The Scarface napisao: simpatizeri koji znaju razmišljati će cijeniti to što Robben igra za Bayern.

Svakako.

Po svemu sudeći i po ovim komentarima ispod (šprdnja) http://www.tz-online.de/sport/fussball/ ... 00551.html slabo ko od njih razmišlja.

Ima puno navijača laika pa čak i na ovom forumu. :mrgreen:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 13 ruj 2011, 06:02

Pa dobro ja nebi rekao da jedva čekam da se njega proda, samo bi rekao da se sad nebi bacio sa balkona da se to dogodi. A i ljudi imajte na umu slijedće : KO NJEGA UOPĆE BI KUPIO I MOŽE KUPITI? Neću uopće ulaziti u tu diskusiju, jer mi se neda. Ono što je dobro je činjenica da Robben uopće nema veliku plaću. E sad je pitanje kakva će mu nova biti i da li će on sa ponuđenim biti zadovoljan. U ovom trenutku je nemrem reći da će njemu Bayern dati plaću kakvu ima Ribery...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la jozotg » 13 ruj 2011, 06:45

anton 1983 napisao:Pa dobro ja nebi rekao da jedva čekam da se njega proda, samo bi rekao da se sad nebi bacio sa balkona da se to dogodi. A i ljudi imajte na umu slijedće : KO NJEGA UOPĆE BI KUPIO I MOŽE KUPITI? Neću uopće ulaziti u tu diskusiju, jer mi se neda. Ono što je dobro je činjenica da Robben uopće nema veliku plaću. E sad je pitanje kakva će mu nova biti i da li će on sa ponuđenim biti zadovoljan. U ovom trenutku je nemrem reći da će njemu Bayern dati plaću kakvu ima Ribery...

Kupit će ga Anži ili ti novonastali mafijaški klubovi.Ali mi se ipak čini da će ostati kod nas ,jer i sam zna da bolje ne može
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 13 ruj 2011, 06:47

jozotg napisao:

Kupit će ga Anži ili ti novonastali mafijaški klubovi.Ali mi se ipak čini da će ostati kod nas ,jer i sam zna da bolje ne može

Nisu ti svi igrači Etoo niti je Robben dovoljno star da bi htio otići tamo. Nemaš na tržištu baš kupca za Robbena...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 13 ruj 2011, 10:35

The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 13 ruj 2011, 10:47

The Scarface napisao:http://mediencenter.sport1.de/de/video/index.html#/0_n3gsccbi

:lol: :lol: dobro ti li ga zajebavaju
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 13 ruj 2011, 11:38

Vidim rasprava oko Schusterovih komentara za Robbena, njegovo stvaranje 'štete' za ekipu i sl.

Jednom sam ovdje već spominjao, kako mi je on igračina ista poput Messija, Ronalda, Ribéryja... Kad ekipu ne ide, on je dobar da uzme stvari u svoje ruke i sve sam obavlja, što ni Messi ne radi toliko često koliko je Robben znao.

No njegovo zdravlje, tjelesna struktura, čvrstoća ili kako već to da nazovem sve... totalna katastrofa. On u neku ruku zapravo i nije za profesionalnog sportaša kad se pogleda što sve njega muči, a koliko to košta. Ko nekakva grančica je, potrga ga se ko od šale. Imao je rak testisa, kosa mu opala, noge i mišići su mu 'stakleni'... Taj čovjek tolikih problema ima, kakve nemaju ni neki ljudi od 70 godina ih nisu imali u cijelom životu šljakajući i sreća u tome svemu je samo što on se vrati na teren i ne zaboravlja igrati nogomet, jer već davnih godina bi on nestao sa scene da nije ono što je, IGRAČINA. :|

Bayern bez Robbena odlično igra, a Ribéry je opet glavni u ekipi i dijeli lopte i zabija, barem na zadnjoj utakmici. Njegovi pehovi sa čestim kratkim ozljedama i pauzama da nestanu, opet će biti ključ uspjeha i dominacije u Bundesligi, bez obzira na Robbena jer tu je Müller, a narednog ljeta je za očekivati još jedno novo krilo.

Robbena ne treba i ne smije ga se prodavati, ali da će imati veliku plaću kao Rib i Schweini... To on realno ne može imati zbog svojeg zdravlja. Na to uprava mora voditi računa, a Arjen mora biti toga svjestan ako imalo obožava Bayerna.

On kad se vrati u igru, morat će se uklopiti u ovaj timski rad ekipe, a oni grijesi kada ne doda suigraču da pogodi prazan gol, neće mu se baš više tolerirati. :no:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 13 ruj 2011, 11:55

FCB_general napisao: Imao je rak testisa, kosa mu opala, noge i mišići su mu 'stakleni'... Taj čovjek tolikih problema ima, kakve nemaju ni neki ljudi od 70 godina

rak testisa i je najčešći kod osoba ispod 30 godina, ali ne predstavlja problem ukoliko se otkrije na vrijeme, jedan nogometaš iz širokog je to prebolio za pola godine (Danijel Kožul) i od tad nema nikakovih problema, a znam još jednog momka koji je moja generacija da je imao to...

opadanje kose je čista genetika! intenzivira se u kasnim 20im i početkom 30ih godina zbog povećanja lučenja testosterona, nema dakle nikakve veze sa njegovim fizičkim sposobnostima, čak povećanje testosterona utječe na fizički nagon pa je zato dobro za sportaša!

stakleni mišići već jesu problem!!! a mogu biti izazvani svakakvim stvarima! svak će reć "a Robben je krhak po prirodi".. možda, vjerojatno, ali ne mora značiti!

u slučaju Robben, ja osobno pretpostavljam da je riječ o 3 stvari:

1. tijelo možda/očito ne podnosi SVAKODNEVNE napore, zvuči banalno ali ima dosta takvih sportaša, kod nekoga su mišići, nekoga koljena a kod nekoga najčudnija mjesta u donjem djelu tijela! (a ne treba ni zanemariti nedovoljno dobro liječene prethodne ozljede!!!)

2. način igre! visok tempo, česti šprintovi, dueli s fizičkim kontaktom, bezobrazna obrana, ulazak u "zajebane" situacije gdje svaki ozbiljni protivnik neće dopustiti da ga prođeš i tu dolazi do kobnih kontakata! mišići, kosti, tetive, zglobovi, itd. sve je to jebalo Robbena...

3. loša razvijenost leđa i loša koordinacija tijela...

sad da ja pričam o Robbenovom pehu :lol: to mi svakako niko ne bi "kupio" ;)

@ general, nije ovo tebi osobno upućeno :) nemoj mislit da ti nešto ja pametujem; samo sam pojasnio neke stvari pošto sam se stvarno dosta naslušao o ovome
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 13 ruj 2011, 12:11

Ne samo da me zabrinjava nego me i živcira tolika bahatost u izjavama naših igrača u zadnje vrijeme...

Ok, ide nas, dobivamo sve redom.. ali sad već pričati kako želimo osvojiti Ligu Prvaka (Švajni: "..i odmah nakon toga europsko prvenstvo s njemačkom"), kako bi u svakoj skupini bili #1 favoriti, kako ćemo prvenstvo sigurno osvojiti, "mi smo Bayern mi moramo svakoga dobiti", "čak imamo neke prednosti nad Barcom", itd. itd.

Halo!! :shock: polako ljudi, sezona je tek počela!

nije ovdje više ni riječ o napuhavanju od strane novina, to su izjave igrača u interview-ima! :?

vjeruje svak u snagu Bayerna, ali polako, vrati u četvrtu brzinu...

imamo mi još 40ak utakmica u idućih 8 mjeseci.. kad dođe vrijeme za takve izjave onda nek pričaju šta god hoće

ovako me strah da im se to ne bi o'bilo od glavu! :|
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 13 ruj 2011, 12:36

cruz napisao:@ general, nije ovo tebi osobno upućeno nemoj mislit da ti nešto ja pametujem; samo sam pojasnio neke stvari pošto sam se stvarno dosta naslušao o ovome

Ma znam ja to sve što si ti pričao... Kvaka je u tome što njega nema šta ne može dohvatiti. :roll: :lol: Takav primjer teško mogu naći, evenutalno Deislera mogu ubaciti, no on je zbog depresije i 3-4 operacije koljena do 25 god. života pukao i ostavio se nogometa. Bar se ostale stvari nisu hvatale na njega. :a045:

cruz napisao:Ne samo da me zabrinjava nego me i živcira tolika bahatost u izjavama naših igrača u zadnje vrijeme...

Ok, ide nas, dobivamo sve redom.. ali sad već pričati kako želimo osvojiti Ligu Prvaka (Švajni: "..i odmah nakon toga europsko prvenstvo s njemačkom"), kako bi u svakoj skupini bili #1 favoriti, kako ćemo prvenstvo sigurno osvojiti, "mi smo Bayern mi moramo svakoga dobiti", "čak imamo neke prednosti nad Barcom", itd. itd.

Preeuforični su postali neki, a neki ne znaju što bi pa udaraju gluposti ko Schweini, kao ono... 7:0 je završilo, a moglo je biti i više... Jao glupe izjave... :roll:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Mačak » 13 ruj 2011, 16:39

Ne znam šta da kažem za Robbena. :? Ugovor se mora produžiti, osigurati se, pa onda pratiti razvoj situacije. U januaru puni 28 godina, bliži se trideseta, e sad kako će to izgledati u "starosti" kad je ovako krhak u mladosti, ili će tada kosti i mišići očvrsnuti :? , ne znam uglavnom treba pozorno pratiti.

U slučaju da postane još skloniji povredama, mi ga već vezali dugoročnim ugovorom, velika plata, niko ga neće, nikud neće, e tad smo se malo zeznuli. Ne znam može li čovjek ovdje biti pametan, mora se dovesti neko zamjensko talentovano krilo, klupa nam izgleda tanka što se toga tiče.

A možda i ne mora, Alaba je tu veoma brz, talentovan, a eto još je momak u ranim godinama, ima vremena, pa možda on tu bude njegov nasljednik. 8-)

Neki se pitaju, zašto nema Usamija? Ja se to ne pitam, jer znam. 8-) Momak nema kvalitetu ni za klupe, to je jedino objašnjenje, jer vjerujte da je imalo posjeduje ne bi ga Juppi neopravdano izostavljao, u to sam siguran. Ne bi sad to bilo fer prema Alabi i Petersenu, a i prema ostalima da se ispred njih ubacuje neko ko vidljivo manje pokazuje. ;)
I moram priznati da sam bio skeptičan povodom ovog transfera, kao i sa transferom Rafinhe, dok su neki Usamija pričekivali sa takvom euforijom :roll: , ne znam otkud im osnov za nešto takvo :?: .

Čini se da sam kod Rafinhe pogriješio, a kod Usamija u potpunosti u pravu, možda se i tu zeznem, sve je moguće. ;)
Mačak
'U vreci'

PostPostao/la The Scarface » 13 ruj 2011, 17:23

Alaba je smeće i nema šta radit na Robbenovoj poziciji, kreativniji i prodorniji je Contento koji igra beka. :?
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 13 ruj 2011, 18:25

Alaba mora igrati u sredini terena, tu je najbolje iskorišten.
očito mora provesti ko Sexsteiger na krilu prvih par godina dok ne zasluži mjestu u sredini :roll:

Usami nikako ne može biti promašen transfer:
1. jer smo ga doslovno džaba doveli
2. jer ima moćan potencijal! ali se treba naviknuti na ovakav nogomet, za ovaj nivo nogometa mora taktički sazriti i fizički očvrsnuti, ali što se tiče talenta on može biti dobar igrač!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 13 ruj 2011, 19:37

cruz napisao:kako da ne :)

Schuster je nako ničim izazvan počeo proricati kako će Robben biti problem Bayernu ove godine:

"Bayern sa Riberyem, Müllerom, Kroosom, Gomezom ima igrače koji pripremaju i zabijaju.. dok je kod Robbena slučaj da on najčešće uzme loptu i uopće ne gleda gdje je ko nego pila svoju igru... naravno, on ima tu klasu, ali će usporiti Bayernovu igru ove sezone..."

:lol: :lol: zamisli

Kao prvo, gospodin Schuster uopće nije gledao igru Bayerna s Robbenom sad na početku sezone, pa je bolje da brkovima pokrije čmar iz kojeg je ispušta dosta sranja :x Robben sa Riberyem i Müllerom funkcionira sexualistički, posebno kad Robben dođe do Ribery-a na 5 - 10 metara...

Kao drugo, suludo je komentirati da Robben usporava igru Bayerna.. :lol: Mislim da ćeš se i ti Miki sa mnom složiti ;)

Hvala na prevodu. ;) Ma Suster je puk'o ko livada. Cuj, usporava igru, a brz je kao brzi voz i sa loptom i bez ne. Ako iko zadrzava loptu u nasem timu to je Sexteiger. Hrabri podatak da i bez Robena dobijamo bez problema tekme, sto ranijih sezona nije bio slucaj. Znaci, dosta smo napredovali. Sve to zahvaljujuci Jupu, koji je odlicno uigrao odbranu, a napad sam po sebi je bio dobar, a sada je i premocan. Samo da se to nastavi i sutra. Jos kada se Roben vrati imacemo mnogo veci izbor. Odlicno je za sada, a vidjecemo sta ce dalje biti. Suster nek' lupa, ionako nikoga nije briga za njegovo misljenje. Najbolji demant ce mu biti igra Bajerna kad se Roben vrati. :D
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva