FCB m@niac napisao:glavno da mi vodimo...ostalo je relevantno...kaj got da to značilo
ljudi, dinamo gledajte, nebude vam žao....
gledam rezultate i nevjerujem koja ludara
FCB m@niac napisao:glavno da mi vodimo...ostalo je relevantno...kaj got da to značilo
ljudi, dinamo gledajte, nebude vam žao....

mladjo_dj napisao:kakva jebada sa ovim streamovima![]()
rekao bi da su tehnicki dosta jaci od nas ali se isto tako tjesim da je Jupp reko da se nakon gola igra svede sto vise na defanzivu, a manje na neke egzibicije u napadu iako Ribery probija svoju stranu kad se sjeti.
Ne svida mi se to sto su nam uzeli loptu dobar dio poluvremena.
Neuer imao dobru obranu pred kraj![]()
obrana ima dosta posla ali za sad skoro sve rijesavaju bezprijekorno, Rosi radi problema dosta, a kolko mi se cini da Bastian nije na trazenom zadatku.
Svakako bih volio vidjeti Gustava u nastavku jer neko mora sjeci te lopte na sredini sto nisam bas vidio u prvom dijelu

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
jozotg napisao:Meni se čini da Svinji fali Gustavo jer ipak Tymo nije klasa Gustava i tako ispada da je Svinja loš .A nije jer ne može sve sam.Kroos je neloš .
Najviše nam fali probijanja po desnoj strani i to se vidi s kilometra.Muller koliko je god odličan igrač ipak nije krilo i tu tribamo tražiti zamjenu za Robbena.Čini mi se da nam je to najslabija točka nevezano uz ovu utakmicu.

Francky boy napisao:anton 1983 napisao:kaj je tebi došlo da si odlučio napisati post?![]()
Pa valjda penziću dosadilo.Pobjeda u hendikepu ili bolje reći da Villareal neće dati gol.

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
jozotg napisao:Neuer je golmančina samo takva.kad se samo sitim da su neki govorili da triba ostaviti Krafta??????

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju