Momčad i sve vezano uz ekipu, 2011/2012

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano uz ekipu, 2011/2012

PostPostao/la Red passion » 13 ruj 2011, 19:54

cruz napisao:Alaba mora igrati u sredini terena, tu je najbolje iskorišten.
očito mora provesti ko Sexsteiger na krilu prvih par godina dok ne zasluži mjestu u sredini :roll:

Usami nikako ne može biti promašen transfer:
1. jer smo ga doslovno džaba doveli
2. jer ima moćan potencijal! ali se treba naviknuti na ovakav nogomet, za ovaj nivo nogometa mora taktički sazriti i fizički očvrsnuti, ali što se tiče talenta on može biti dobar igrač!

Cijeli post. :bravo:

Za Alabu samo mogu reći da u njemu ja vidim igrača ala Nuri Sahin, pravi centralni veznjak po defaultu Turčina. Takav mi djeluje i njegov talent, vještine i znanje itekako izgledaju na igrača takvog tipa. Koliko sam vidio, to u Austriji on i igra.
Zločin je stavljati Alabu na desno krilo, jer on veze nema na desnom krilu niti će imati, a ne posjeduje niti upola onoga što Robben i Ribéry, pa i Müller, posjeduju da može obje strane igrati. :nono: On može najviše igrati na lijevoj strani, tu i tamo nekakav prodor i ubačaj, ali na desnoj apsolutno nikako :!: Pozicija mu je u sredini terena. :|

Već sam rekao par puta, za oba krila nam je opcija Xherdan Shaqiri. Jako mlad, jako nadaren, već sada kvalitetan i s mogućnošću razvoja u klasu. Najveći bonus, JEFTIN JE! 8-)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la mladjo_dj » 13 ruj 2011, 21:07

FCB_general napisao:Već sam rekao par puta, za oba krila nam je opcija Xherdan Shaqiri. Jako mlad, jako nadaren, već sada kvalitetan i s mogućnošću razvoja u klasu. Najveći bonus, JEFTIN JE! 8-)

A ako ne on ja sam onda za Marka Marina jer je dobar igrac, a Werder je dosta u govnima samo je pitanje da li bi ga htjeli prodati ili bi se ponasali ko BVB i Kusen.
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 13 ruj 2011, 23:36

Jeste li znali da je posljednja utakmica našeg trenera u LP bilo finale koje je osvojio? Onda je dobio otkaz u Realu zbog neuspjeha u La Ligi, a poslije nije trenirao klubove koji su ušli u LP.
Ja nisam.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Lizarazu » 14 ruj 2011, 00:09

FCB_general napisao:Već sam rekao par puta, za oba krila nam je opcija Xherdan Shaqiri. Jako mlad, jako nadaren, već sada kvalitetan i s mogućnošću razvoja u klasu. Najveći bonus, JEFTIN JE! 8-)

Jeftin?
Samo još fali da u zimskom prijelaznom roku okačiš ćivšinu sliku na avatar i odmah možemo smatrati transfer propalim. :mrgreen:
Vidi slučaj Vidal i svoje želje. :?

Šalim se ja malo, ne zamjeri. ;)

Murta napisao:Jeste li znali da je posljednja utakmica našeg trenera u LP bilo finale koje je osvojio? Onda je dobio otkaz u Realu zbog neuspjeha u La Ligi, a poslije nije trenirao klubove koji su ušli u LP.
Ja nisam.

Nisam ni ja, ali me nije iznenadilo iz razloga što našu ekipu vodi penzić. :mrgreen:
Boga ti materina, pa mi u Espani nismo pobjedili još od one sezone kada smo osvojili klempu.
Nakon večerašnjeg slabog otkidanja njemačkih ekipa, pobjeda protiv žute podmornice imat će još veću draž. :twisted:

Kad se već igramo pitalica :mrgreen: jeste li znali da Lucio nije prod'o svoju kuću u MinKenu?
Šta mislite kome je izd'o? :?
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la anton 1983 » 14 ruj 2011, 09:11

The Scarface napisao:Alaba je smeće i nema šta radit na Robbenovoj poziciji, kreativniji i prodorniji je Contento koji igra beka. :?

Malo si ga scar krivo opisao. On nije krilo, on je Schweini na krilu. Nadam se da ti je sve jasTno...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la mladjo_dj » 14 ruj 2011, 10:17

Lizarazu napisao:Kad se već igramo pitalica :mrgreen: jeste li znali da Lucio nije prod'o svoju kuću u MinKenu?

jel mozda Pranjicu?
Liga prvaka (5x):
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 14 ruj 2011, 10:23

Lizarazu napisao:Jeftin?
Samo još fali da u zimskom prijelaznom roku okačiš ćivšinu sliku na avatar i odmah možemo smatrati transfer propalim.
Vidi slučaj Vidal i svoje želje.

Da, jeftin. 10-12 mil. eura bi trebao koštati, barem po onim natpisima u tz-u prije 2-3 mjeseca za ono da bi nakon ove sezone Baselov predsjednik ga pustio. Osim ako oni nisu svi redom lagali, od njega do Hoeneßa. To su Švicarci, ne Englezi pa da im na tržištu jedan Bent dan danas može izaći 28 mil. eura. ;) Švicarac je budućnost i u njemu se može naći gotovo idealna zamjena za Robbena.

A Vidal... Bio je želja, bio je i realan dok on to nije sve naglavačke promijenio. Ma ne treba o njemu više ništa govoriti... Čovjek je već gotovo obukao dres Bayerna, da bi onda mučki iza leđa prevario 'svog' trenera, Ulija, navijače, ali ipak na kraju, najviše sebe samog kad nije htio ostati još tu jednu sezonu i sada igrati CL. Zato nikad neće ni zaigrati za Bayern, ako je za vjerovati Ulijevim riječima nakon transfera u Juventus. Imali bi još jaču ekipu(prvenstveno klupu), no i ovako smo odlični s Luizom Gustavom, koji mi je ipak za našu sredinu terena i fazu obrane, DIREKTOR! 8-)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 14 ruj 2011, 10:27

mladjo_dj napisao:
Lizarazu napisao:Kad se već igramo pitalica :mrgreen: jeste li znali da Lucio nije prod'o svoju kuću u MinKenu?

jel mozda Pranjicu?

Ma kakvom Pranjicu, izdao je Liziju. :D Znas da Lizi jedno vrijeme nije bio na forumu, kaze da je bio na odmoru u Svabiji, a jos sada izvlaci ovaj podatak da Lucio nije prodao svoju kucu u Minhenu, vec je izdao. Valjda je sve jasTno? :lol: :lol: :lol:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Lizarazu » 15 ruj 2011, 01:05

mladjo_dj napisao:

jel mozda Pranjicu?

:bravo:

Mlađo, mladosti ti tvoje, kako si znao? :? :D

@Miki - Maus, odjebaus. :smile30:
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la mladjo_dj » 15 ruj 2011, 10:12

Lizarazu napisao:
mladjo_dj napisao:

jel mozda Pranjicu?

Mlađo, mladosti ti tvoje, kako si znao? :? :D

@Miki - Maus, odjebaus. :smile30:

a cuj i mi mladi nesta znamo, a ne samo vi koji ste spremni za staro gvožđe :haha:
Liga prvaka (5x):
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 15 ruj 2011, 15:06

Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 16 ruj 2011, 13:47

koliko ljudi moraju biti ograničeni pa da im dođe da (u javnosti) postavljaju ovakva pitanja :doh:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 16 ruj 2011, 13:59

A osjeti se to... Dođe ljudima to u glavu, nije ni meni osobno to ništa strano. Stvarno, kad čovjek gleda kako igra Bayern fantastično prema naprijed i bez svoje glavne figure zadnje 2 sezone, pitaju se je li ekipa još više učinkovitija na terenu bez njegovog soliranja, šuteva itd... :? Izgleda kao da je jer svi timski na terenu igraju, prvenstveno nekadašnji br. 1, Franck Ribéry koji baš razara i gura se u prvi plan opet kako nema Arjena.

No Robben je Robben... Za mene najjači individualac na svijetu, lik koji se usudi bez ikakvih problema zaletiti na trojicu da ih prođe i ode do gola, što često i napravi uspješno kako ne radi ni Messi na utakmicama, a ni Ronaldo baš u zadnje vrijeme. 8-) Ne znam da je Bayern takvog igrača imao u zadnjih 10 godina. :no: Samo za očekivati je pod Juppom da će morati dijeliti i lopte baš onakve kakve upravo Messi fantastično dijeli suigračima u Barceloni. S time će biti još kompletniji i jači igrač. :bravo:

Najvažnije je da nas ide... I kad smo kompletni i svi na raspolaganju, a posebice kad nismo. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 16 ruj 2011, 14:09

Robben će nam uvijek dobro doći,sjajan je to igrač, iako taj Ribery pa on ima čini mi se mnogo više potencijala, sjajan je kada ga idu driblinzi čak je i veči majstor od Robbena samo treba znat s njim, treba ga "njegovat" a to Jupp zna.
Ma obojica su sjajni i potrebni nam, ali je dobro da ni od Robbena više nismo toliko ovisni, jer treba da budemo varijabilni da uvijek možemo iznenadit protivnika.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 16 ruj 2011, 14:19

effe__sa napisao:Robben će nam uvijek dobro doći,sjajan je to igrač, iako taj Ribery pa on ima čini mi se mnogo više potencijala, sjajan je kada ga idu driblinzi čak je i veči majstor od Robbena samo treba znat s njim, treba ga "njegovat" a to Jupp zna.
Ma obojica su sjajni i potrebni nam, ali je dobro da ni od Robbena više nismo toliko ovisni, jer treba da budemo varijabilni da uvijek možemo iznenadit protivnika.

Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva