cruz napisao:Alaba mora igrati u sredini terena, tu je najbolje iskorišten.
očito mora provesti ko Sexsteiger na krilu prvih par godina dok ne zasluži mjestu u sredini![]()
Usami nikako ne može biti promašen transfer:
1. jer smo ga doslovno džaba doveli
2. jer ima moćan potencijal! ali se treba naviknuti na ovakav nogomet, za ovaj nivo nogometa mora taktički sazriti i fizički očvrsnuti, ali što se tiče talenta on može biti dobar igrač!
Cijeli post.
Za Alabu samo mogu reći da u njemu ja vidim igrača ala Nuri Sahin, pravi centralni veznjak po defaultu Turčina. Takav mi djeluje i njegov talent, vještine i znanje itekako izgledaju na igrača takvog tipa. Koliko sam vidio, to u Austriji on i igra.
Zločin je stavljati Alabu na desno krilo, jer on veze nema na desnom krilu niti će imati, a ne posjeduje niti upola onoga što Robben i Ribéry, pa i Müller, posjeduju da može obje strane igrati.
On može najviše igrati na lijevoj strani, tu i tamo nekakav prodor i ubačaj, ali na desnoj apsolutno nikako Već sam rekao par puta, za oba krila nam je opcija Xherdan Shaqiri. Jako mlad, jako nadaren, već sada kvalitetan i s mogućnošću razvoja u klasu. Najveći bonus, JEFTIN JE!
width="960"

Samo za očekivati je pod Juppom da će morati dijeliti i lopte baš onakve kakve upravo Messi fantastično dijeli suigračima u Barceloni. S time će biti još kompletniji i jači igrač.