No, bitno je da vodimo i da igramo koliko toliko bolje od Schalkea, koji je ruku na srce imao nekoliko dobrih prilika, narocito one dvije Huntelaara, ali tad su nas malo vile pronosale. Doduse, prosle godine smo mi mnogo prilika promasili na ovom stadionu, vrijeme je da nam se vrati.
Najbitnije je Ribery IS BACK! Vrlo dobro poluvrijeme, vidi se koliko je samo emocija prisutno u ovoj tekmi. Sto se tice gola Petersena, gnjojcina samo takva , vidi se da uci od Gomeza!
utakmica je dosta dobra, bolji smo od Schalkea samo kad je Gustavo iziso van terena ekipa je tolko pocela kenjat da je to strasno i sva sreca da nas nisu kaznili. Zadovoljan sam pokazanom igrom desna strana nevidljiva Muller se treba malo trgnit, obrana mi djeluje jako sigurno i ona dodavanja u zadnjoj liniji djeluje sigurno vise se ne bojim kad pocnu to radit kao nekad. Idemo po jos jedan gol i po nova tri boda
Liga prvaka (5x): 1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13. Deutscher Meister wird nur der FCB
Samo neka mi držimo nulu u svome golu. Garancija pobjede na današnjoj utakmici.
Da se razumijemo, po ovome što sam gledao, ovo je upravo takva utakmica gdje je Robben od ogromnog značenja. U prilog ide i činjenica da on briljira protiv Schalkea, što je samo plus da se njih sada moglo još lakše rastavljat na komadiće.