(27/09/2011) FC Bayern München - Manchester City

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (27/09/2011) FC Bayern München - Manchester City

PostPostao/la Lennon » 29 ruj 2011, 09:13

u pravu si GrleREB, uistinu je van Gaal posložio tu ekipu. jer igramo istu formaciju, na istim igračima je najveći oslonac, samo su se posložila kretanja u obrani i sad to izgleda zastrašujuće :D samo da zadržimo što dulje formu, šteta što sad nije 3. ili 4. mjesec jer onda bi se usudio reć da idemo po finale LP. ona ekipa koja će biti u najboljoj formi onda ona će uzet trofej, a to ćemo vidjeti. mislim da možemo stati uz bok Unitedu, Barci i Realu... :mrgreen:
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 29 ruj 2011, 10:37

Svaki trener ima svoju ostavštinu u klubu. Naslijedio je i van Gaal od Klinsmanna i Hitzfelda puno, Hitzfeld od Magatha, Magath od Hitzfelda, Hitzfeld od Trappatonija, Trappatoni od Rehagela, Rehagel od Trappatonija, Trappatoni od Beckenbauera, Beckenbauer od Ribbecka, Ribbeck od Lerbyja, Lerby od Heynckesa i tako još unazad.

Trenutno Heynckes razvaljuje. A za informaciju, Heynckes je igrao s Leverkusenom prošle sezone 4-2-3-1 uz ponekad 4-4-2, dakle nije mu strana ta formacija. Itekako je on znao što ga čeka i što može raditi s kojim igračem. Domaći je to trener, šampion... Ništa lošiji od van Gaala, čak bi rekao bolji zbog svojih ljudskih osobina gdje može priznati pogrešku i ispravljati ih i nije mu cilj nadmetati svoje ideje 110%, nego čuti bar malo i drugu stranu što misli i kako unaprijediti kompletno cijelu igru na terenu. Van Gaal ih ne ispravlja, niti ne uočava minuse u momčadi, on ide do kraja, što ga je koštalo otkaza i neuspjeha, a nas očekivano natjeralo da gledamo kako se one opet ispravljaju kupovinom Rafinhe i Boatenga koji su bili dostupni i van Gaalu. U protivnome, mi bi prošle sezone možda isto igrali finale CL, obračunavali se s Unitedom 2. sezonu zaredom(u polufinalu) i bili najmanje na 2. mjestu.

Nije zgodno o tome svemu govoriti, ali danas je tako kako je. Sada treba vjerovati da će naš glavni junak JUPP obaviti ove 2 sezone(a možda i još 2 poslije tih trenutnih) fenomenalan posao i možda otići još stepenicu-dvije više od svih ostalih u zadnjih 10 godina. Novaca ima kao nikad prije, sada bi on trebao pokazati zube i uspostavit dominaciju u Njemačkoj. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la mladjo_dj » 29 ruj 2011, 11:38

mozda ce Robben i biti ne zadovoljan ali trenutno vjerujem da nije jer kad je mijenjo Riberya on je bio strasno sretan barem je tako izgledao ali mislim da svi znamo kad se oporavi da ima osigurano mjesto u ekipi.
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Miki » 29 ruj 2011, 12:22

Moram biti krmak i reci da Robenu u dubini duse nije toliko drago sto Bajern ovako mocno izgleda bez njega, tj. sto mi prakticno vise ni priblizno ne zavisimo toliko od njega kao prije godinu-dvije. Ok, njemu je sigurno drago sto Bajern pobjedjuje, ali ono po cemu smo sada prepoznatljivi je i STIL pobjedjivanja. Roben je individualac, on tesko da moze da se podredi ekipi, mada je njegov ucinak od ogromnog znacaja. Zato mislim da mu bas i nije drago sto sada mozemo i bez njega. Dokle ce to trajati, vidjecemo. Ali, nama Roben treba, bez dileme. Ne primamo golove, to je glavni Jupov plus. Naprijed ce ga vec neko utrpati, vazno je da pozadi ne curi skoro nikako. 10 tekmi bez primljenog gola, heeeeej, ljudi??? Jeste li vi svjesni toga? Ekipa koja je prosle godine svaku petu utakmicu zavrsavala sa 0 primljenih golova, sada bukvalno ne zna sta znaci primiti gol i kakav je to osjecaj???!!! Samo se plasim da se Nojer ne smori na golu. :D Nek' su nam svi zivi i zdravi. Ne smijemo podleci euforiji, jer ko visoko leti nisko pada. Najbolji primjer je Celzi prosle godine. Poceli su sezonu zastrasujuce dobro, sve 5:0, 4:0 itd., a na kraju KRTOLA osvojenih trofeja. Povreda 2-3 bitna igraca, ne daj Boze, i slika moze djelovati dosta drugacije. To mi niposto ne smijemo dozvoliti. Ipak, u BL je teze to prokockati, pogotovo sto nemamo doraslog protivnika u BL, definitivno. BvB i Kusen su u kurcu, Verder je dobar dok ne naleti na nas :D , Salke prosjecan itd.
Nadam se da je ovo nasa godina. ;) :avogp1:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Miki » 29 ruj 2011, 12:26

CroCHEF napisao:[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1xqA3mkPlRI[/youtube]

Sta vi mislite da li je Dzeko peder? Nekako je bas slatko natrtio naseg kapitena. :lol: :lol: :lol: Pogledajte na 0:11. I to pred ovolikim narodom. SRAMOTA! :lol: :lol: :lol:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Miki » 29 ruj 2011, 12:42

I meni bas smeta sto je nasa pobjeda predstavljena kao posljedica lose Cityeve igre, a ne nase razarajuce partije. Tim igra onoliko koliko mu protivnik dozvoli, a mi to City-u nismo dozvolili. City je u PL dao 19 golova u 6 utakmica. 5 pobjeda i 1 remi, uz 5 primljenih golova. Na strani imaju 2:1:0 uz gol razliku 10:5. Imaju mnogo sansi na svakoj utakmici i dominantni su. Kako to onda tek tako moze da nestane, da oni tako lose odigraju? Ja kazem da to nije posljedica njihove lose igre, vec nase odlicne igre, sjajnog markiranja igraca i odlicnog branjenja prostora. Pa, evo da su se ispromasivali protiv nas, pa da covjek kaze kako nisu imali srece, ali oni nisu imali nijednu 100% sansu, a igrali su i Silva i Dzeko i Aguero i Nasri. Onda, NE DOZVOLJAVAM da se na ovu Bayernovu pobjedu stavilja nijedna mrlja. City moze da bude sretan sto je kuci otisao sa samo 2 primljena gola, jer smo fulali jos 3 zicera. Sredinom drugog poluvremena citava 3-4 minuta, bez prekida, lopta je bila u nasem posjedu, dok su igraci City-a djelovali kao bespomocno deriste. Nisu znali sta ih je snaslo. O cemu onda da pricamo? Nek' svi kriticari popuse Bayernu kurac, jer smo dobili vise nego zasluzeno. Razmontirali smo skupo englesko smece. :sick: Rekao sam ja da bi dijete prohodalo, mora prvo da kaki i piski u gace. c009 Mi smo to City-u pokazali. :neee: :neee: :neee: :smajl006: :yeee:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la CroCHEF » 29 ruj 2011, 14:58

Sad gledam malo statistike LP, i osoba koja je pretrpila najvise faulova je Ribery... 13
iduci je Messi s 10 :D
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 29 ruj 2011, 15:17

anton 1983 napisao:
E u tom trenutku najrađe bi svakog onog, pogotovo bayernove navijače, koji su po njemu srali i u njega sumnjali, zašamarao ponaosob!

ajde šamaraj, spreman sam, kad me već povlačiš za jezik :mrgreen:

znam ja kako je kad mnogo ljudi po cijelom svijetu kenja po tvom najdražem igraču, ima valjda nešto u priči tih tisuća i tisuća i milijuna i milijardi ljudi, međutim... :lol:

ne smijem više, bojim se da će rat izbit na forumu hahahaa

svak objektivan će priznati da je špekmez Tormašine, to niko ne osporava, a statistika samo potvrđuje...

a da, i nastranu ovo
anton 1983 napisao: ŠPEK-MEZOVI golovi neće biti atraktivni, nit bu on dribljo igrača i zabijo škarice. On će jednostavno vrebati u 16-tercu i nekako bu ta lopta došla u pravom trenutku kod njega, a o n kao klasični egzekutor bu to sve pospremil u gol!

ja osobno od njega uopće ne tražim škarice, pete, piruete i da zabija traumtore i ostale pičke materine...

on je egzekutor i to uspješno radi u 2011. godini

svaki igrač ima svoje mane (osim Ribery-a) 8-)
... i zato nema potrebe da se o ovome nastavlja pričati ;)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la FCB m@niac » 29 ruj 2011, 15:52

zakaj ljudi vide Boga u Riberyu? :mrgreen:

TReba i spomenut meni ne tako dragog igraća Bastiana Swinjstaigera. Po meni jedan od najzasluznijih kaj mi ovak igramo u zadnje vrjeme....
Mozda nije dobar dribler, iako zabljesne par puta, on ima fenomenalan osječaj za izgubljene lopte, pa lako Buytenu kad mu je Šwajni ispred...
A da ne govorimo kako prema naprad zna loptu uputit...
Jedino kaj mu ja zamjeram, je kaj on ne puca češće iz daljine...tip ima fenomenalan udarac. Al to je valjda takav dogovor...
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Red passion » 29 ruj 2011, 16:40

FCB m@niac napisao:Jedino kaj mu ja zamjeram, je kaj on ne puca češće iz daljine...tip ima fenomenalan udarac. Al to je valjda takav dogovor...

Ja mu ne zamjeram, ali da je čudno što ne udara iz daljine uz tako razoran i precizan udarac kao što je znao tamo do 2008. pokazivati, to stoji. I baš igra u sredini, gdje bi možda više kao Scholes ili Lampard trebao izgledati, pa udarati s 25-30 metara. :?
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012