(15/10/2011) FC Bayern München gegen Hertha BSC

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (15/10/2011) FC Bayern München gegen Hertha BSC

PostPostao/la Axe » 16 lis 2011, 12:37

Gledati ovakav Bayern je pravi uzitak, ali mene pomalo postaje biti sramota.
Pa mi se bukvalno izivljavamo nad protivnikom. Sta bi tek bilo da igramo cijelu tekmu pod punim gasom, ne smijem ni pomisliti.

Stvarno u svakoj tekmi nasi suparnici izgledaju bijedno i bespomocno. :smajl007:

Sad se spremiti za Napoli, a moj inesekt mi kaze da bi ovo mogla biti jos jedna dobra noc za Bayern. :bravo:
Dobra noc, predosjecam. :lol: :lol:
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 16 lis 2011, 13:00

FCB m@niac napisao:treba skinut kapu Bayernu, jer dvije klase je bolji od sviih u ligi...
to kaj mi radimo našim protivnicima u bundes ligi to je jebeno klanje...to bi trebalo zabranit maloljetnicima dat gledat... :geek:

ovaj Gomez...tip je skroz poludio, zabije onda dok se najmanje nadaš, a budimo realni, ovaj prvi gol Herti je prevršio svaku mjeru... :lol: UNAUFHALTSAM!!!!

Schhweini je meni se čini doveo svoju tehniku s loptom do svojega maksimuma...tip je driblal hertine igrače ko na reklami... :lol: :lol: :lol:

Obrana je na jebenom nivou i markiranje igrača je dovedeno na taj nivo da protivnici u bundesligi nemogu tri pasa složit...predviđamo svaki potez...to je strašno!

Jedna stvar me muči....JEL JE NAŠA LIGA TAK SLABA ILI SMO MI TAK JEBENO JAKI!???

:avogp1:

Nemoraš ići daleko u prošlost pa se sjeti kaj smo manchester city-ju napravili jer 2:0 je super rezultat za njih na kraju bio a radi se trenutno o prvom englezu na tablici ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la FCB m@niac » 16 lis 2011, 17:23

doro napisao:Nemoraš ići daleko u prošlost pa se sjeti kaj smo manchester city-ju napravili jer 2:0 je super rezultat za njih na kraju bio a radi se trenutno o prvom englezu na tablici ;)

da, al si ti siguran da bi sad još jednom odigrali da bi bio isti rezultat? ili sad sljedeču na njihovom terenu? ... moram priznati da me malo strah... :?
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Mačak » 18 lis 2011, 18:00

FCB m@niac napisao:treba skinut kapu Bayernu, jer dvije klase je bolji od sviih u ligi...
to kaj mi radimo našim protivnicima u bundes ligi to je jebeno klanje...to bi trebalo zabranit maloljetnicima dat gledat... :geek:

ovaj Gomez...tip je skroz poludio, zabije onda dok se najmanje nadaš, a budimo realni, ovaj prvi gol Herti je prevršio svaku mjeru... :lol: UNAUFHALTSAM!!!!

Schhweini je meni se čini doveo svoju tehniku s loptom do svojega maksimuma...tip je driblal hertine igrače ko na reklami... :lol: :lol: :lol:

Obrana je na jebenom nivou i markiranje igrača je dovedeno na taj nivo da protivnici u bundesligi nemogu tri pasa složit...predviđamo svaki potez...to je strašno!

Dajte čovjeku Oskara. :D Ovo je kraljevski komentar. :hehe: :smajl007: :zivio:
Mačak
'U vreci'

Prethodni

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012