Speedy napisao:cruz napisao:zanima me statistika, ako je neko uhvatio! ovaj moj stream odmah prebacio na reklame...
najviše me zanimaju udarci...
hvala lijepo, ali zar nismo uputili više udaraca
a moj špekmez kako ga fula

Speedy napisao:cruz napisao:zanima me statistika, ako je neko uhvatio! ovaj moj stream odmah prebacio na reklame...
najviše me zanimaju udarci...

Speedy napisao:Ovo bas nije bila nasa noc! Prvo autogol pa onda promasen jedanaesterac! I jos se City zgnjojio u zadnjoj minuti!

CroCHEF napisao:Valjda je Gomez bio ometan laserima...

Speedy napisao:CroCHEF napisao:Valjda je Gomez bio ometan laserima...
Otkud ti ta informacija?

Mačak napisao:I kako ne mrziti žabare?![]()
Prikazali su kukavičluk, ciganluk, igrali antifudbal u pravom smislu te riječi, i na kraju krajeva prikazali, pokazali stvarno stanje Talijanskog nogometa, njemu više spasa nema, mrtvi konjevi bi više kao ljudi odigrali, nego što su ovi večeras.![]()

CroCHEF napisao:Speedy napisao:CroCHEF napisao:Valjda je Gomez bio ometan laserima...
Otkud ti ta informacija?
pise se po twitteru

cruz napisao:Na Allianz Areni ćemo ih dobiti, 100%

Mačak napisao:Zar je nogomet odbojka ili tenis?Pa jebo sebe svaki manji kontakt je svirao, čisto onako svirao 10 nepostojećih faula i tako prekidao naše vrlo izgledne prilike iz kontri.
![]()

CroCHEF napisao:
Sky-Kommentator Marcel Reif umschreibt den Fehlschuss als „albernen Elfmeter.“ Später zeigten TV-Bilder eine Attacke mit einem Laserpointer auf Mario Gomez unmittelbar vorm Ausführen des Strafstoßes. Gut möglich, dass Gomez dadurch entscheidend irritiert wurde.

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju