(23/10/2011) Hannover 96 gegen FC Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (23/10/2011) Hannover 96 gegen FC Bayern München

PostPostao/la FCB m@niac » 23 lis 2011, 18:43

u jednom selu, u njemačkoj (Hannover) običaj je bio da prije utakmice šamaraju svinje...
i nato če bayernova ekipa, načelu sa Juppom....kaže Jupp; a kako će tek sa nama...i okrenuše se i otiđoše....
:lol:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Haris » 23 lis 2011, 18:44

Speedy napisao:Bayern spusi, kriv Gomez, Bayern dobije "kriv" ponovno Gomez, e moji Bosanci, cudan ste vi izrod u pm! :haha:

Pa nije kriv samo Gomez to niko uopće nije rekao. Već ste se vi Gomezoljupci požalili što je Gomeza izveo, a to je poslije takve igre bio sasvim logičan potez, čak mu je dao i previše vremena za skupljanje ofsajda.

U svakom slučaju mislim da nam se ovakva peh utakmica neće ponoviti u skorije vrijeme. :lol:
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 23 lis 2011, 18:45

doro napisao:Sudac i jebena sreća su nas sjebali svakako..međutim jedno se mora konstatirat da je trenutno gotovo sa Bayern mašinerijom..kaj se tiće same igre tu smo dominatni međutim realizacija nam se opasno srozala(mulac već duže,gomez,ribery) i to nas koštalo prekida ove fenomenalne serije..treba se sad odmorit i sabrat te iduće kolo sigurno dobit nunberga jer su nam se bvb,schalke,hanover počeli ozbiljno gnojit a i drugi klubovi su blizu..također pod obavezno dobit napoli onda bude sve opet sjelo na mjesto ;)

@nele ti ne voliš Bayern niti si navijač istog to su svi već skontali tu odavno ;)

Zato što sam rekao da nije kriv sudac ? Ne budi glup :/ To što ti misliš da ja ne volim Bayern to je tvoje mišljenje. Simpatizer sam Bayerna duže od tebe iako imaš preko 30 godina zato šuti !!
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la The Scarface » 23 lis 2011, 18:47

Haris napisao:
Speedy napisao:Bayern spusi, kriv Gomez, Bayern dobije "kriv" ponovno Gomez, e moji Bosanci, cudan ste vi izrod u pm! :haha:

Pa nije kriv samo Gomez to niko uopće nije rekao. Već ste se vi Gomezoljupci požalili što je Gomeza izveo, a to je poslije takve igre bio sasvim logičan potez, čak mu je dao i previše vremena za skupljanje ofsajda.

U svakom slučaju mislim da nam se ovakva peh utakmica neće ponoviti u skorije vrijeme. :lol:

Ja sam uvijek mislio da se malo bolje razumiš u nogomet. Nije te bilo posli tekme sa Cityjem.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 23 lis 2011, 18:49

Hannoverova pobjeda nije toliko nezaslužena, ali smo sigurno i mi bar zaslužili izjednačenje.Jednostavno na kraju nismo imali sreče i sve je danas krenulo naopako i bilo naopako. Penal bez veze skrivljen, Lahm ko amater, pa onda još crveni za Boatenga, a na kraju pogođena stativa od strane Schweinija i mislim mislim da je trebao biti penal za nas u finišu.
A nemoj više koga da čujem da želi više uzbuđenja i da mu je dosadno kada kantamo druge ekipe....E eto vidite sad kako se stvari mogu naslutiti, ali ja sam znao da prvenstvo nije završeno dok ne bude završeno.... ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la UltrasMentalita » 23 lis 2011, 18:50

nele-BHF napisao:Jebo Gomeza , Man UTD - City 1-6 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aj ti idi gledaj Schity i Edina Džeku ti niti navijaš niti voliš Bayern a niti imaš u glavi da što pametno napišeš
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la doro » 23 lis 2011, 18:52

nele-BHF napisao:
doro napisao:Sudac i jebena sreća su nas sjebali svakako..međutim jedno se mora konstatirat da je trenutno gotovo sa Bayern mašinerijom..kaj se tiće same igre tu smo dominatni međutim realizacija nam se opasno srozala(mulac već duže,gomez,ribery) i to nas koštalo prekida ove fenomenalne serije..treba se sad odmorit i sabrat te iduće kolo sigurno dobit nunberga jer su nam se bvb,schalke,hanover počeli ozbiljno gnojit a i drugi klubovi su blizu..također pod obavezno dobit napoli onda bude sve opet sjelo na mjesto ;)

@nele ti ne voliš Bayern niti si navijač istog to su svi već skontali tu odavno ;)

Zato što sam rekao da nije kriv sudac ? Ne budi glup :/ To što ti misliš da ja ne volim Bayern to je tvoje mišljenje. Simpatizer sam Bayerna duže od tebe iako imaš preko 30 godina zato šuti !!

Ne zamaram se tobom simpatizeru :lol: ....duže od mene blago tebi....kupoval sam bayernov šal po marin platzu dok si bil u levom jajetu limać...btw nije u tom poanta već da ti ne voliš taj klub i nemaš pojma o nogometu opčenito to je činjenica ne moje mišljenje ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nele-BHF » 23 lis 2011, 18:52

UltrasMentalita napisao:
nele-BHF napisao:Jebo Gomeza , Man UTD - City 1-6 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aj ti idi gledaj Schity i Edina Džeku ti niti navijaš niti voliš Bayern a niti imaš u glavi da što pametno napišeš

Jel' tebe neko nešto pit'o ? :o
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la UltrasMentalita » 23 lis 2011, 18:53

Doro apsolutno se slažem s tobom i ne znam uopće odakle ovoga padobranca na ovome forumu ....
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la nele-BHF » 23 lis 2011, 18:53

doro napisao:
nele-BHF napisao:

Ne zamaram se tobom simpatizeru :lol: ....duže od mene blago tebi....kupoval sam bayernov šal po marin platzu dok si bil u levom jajetu limać...btw nije u tom poanta već da ti ne voliš taj klub i nemaš pojma o nogometu opčenito to je činjenica ne moje mišljenje ;)

Znam da nemam pojma :D Zato sam se ja registrovao na ovaj forum da od tebe naučim nešto :bravo:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Haris » 23 lis 2011, 18:55

The Scarface napisao:Ja sam uvijek mislio da se malo bolje razumiš u nogomet. Nije te bilo posli tekme sa Cityjem.

Pa bio ne bio to nema nikakve veze s Gomezom. Ja njega nisam ni spomenuo dok nisam pročitao tvoju "ideju" da Gomeza nije trebalo vadit jer bi on zabio onu Schweinijevu priliku. Ako ti meni želiš reći da je to tvoje "znanje" onda stvarno nemam riječi :D. Mislim, nije mi jasno da vam Gomez uopće može bit na kraj pameti u takvim situacijama kao pred kraj ove utakmice. I eto onda se i ja nađem u situaciji da počnem nešto pisat o njemu a za time nema nikakve potrebe. U ovoj utakmici je svakako Lahm zaslužio veću diskusiju nego Gomez.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Speedy » 23 lis 2011, 18:56

Ajmo ljudi malo na "loptu stati", nisu potrebna međusobna vrijeđanja! Kontam da ste nazivcirani nakon ovako izgubljene tekme ali to nije opravdanje! :mig:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Lizarazu » 23 lis 2011, 18:57

Poraz nakon dužeg vremena, odmah svi nervozni :D s lakoćom se poteže oružje, pitanje je samo ko će prvi ispaliti i uz to biti precizan. :lol:
Hannover selo :D , Bosanci izrod :o , Nele petokolonaš :D , doro kuje planove za nareden 2 tekme :? , anton se čuje iz prikrajka kako je sa nama i kako je znao za ovaj ishod :mrgreen: scar pokušava u što manje riječi da pokaže svoje znanje...itd itd..
Odoh ja begati, dok me metak nije okrznuo. :lol:

Je li ono na BR3 viertel vor zehn snimka meča? :?
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la doro » 23 lis 2011, 18:58

Haris napisao:
The Scarface napisao:

Ja sam uvijek mislio da se malo bolje razumiš u nogomet. Nije te bilo posli tekme sa Cityjem.

Pa bio ne bio to nema nikakve veze s Gomezom. Ja njega nisam ni spomenuo dok nisam pročitao tvoju "ideju" da Gomeza nije trebalo vadit jer bi on zabio onu Schweinijevu priliku. Ako ti meni želiš reći da je to tvoje "znanje" onda stvarno nemam riječi :D. Mislim, nije mi jasno da vam Gomez uopće može bit na kraj pameti u takvim situacijama kao pred kraj ove utakmice. I eto onda se i ja nađem u situaciji da počnem nešto pisat o njemu a za time nema nikakve potrebe. U ovoj utakmici je svakako Lahm zaslužio veću diskusiju nego Gomez.[/quote]

Dečki lahm je preforsiran non stop igra svih 90 m na 4 fronta vidlo se to jasno u zadnje 2-3 tekme...i on je čovjek mali simpatičan čovjek... ;)

Ova tekma me malo podsjetila dok smo znali gubit na takav način pod gaalom..ipak je taj retardinjo ostavil trag ove 2 godine :mrgreen:
Zadnja izmjena: doro; 23 lis 2011, 18:59; ukupno mijenjano 1 put/a.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 23 lis 2011, 18:59

Kako se zove serija koju prate igrači Uniteda?"Six and the City" :hehe:

Lizarazu je više manje sve sumirao.

Ono je više bio zajebantski post na Gomezovo gnjojenje, tko zna možda bi ga i metnia ne bi mu bilo prvi put.
Zadnja izmjena: The Scarface; 23 lis 2011, 19:00; ukupno mijenjano 1 put/a.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012