LuctL napisao:
Idućih 5 utakmica koliko sam uhvatio su veoma bitne.
Kup, to se mora dobiti.
Zatim bavarski derbi i Augsburg u BL-i. Ali, između njih jebeno bitna tekma vs. Napolia. A, zatim kao šlag na tortu BvB.
Ako tučemo svih 5, ne zanima me s kojom gol razlikom ili nešto drugo, odlični smo i možemo zaboraviti ovaj poraz, u protivnom, ovaj poraz nas košta dosta.

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
On jučer Gomeza nije smio vaditi, pogotovo ne iz razloga ako je znao (a znao je) da će ubaciti kasnije Petersena. Sa tim izmjenama on je nama u biti sjebu tu neku euforiju kak bi se reklo, kad smo zabili gol. Nekak poslije toga nisam preveč videl od naše ekipe...Al isto malo me zabrinula reakcija naših igrača kada je Alaba dao gol. Ja nisam vidio niti jednog da se onak malo uzjebo, pokazo neki inat i da se vidlo htjenje da se zabije još jedan gol...anton 1983 napisao: On jučer Gomeza nije smio vaditi, pogotovo ne iz razloga ako je znao (a znao je) da će ubaciti kasnije Petersena.
FCB m@niac napisao:on je ubacio Olića prvo, al Olić je izgleda dao svoje..., nema brzinu, nema više tu exploziju i onu neku želju da se doslovno izbori za gol...vjerojatno nije još na 100%....pa bi ja prije reko da njega nikak nije smio ubacit....
A kasnije je Petersena ubacil, jer je vidio da je pogrešil sa ovom izmjenom prije, pa je išo malo kombinirat...jer mislim da je Petersen jako sličan tip igrača Gomez....
anton 1983 napisao:odmah je 8 stranica na temu tekme napisano!To ti je tak, čim ne ide svi se javaljaju, a čim se udara nikom traga ni glasa...

LuctL napisao:antone, mislim da si debelo u krivu.
Ajd eto zamisli da ga je izbacio na poluvremenu, poprilično sam uvjeren da bi Petersen ili Olić (nebitno uopće tko bi ušao) zabili jednu od one dvije odlučne prilike na početku poluvremena. Nemoj samo počet priču da se ne bi našli u toj prilici. Ne bi u toj, ali nekoj drugoj sigurno bi.
LuctL napisao:
Treba šutirat kad se tako dođe do 16 m, biti će jedan otpadak kojeg ćemo uvaliti.

FCB m@niac napisao:pazi kaj Ismael kaže...

FCB m@niac napisao:cigan ismael.....

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju