(26/10/2011) FC Bayern München gegen FC Ingolstadt

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (26/10/2011) FC Bayern München gegen FC Ingolstadt

PostPostao/la Speedy » 27 lis 2011, 11:48

Nisu mogli jer Svinja nije bio niti na klupi za ovu tekmu!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la cruz » 27 lis 2011, 12:14

Wie die "Abendzeitung" berichtet, sagt Bayern-Trainer Jupp Heynckes seinem 19-jährigen Rohdiamanten David Alaba eine rosige Zukunft voraus. Nachdem der 19-Jährige im Pokal-Spiel gegen Ingolstadt der Aktivposten auf Seiten der Bayern war, adelte ihn Don Jupp: "David könnte in jeder Bundesliga-Mannschaft Stammspieler sein", Heynckes weiter: "Er wird in ein oder zwei Jahren ein Topspieler." Zudem bescheinigt der 66-Jährige Alaba durchaus Chancen auf einen Stammplatz: "Nur funktioniert die Mannschaft momentan nach vorne. In der Offensive sind fast alle Stamm-Nationalspieler." Eine Leihe des Österreichers hatte Heynckes ohnehin bereits ausgeschlossen: "Das ist ein Luxus den wir uns nicht leisten können." Das Eigengewächs selbst glaubt ebenfalls an seine Chance im Starensemble des Rekordmeisters und scheint seine Zukunft in München zu sehen: "Ich fühle mich in München sehr wohl und sehr gut aufgehoben." Zudem sieht er seine Entwicklung noch lange nicht abgeschlossen: "Ich habe noch massig Luft nach oben."

Mislim da će nas Jupp u skoroj budućnosti (u drugoj polusezoni) "sjebati" postavom u kojoj je Alaba izbacio iz 1. postave nekog od Stammspieler! ito u važnoj utakmici...

Alaba ima fizičke predispozicije bolje i od Riberya i Gustava i Sexsteigera! o kroosu i tymoščuku da ne pričamo..
tehnički (bar po meni) nije još za krilo, ali za centralnog ili zadnjeg veznog itekako je!
godinama će doć mirnoća, potrebno iskustvo i naviknut će se na pritisak prvotimca Bayerna
koliko god ja obožavao i cijenio Luiz Gustava ko igrača, mislim da će uskoro imati zajebanog "konkurenta" za svoju poziciju... a Švajni će imati prvoklasnu zamjenu ;)
...ili je to vrijeme već stiglo... :roll:
Po ovome što je Jupp rekao (podvučeno u gornjem tekstu) reklo bi se da je već tako :bravo:
"posudba Alabe je svakako isključena, takav si luxuz ne možemo priuštiti"
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 27 lis 2011, 14:39

Utakmicu nisam gledao, sažetke sam pogledao i jedino što se može reći, F-A-N-T-A-S-T-I-Č-N-O!!! :mrgreen:

No prije svega, David Alaba... Koji je to lik, ne mogu vjerovati svojim očima da je on onako igrao na desnom krilu, pa i na lijevom. Protiv Ingolstadta se doslovno opustio i počeo igrati onako kako on to očito zna i može već u ovom trenutku. Da bi trebao napredovati, definitivno. Igrač utakmice samo takav. Nils dva komada, zbilja dobro, nije bilo bisera nekih. On također može razvit se u jednog kvalitetnog i opasnog igrača, vremena još ima za to.

Sad dolaze najbolje utakmice, jedva čekam. Sredit Bavarce i Napolija, na konju smo opet. ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Haris » 27 lis 2011, 15:56

Speedy napisao:Nisu mogli jer Svinja nije bio niti na klupi za ovu tekmu!

Potpuno me to mašilo, a i zaboravio sam da pored te petorice na klupi u igru su ušli Takashi i Olić i to je 7 zamjena. :)
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 27 lis 2011, 15:59

Alaba je zaista bio odličan sinoć, pokazao tehniku, rastrčanost , u svakom pogledu je bio dobar. Usami je isto za 16 minuta mnogo toga pokazao i zabio gol...Japanac mi je i u pripremnom periodu bio dobar i nije mi opste jasno kako je do sad ovako malo prilike dobio, a par utakmica je mogao igrat kada smo imali ubjedljivo vodstvo.Sad me baš zanima da li će dobit više prostora od Juppa.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Prethodni

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012