anton 1983 napisao:Sad će nas svi na silu htjeti staviti u krizu. zato moramo u sljedećih par tekkmi, bar njih 3 pomest sa protivnikom pod. Druge nema!Jebote mi od slijedećih 5 tekmi igramo 5 doma..To more biti jako dobro za nas a isto tako to more bit dvosjekli mač jer na domaćem trenu moramo sve dobit, htjeli mi to ili ne!
Kaj je najgore sad mi se sviđa kak igra kroos a ne sviđa mi se kak igra Muller. Slabo se opčenito po toj desnoj strani jučer napadalo. kad se vrača Robben?
Kroos je jučer bio katastrofalan. Ja nekako mislim da je kod njega problem što on brzo odlijepi. Tako sam slušao njegovu izjavu nakon postignutog gola protiv Napolija gdje sam sebe hvali, kao on je svjestan da ima taj sjajni prijem lopte i da tako fino zna loptu "ponijet" ko što je uradio kod onog gola...I tako nakon par dobrih partija kod njega brzo dođu one očajne partije
width="960"

Nije mi to baš. Nije da se bojim Ausburga ali sad su ovo već bolni izostanci. Kaj se tiće obran ne treba biti preveč pametan, sam Rafinha uleti. E sad kaj se tiće veze tipovo bi na tymu i Gustava, a to mi se nikako ne sviđa. pogotovo jer igramo protiv Ausburga. Mislim da uopće nebi trebali startati sa tom dvojicom igrača ili bolje rečeno to se treba raditi jako rijetko, jer sa njih dvojicom mi nemremo nametnuti SVOJU IGRU! E sad je prilika da se da PRILIKA Alabai, dosloFce po meni nema druge!