anton 1983 napisao:Znači protiv ausburga moramo igrati bez Boatenga i Schweinia!Nije mi to baš. Nije da se bojim Ausburga ali sad su ovo već bolni izostanci. Kaj se tiće obran ne treba biti preveč pametan, sam Rafinha uleti. E sad kaj se tiće veze tipovo bi na tymu i Gustava, a to mi se nikako ne sviđa. pogotovo jer igramo protiv Ausburga. Mislim da uopće nebi trebali startati sa tom dvojicom igrača ili bolje rečeno to se treba raditi jako rijetko, jer sa njih dvojicom mi nemremo nametnuti SVOJU IGRU! E sad je prilika da se da PRILIKA Alabai, dosloFce po meni nema druge!
Mozda Prnja bude u startnoj...
ili nesto tipa
--Kroos-Gustavo--
Alaba-Muller-Ribery
width="960"
Nije mi to baš. Nije da se bojim Ausburga ali sad su ovo već bolni izostanci. Kaj se tiće obran ne treba biti preveč pametan, sam Rafinha uleti. E sad kaj se tiće veze tipovo bi na tymu i Gustava, a to mi se nikako ne sviđa. pogotovo jer igramo protiv Ausburga. Mislim da uopće nebi trebali startati sa tom dvojicom igrača ili bolje rečeno to se treba raditi jako rijetko, jer sa njih dvojicom mi nemremo nametnuti SVOJU IGRU! E sad je prilika da se da PRILIKA Alabai, dosloFce po meni nema druge!