FC Augsburg protiv FC Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

FC Augsburg protiv FC Bayern München

PostPostao/la Lizarazu » 04 stu 2011, 01:14

Slika gegen Slika

Nedjelja, 06.11.2011 17:30, 12. Spieltag - 1. Bundesliga

Premijerna utakmica ova dva kluba u Bundesligi. Zadnji susret datira iz davne 1983, kada je Bayern pobjedio u DFB Pokalu sa rezultatom 6:0.

Mogući sastavi (kicker.de):
FC Augsburg:
Amsif - Verhaegh, Callsen-Bracker, S. Langkamp, Hosogai - Sinkala, Davids - Brinkmann, Baier, Bellinghausen - Mölders

FC Bayeren
Neuer - Rafinha, van Buyten, Badstuber, Lahm - Luiz Gustavo, Tymoshchuk - T. Müller, Kroos, Ribery - Gomez

Augsburg je pretposljednja ekipa Bundeslige i u prošlom kolu su doživjeli potop u Kolnu.
Bayern na krilima velike (ali skupo plaćene) pobjede protiv Napolija u Ligi prvaka želi nastaviti dobar niz.

Odsustvo "pravog kapetana" se osjetilo odmah nakon njegove povrede protiv talijanske ekipe. Hajmo reći da je to bio šok i da se neki od igrača nisu mogli vratiti utakmici, ali predstoji nam da vidimo kako će to u nastavku sezone izgledati.

Puno se špekuliše oko mogućih sastava, jer je ionako JH često rotirao. Svi mislimo da će Gustavo ili Tymoshchuk biti ti, koji će krojiti igru ili pokušati zamjeniti Bastia, ali ima previše varijanti, stoga ćemo s pozornošću pratiti sljedeće utakmice.

I ova dvojica se nešto dogovaraju. :D

Slika

Dovoljno za uvod, nastavite. :)
Lizarazu
Bixente

Re: FC Augsburg protiv FC Bayern München

PostPostao/la effe__sa » 04 stu 2011, 11:42

Apsolutni smo favoriti u ovom bavarskom derbiju. Kvalitet svakako na našoj strani. Dodatna prednost bi za nas trebala biti što kod Augsburga izgleda neće biti Jentscha. Inače stoji da se vidi kako će ekipa kompenzirat izostanak Schweinija i da li konačno i nakon uspješnog nastupa u LP može i u bundesligi ostvariti pobjedu. Augsburg zna biti nezgodan, ali nekako su po kadru ipak najslabija ekipa BuLi pa su 3 punkte ein muss. ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 04 stu 2011, 14:35

Liza, moćan ti avatar :O:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 04 stu 2011, 15:07

Ovo nije ni B ni D od bavarskog derbija. Obična okršaj 2 bavarske u kojoj smo mi apsolutni favorit za pobjedu što bi trebali i opravdati.

Što se tiče sastava, izgledno je da će Alaba uskočit u momčad, jer jako teško je za očekivati Pranjića i/ili Olića od 1. minute.

Pacijent isto tako neće igrati ovog vikenda, a i pitanje je kad će opet(sad nam je baš potreban), Schweinija nema do siječnja.

3 boda bi trebali uzeti sa 2-3 gola razlike pobjedom. Ekipa iz Augsburga će biti jako motivirana protiv koji smo vodeći u prvenstvu, no ne sumnjam u nas. :navijac:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lizarazu » 04 stu 2011, 20:10

FCB_general napisao:Ovo nije ni B ni D od bavarskog derbija.

Ma nije, ali eto treba iskoristiti njihovo prisustvo u elitnom društvu i tu kratku relaciju (cca 70km) smatrati vorteilom. ;)

@cruz, na ovoj slici stvarno liči na tebe (samo da pustiš lase da porastu). :lol:
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la CroCHEF » 05 stu 2011, 23:02

Slika
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lizarazu » 05 stu 2011, 23:09

Gledam ovu (moguću?) formaciju i klimam sam sebi glavom, kao u redu je vrijedi pokušati. Tja, i nema nekih velikih mogućnosti. Ali ono što mi zapada za oko, su ovi suci. :( Pa mater im njihovu, nikako da zapamtim više od 3 sudije u Bundesligi.
A sjećam se još Helmuta Kruga... :lol:
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la effe__sa » 05 stu 2011, 23:15

Lizarazu napisao:Gledam ovu (moguću?) formaciju i klimam sam sebi glavom, kao u redu je vrijedi pokušati. Tja, i nema nekih velikih mogućnosti. Ali ono što mi zapada za oko, su ovi suci. :( Pa mater im njihovu, nikako da zapamtim više od 3 sudije u Bundesligi.
A sjećam se još Helmuta Kruga... :lol:

Krug je bio najluđi nekako, a dobar je bio i Fandel, pada mi na pamet i Heynemann. Bilo je dobrih i zanimljivih sudija, a nekako ko da ih je sve manje pravo dobrih.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lizarazu » 05 stu 2011, 23:24

effe__sa napisao: pada mi na pamet i Heynemann.

E taj (sa malim trbuškom :D ) mi je bio najdraži. On je sudio onu čuvenu utakmicu protiv Frankfuta (čini mi se) kada se Kahn ozlijedio, pa onda Dreher i na kraju Tane-Tarnat staje na gol. :lol:

Nisam mogao, odnosno podnosio ni onu zubarsku "pištu" (u pravom smislu te riječi :mrgreen: ) iz Lauterna, Marcusa Merka.

Sitničavi suci su bolest za igru. I hebeš suca ako ne zna barem 10x pimplati loptu, znači nemaju osjećaj za igru.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la CroCHEF » 05 stu 2011, 23:47

Lizarazu napisao:Nisam mogao, odnosno podnosio ni onu zubarsku "pištu" (u pravom smislu te riječi :mrgreen: ) iz Lauterna, Marcusa Merka.

Hehe, njega i zaboravio do prije par tjedana kad su ga Schalkeovi navijaci gadjali kuglicama zbog nama drage 2001.

A za ovog sto sutra sudi, 3 put je sudio Bayernu (Frankfurt 4-1) i obje utakmice s Kolnom smile44 smile44

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 06 stu 2011, 11:56

Lizarazu napisao:
@cruz, na ovoj slici stvarno liči na tebe (samo da pustiš lase da porastu). :lol:

pa ja ti nosim sličan friz ko špekmez sada, već neko vrijeme, samo u mene je to malo sexualnije 8-) :lol:

odošmo mi daleko od ovog susreta.. frizure, suci, i to.

vratimo se malo Auchsburch-u

Alaba je dočeko svojih 5 minuta, točnije 5 utakmica. u 1. sastavu!

prva tekma odma protiv FCA, ne može bolje za razbijanje "treme" i probijanje "leda"!!!

vidit ćemo šta će nam mali nigerijsko-filipinski-austrijanac koji sluša justina biebera pokazat! :smile10: :lol:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 06 stu 2011, 12:03

cruz napisao:vidit ćemo šta će nam mali nigerijsko-filipinski-austrijanac koji sluša justina biebera pokazat! :smile10: :lol:

Unikat :legendo: :legendo: :legendo:

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 06 stu 2011, 12:08

CroCHEF napisao:
cruz napisao:vidit ćemo šta će nam mali nigerijsko-filipinski-austrijanac koji sluša justina biebera pokazat! :smile10: :lol:

Unikat :legendo: :legendo: :legendo:

Slika Slika
nenormalno sexualno :smile10: :hehe:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 06 stu 2011, 16:48

Neuer - Rafinha, van Buyten, Badstuber, Lahm - Tymoshchuk, Alaba - Müller, Kroos, Ribery - Gomez

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la jozotg » 06 stu 2011, 17:12

Ima li ko kakav stream ??
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

Sljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012