FC Augsburg protiv FC Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: FC Augsburg protiv FC Bayern München

PostPostao/la Lizarazu » 07 stu 2011, 17:59

effe__sa napisao:Ekipa se ne bi smjela opuštat u drugom poluvremenu

To je trenutno problem (uslovno rečeno), jer smo svi iznervirani prošlogodišnjom sezonom, kada nam je to postajala navika.

Ovaj put ne znam tačno šta je u pitanju, ali neka bude opomena (sa sretnim završetkom) da se ubuduće poprave neke stvari.
Možda ranije izmjene, malo promjene formacije ili.....
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Mačak » 07 stu 2011, 19:10

Igra da ne može biti bolja, protivnik nemoćan, kontrola utakmice, napad učinkovit, Alaba donekle uspio. Ne slušajte tipove što kritiziraju našu igru, igrače, pojma oni nemaju, bitno da se pobjedilo, a tabela u ovo doba nije bolje izgledala ima 5 godina.

Ima li neko fine sažetke :? , ne odgledah drugo poluvrijeme, CROchef :?
Mačak
'U vreci'

PostPostao/la CroCHEF » 07 stu 2011, 19:14

na YT nema nista, ja sm ih pogledo na Bindesliga.de

cek budem potrazio

edit:
evo
http://hotfile.com/list/1910931/af8da82

tu imas spojen Schalke i Bayern
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 07 stu 2011, 19:26

likovi prodaju na ebayu bokserice od onog sto je jucer gol uletio u teren
http://www.ebay.de/itm/ws/eBayISAPI.dll ... 770wt_1413
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 08 stu 2011, 07:52

@LuctL

Po meni je igra u drugom poluvremenu bila korektna. Možda se moglo malo aktivnije igrati, ali tu nemam nikakve zamjerke.

Prekidi su nam dugo rak-rana, čak bih rekao od dolaska Klinsmanna. Ove sezone se jesu malo poboljšali, ali ne previše. Većina opasnih situacija po naš gol je bila iz prekida i to bi se trebalo promijeniti. Ja nisam kao anton strepio kod svakog prekida, ali moram priznati da nije ugodno. Pogotovo s Neuerom na golu kojemu je to najslabija strana.

A o pojačanju u obrani sam govorio i dok je DvB igrao dobro i dok nismo primili niti jedan gol. Po meni smo tu brojčano pretanki, a k tome imamo i van Buytena koji je potencijalna mina. Nek on odigra dobro 10 utakmica, ali ako samo 2 odigra kao ovu protiv Augsburga, onda smo u velikim problemima jer idući protivnik neće biti jazavci iz Švabije, nego Barcelona ili Real. Onda jedva čekam vidjeti kako će svi braniti van Buytena.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la cruz » 08 stu 2011, 11:57

Murta napisao:o pojačanju u obrani sam govorio i dok je DvB igrao dobro i dok nismo primili niti jedan gol. Po meni smo tu brojčano pretanki, a k tome imamo i van Buytena koji je potencijalna mina. Nek on odigra dobro 10 utakmica, ali ako samo 2 odigra kao ovu protiv Augsburga, onda smo u velikim problemima jer idući protivnik neće biti jazavci iz Švabije, nego Barcelona ili Real. Onda jedva čekam vidjeti kako će svi braniti van Buytena.

istina da smo brojčano tanki, istina da će van gnojten opet kixat, ali i badstuber, i boateng, eto, i breno... kužiš... :roll:
štoperi će uvijek pravit greške, dovedi bilo kojeg svj. štopera, niko ne može garantirat da on neće "plivat"

bez da me pogrešno razumiješ, ali van gnjojten je odigrao dosta dobro do sada, zahvaljujući kompletnoj ekipi koja mu pomaže.. dajmo igračima pravo da smiju napraviti i grešku. a ja sam 120% sigurniji u van gnojtena otkad ga je Heynckes pričepio... velika promjena, s obzirom da je isti kod van gaala bio među najlošijim igračima u Bundesligi! :roll:

uđe li Rafinha u svoju formu, van gnojten ide vjerojatno na klupu.. ako ti to pomaže :mrgreen:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 08 stu 2011, 15:17

Van Buyten je ove sezone imao par odličnih utakmica. Imao je sad 2 lošije utakmice. On je bio prije sjajan odbrambeni igrač, jedan od najjačih u ligi, sada već ima godina ali opet je u najmanju ruku solidan. Čovjek ima dosta kvaliteta, ali ima i sve više mana. On opet je više od koristi ovoj ekipi nego što to nije. Meni se ipak kao idealan stoperski par čine Boateng-Badstuber, jedno vrijeme je to Heynckes forsirao i to treba i dalje, a belgijanac će dosta dobro poslužit u mnogim utakmicama. O još jednom stoperu bi trebali možda razmišljat jer smo tu tanki. Boga pitaj kada će Breno opet biti spreman.
A jest da se možemo na Gustava isto oslonit kada zatreba, jer može on i tu poziciju dobro odigrat. Kada odbrana griješi onda je tu Neuer da to ispravi, zato smo ga i doveli. Zato mislim da će nam ekipe i one najjače jako teško zabijat golove jer i kad odbrana napravi i više propusta onda će Neuer napravit više parada iz kategorije svjetska klasa.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Mačak » 08 stu 2011, 16:29

CROchef, fini sažeci, fina kvaliteta. :good:

Schalke je bio bolji, i možda zaslužio da odnese puni plijen, dok je Hannover napadao prvenstveno iz kontri, standardno.

A sada ona druga utakmica. :mrgreen:
Drugo poluvrijeme sigurno ne kao prvo, nismo imali baš potpunu kontrolu, to izgleda drugačije kad se utakmica prati, tu plivamo, ali u sažecima, koliko nam je to problema protivnik zadao? Dosta sretan gol, greška Tymošpeka(kradem od nekoga :D ), i na kraju iz čiste pozicije lopta nije ni mrežu dodirnula, toliko smo jaki. :o
Uz to samo još ona parada mjeseca Neuera, te nekoliko potpuno bezazlenih šuteva. Bodovi upisani, igra koliko i treba.

Crveni Tymi smile44 , eh mogu reći da je dobro i prošao sa 3 utakmice zabrane. :a045: Onako se ne ide, onako dolazi do najtežih povreda, onako se ide da se onesposobi protivnik, onako se... Ne sumnjam u čiste namjere, ali dosta neoprezno.

van Buyten je vrlo važan igrač, nije smotan, elegantan, stamen, zna povuć' loptu, jedan vrlo dobar igrač. Nedopustivo je ostavljati stopera 1 na 1 sa tehnički potkovanim i brzim igračima, to je kažnjivo, taman da je i Vidić. Fudbal je timska igra i svako mora drugome pomagati, kada je dobra sredina i stoperi djeluju neprelazni, to je barem svima jasno.

Prošle godine bi kod nas i najbolji stoperi mazlumi ispali, a trenutno od naših najviše bih se obradovao povratku Brene, uz potpunu koncentraciju, da se maximalno posveti treninzima i igri, da postane normalniji :D , tada će da postane i najbolji mladi stoper svijeta, ako godine ne lažu :? . To je vrlo teško, ali eto možda ima malo nade. :?
Mačak
'U vreci'

PostPostao/la doro » 08 stu 2011, 16:54

Buyten elegantan :shock:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

Prethodni

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012