Werder Bremen

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: Werder Bremen

PostPostao/la CroCHEF » 12 ruj 2011, 13:03

Pa di si ti, ja reko werder 2. pa ces se vratit al nema te :D

Btw. jako lijep drugi gol Pizzara
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la werder13 » 12 ruj 2011, 13:14

ma lijen sam za pisanje iako je dobar početak sezone :mrgreen:
werder13
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la doro » 12 ruj 2011, 20:12

Kao i što sam predvidio werder bi mogao biti iznenađenje ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lizarazu » 12 ruj 2011, 22:25

werder13 napisao:ma lijen sam za pisanje iako je dobar početak sezone :mrgreen:

Dobro je ako je tako. Ja pomislio da nisi ljut na nekoga od nas. :P

Oštri olovku i kad gubiš, uzmi gumicu i kad pobjeđuješ. Budi sa nama, forum je ljepši kad je šareniji. ;)
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la anton 1983 » 25 ruj 2011, 22:18

Pizza sei Dank!

:hehe:

Slika

Pizza razara po kvartu! Sa ovakvim napadačem Werder nam može biti konkurent u ovoj sezoni, no problem je što će on više vremena provesti u bolnici nego na terenu. Takav napadač je ono kaj ti treba da budeš pri vrhu i to je recimo ono kaj Dortmundu fali jer oni su poslije Bayerna ekipa koja je uputila najviše udarca prema protivničkim vratima u ovoj sezoni, ali ih naravno jebe realizacija. Koliko dugo će se Werder zadržati na vrhu mislim da najviše ovisi o Pizarru koji kad igra zabija!
naravno ovaj puta Werderu je pomoglo to kaj je mutavi Lell koji se bori za ulazak u repku :mrgreen: dobi crveni kao i Ramos! Werder je već od 63. minute imao dva igrača više na terenu, ali je Piza za pobjedu zabio tek u 93. minuti!

kako kažu švapski mediji DUSEL WERDER! :D
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 11 lis 2011, 07:59

iako Werder ove sezone dobro gura u prvenstvu, problemi su ipak tu. Uz to kaj Allofsu i Schaffu ističu ugovori , 10 igrača Werdera je u zadnjoj godini ugovora, a njihovo produženje ovi si o tome dal će Werder slijedeće sezoneigrati u Europi ili ne. doveli su se u jako škakljivu situaciju jer pitaj Boga kad će oni znati dal će igrati u Europi ili ne!

Bitni igrači kojima istjeće ugovor:

Pizarro

Wiese

Fritz

Polugovna:

Rosenberg

Timbo

Trulež da nemre bit gora:

Vander

Silvester

Prodl

Boenisch

Balogun

Lennart Thy

Onur Ayik

i još ne znam kaj će biti sa Sokratisom koji je na posudbi!!!

Ak ovo nije problematično ne znam kaj je!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 11 lis 2011, 20:16

Jesu u problemima al budu se snašli zeleni govnari...nebi se začudil da uđu i u lp na godinu ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 05 stu 2011, 17:41

jebote i ovaj pizarro! Kaj će Bumen sa njim izgubiti ako ode. štet kaj kad je u ovakvo dobroj formi Bumen ne igra u europi!

Kak god da se okrene, ovo je sezona napadač u BUNDESLIGI!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lizarazu » 05 stu 2011, 22:42

Bravo, bravo, bravo. :legendo: :legendo:

Poldi u prvom granatira protivnika, ali zato Piza uzvraća u drugom. Koja legenda, nasmijana lica. Ostani zauvijek zelenbać, tako ti Boga. :P
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Red passion » 06 stu 2011, 17:18

Vidi se koliko smo pogriješili što smo pustili Pizarra, no ajde... Onda si u glavi opet mislim da ne bi dalje od 11 golova u Bundesligi zabio. :lol: Ovako u Werderu ode i do 19. :mrgreen:

Stvarno odličan napadač. :good:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 06 stu 2011, 17:49

FCB_general napisao:Vidi se koliko smo pogriješili što smo pustili Pizarra, no ajde... Onda si u glavi opet mislim da ne bi dalje od 11 golova u Bundesligi zabio. :lol: Ovako u Werderu ode i do 19. :mrgreen:

Stvarno odličan napadač. :good:

Nismo ga mi pustili već mu je Chelsea nudio više love baš kao i Ballacku.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 06 stu 2011, 19:03

I isto smeče od igrača reklo da se nikad ne vrača u werder odnosno da bi igrao samo u Bayernu u njemačkoj al ga odjebali ko pesa u engleskoj...ipak za werder je on pola momčadi trenutno.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 14 stu 2011, 15:32

Slika

O ovome sam ja govorio prije godinu dana u kontekstu Wolfsburga. Pisao sam o tome da postoji određena mogućnost da Allofs neće dobiti novi ugovor u Werderu i da bi on mogao biti odličan šef Wolfsburga. Tada je ključ bio u tome da uprava nije imala preveliko povjerenje u Allofsa i željela je pričekati, a ja sam očekivao da on to neće baš olako shvatiti. Danas ga uprava bezuvjetno želi, ali on hoće veću plaću što može biti upravo posljedica ovog čekanja.

Za Schaafa nisam niti pomišljao da bi on napustio Werder, ali prema Bildu, ako ode Allofs, odlazi i Schaaf. On nema nikakve financijske ili slične zahtjeve, osim da ostane Allofs.

Meni se ovo ne sviđa jer je Magath siguran u Wolfsburgu, a njihov odlazak u bilo koji drugi klub (osim Kusena, ali su oni neki dan sa šefovima produžili do 2017.) ne stvara nikakvu veliku razliku za Bundesligu. Eventualno ako bi se odlučili za Schalke, Herthu ili Koln, klubove koji su dugoročno financijski jači od Werdera zbog bogatije regije, ali Heldt i Stevens, Preetz i Babbel, odnosno Finke i Sollbakken su dobri tandemi koji funkcioniraju i koji neće samo tako dobiti otkaze.
A ne vjerujem da bi se Allofs i Schaaf upustili u dusseldorfski ili frankfurtski izazov, iako su dugoročno ti klubovi (pogotovo Eintracht) među najbogatijima u cijeloj Europi.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 16 stu 2011, 20:05

Werder bi sigurno popucao po šavovima da ostane bez obojice. Inače Allofs se prije 4-5 godina spominjao kao jedan od budućih članova Bayerna, no s Nerlingerom je postalo jasno da od toga ništa nema.

Vidjet ćemo što će se dogoditi s Bremenom, no ne vidim baš neku blistavu budućnost tog kluba zbog loše financijske strane da sebe izgradi i dovede na razinu uglednog njem. i europskog kluba.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 17 stu 2011, 08:42

Sjećate li se vi Carlosa Alberta? Znam da se sjećate, najveći flop u povijesti Werdera...No tim flopovima iz Brazila kada je u pitanju Werder nije došao kraj...Sjećate li se Wesleya? Oho iznenađenje? ne bi se čudil da ste na tog igrača zaboravili! Dečec je koštao 7,5 miljona eura, debitirao na Allianz Areni, ja sam ga vidio kao dobro pojačanje, a danas je on Flop kao što je i bio CA. Nema ga nigde na mapi i sad je dobio priliku protiv Braunschweiga da bi bio zamijenjen! Takav igrač kad propadne u Werderu to je za njih veliki financijski udarac i kak stvari stoje Werder ima novog CA u svojoj ekipi kojeg se treba pokušati riješiti dok se za njega more dobiti 3-4 miljona eura jer kad Brazilac počne tako da se ponaša njemu više spasa nema....
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesligaški klubovi