22.11.2011 Bayern Minhen - Villareal

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

22.11.2011 Bayern Minhen - Villareal

PostPostao/la anton 1983 » 21 stu 2011, 13:55

Mnogi buju se zapitali kad vide da sam ja otvorio ovu temu. No vjerujte mi razloga za zabrinutost IMA. nekak me ove tekme strah. imamo 10 bodova, a još nismo prošli skupinu. neki će reč da sam pesimista, no kad meni stomak počne govoriti da nebu dobro, onda je u većini slučajeva to jako loše. Da vas ja sad pitam, di mi trenutačno stojimo, teško da bi neko imao na to pravi odgovor. bojim se ove tekme iz razloga "što smo mi već 3 boda upisali". Onaj koji nevidi da se mi već dosta dugo mučimo je slijep. Protiv napolia i Augsburga imali smo riješene tekme i onda smo si zakomplicirali. Te naše predstave i greške nismo uspjeli popraviti pa nam je Bvb usred Minhena zadao šamarčinu. Ova tekma nit smrdi nit miriše, a Villareal dosloFce nema kaj za izgubiti, čak nemaju niti straha od toga da dožive sramotu, svejedno im je. takav protivnika nama u ovom trenutku definitivno nepaše. Rani gol ak ne zabijemo ko zna kak će se to razvijati, a kritičari su zapeti ko puške. jedva ćekaju da počnu srat o tome kak nemremo bez Schweinia. Sada nam je momčad još extra premiješana a mora se reči da Robben i Muller trenutačno nisu na zadatku. Da dobro ste pročitali MULLER koji ove sezone već jako dugo loše igra za Bayern. budemo li se odlučili za varijantu sa kroosom na 8-ici, ja sam za to da se od prve minute iza leđa Gomeza stavi Olić koji definitivno ima želju da se dokaže...No nekak imam osječaj da ćemo mi sa svojom postavom sebe sami kreativno strati jer nekak očekujem i Luisa i Tymu u prvih 11, a Villareal se mora dobiti. Bojim se samo da sada nezapadnemo u neku mini krizu koja bi se bez pola frke mogla produbiti...Kao što sam već napisal gore u textu, jedina mi je želja vidjeti Olića u prvih 11 da svojim mutavim zalaganjem na terenu digne ostatak ekipe...teško je oćekivati od Juppa da bu startao sa istih prvih 11 i nebi se čudio da napravi 3-4 zamjeena s obzirom na tekmu sa Bvb-om...

BOŽE POMOZI!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

Re: 22.11.2011 Bayern Minhen - Villareal

PostPostao/la CroCHEF » 21 stu 2011, 14:01

vidim da si u losem stanju, cak si napisao Minhen :a045:

A gle moze se reci da su u slaboj formi, ali opet Villareal je u goroj...
Mislim da ih poraz od BVBa moze samo motivirat da do kraja potope nesto žuto... makar žutu podmornicu.
:smajl010:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 21 stu 2011, 14:10

Utakmica protiv Villareala sigurno neće biti tako laka. Ekipa je sad nesigurna. Ali ja bi ipak tek nakon ove utakmice govorio dal smo u lošoj formi ili ne...Za sada mogu reći da smo u jednom padu forme, prelomne utakmice sada slijede. Sada ako prelomimo u pravom smjeru onda nećemo u sezoni imati veći problema, a ako ne onda dolaze naši ciljevi u pitanje, a glavni je svakako osvojiti prvenstvo, a u Ligi prvaka gurati što dalje....Sada se dosta toga lomi...Ova ekipa je nekako postala nepredvidiva, ali ona sama sebe dovodi u probleme. Naime ja mislim da se ekipa našla u ovome zbog svoje prepotentnosti, neki misle da bez rada, truda, trke na terenu može sve samo od sebe. Sada moraju svi dati svoj maksimum i ja bi svakako počeo s Robbenom na klupi, a Olićem u prvoj postavi. Trebaju nam sad ratnici poput Ivice, a Ivica gori od želje.
Ipak vjerujem da ćemo dobit ovu utakmicu, al ak se budu zajebavali lako bi Villareal mogao do remija, ali mislim da su za takvo nešto šanse minimalne, najminimalnije.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 21 stu 2011, 15:10

Baš suprotno momci, tekma će da bude lagana i mi ovo dobijamo glat :D Javim vam večeras šta budem sanj'o pa ćemo vidjeti.

I evo da ne bude da serem po nekima posle tekme, evo odma da poserem Boatenga, Kroosa, Badstubera jer su karine od igrača :D Ali i pored takvih igrača u ekipi mi bjedimo !

Jedan je Bog, jedan je i Ribery !!

Hajmoo Bayooo :navijac:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la CroCHEF » 21 stu 2011, 19:30

Robben sutra u pocetnom sastavu!

Sein Pendant auf der rechten Seite, Arjen Robben, wird drei Tage nach seinem Comeback gegen den BVB auch gegen Villarreal von Beginn an spielen, das bestätigte Heynckes bereits am Tag vor dem Spiel. „Ich muss Arjen so schnell wie möglich ranführen. Er braucht Spielpraxis. Natürlich spielt er von Anfang an“, sagte der 66 Jahre alte Fußballlehrer. In der Innenverteidigung wird Daniel van Buyten den gelbgesperrten Holger Badstuber ersetzen.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 21 stu 2011, 20:56

LuctL napisao:Očekujem gol i asistenciju od Flying Dutchman-a, ali zadovoljit ću se i hattrickom :mrgreen:

Uglavnom, radujem se njegovom povratku i uopće ne sumnjam u pozitivan rezultat sutra. Također bi volio viditi Olu od prve minute!

:bravo: Moj čovjek ;)

Stim da bi ja samo umjesto tog Dutchama tvog, spomenuo svog Bilala :navijac:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la effe__sa » 21 stu 2011, 20:57

LuctL napisao:Očekujem gol i asistenciju od Flying Dutchman-a, ali zadovoljit ću se i hattrickom :mrgreen:

Uglavnom, radujem se njegovom povratku i uopće ne sumnjam u pozitivan rezultat sutra. Također bi volio viditi Olu od prve minute!

Eto sad se slažemo u nečemu :) Doduše više u ovom da igra Ola od prve minute, a i drago mi je i za dutchmana njegov povratak i to, ali bi ja njega prije sutra stavio da počne na klupi, jer mi ne djeluje još top fit. ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 21 stu 2011, 21:04

Nezgodna utakmica bi ovo trebala biti pošto smo u silaznoj putanji. :roll: Prvu poziciju moramo osigurati i zbog toga bi trebali izgoriti na terenu i dati sve od sebe da to i uspijemo u zadnje 2 utakmice.

Villareal nije ove sezone ekipa za ozbiljne stvari, oni neće imati baš neki pritisak kad se pogleda situacija sa Cityjem i Napolijem, osim ako toliko umiru za EL, no opet teško će se dokopati protiv Napolija u zadnjem kolu.

Trebala bi biti pobjeda od 2 gola razlike, jer nikoga nismo ni dobili s većim rezultatom od toga, a s Napolijem smo uspjeli i prošlom kolu probiti granicu od 2 gola na utakmici.

Bit će u svakom slučaju jako uzbudljivo od prve do zadnje minute. :navijac:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la FCB m@niac » 21 stu 2011, 22:30

CroCHEF napisao:Robben sutra u pocetnom sastavu!

moja prva reakcija bi inače bila...U KURAC! ....ali ne i sad dok malo bolje razmislim...

da sam iskren...ja mislim da razlog za zabrinutost nema....
Prvi smo u domačoj ligi, igramo kup, a u LP smo strah i trepet. Kak je antun reko...još protiv napolia, Augsburga smo počeli pokazivat da nekaj ne štima...po mom mišljenju...jedino kaj ne štima, je to kaj smo mi i napoli i augsburg dobili i to sa pola snage! I normalno, počeli smo se dizati u nebesa...jer, ruku na srce, imamo najjaču ekipu IKAD! Dok ti igraš slabo, a pobjeđuješ, onda znaš da si jak. Nama se nista drugo nije dogodilo, osim kaj smo počeli podcjenjivati protivnike...E sad nas je BvB spustio lagano na zemlju i nadam se da ćemo sad pokazat pravo lice...
Švajni je mozda jedan od glavnih igrača u Bayernu, al od početka ove sezone se vidjelo da je ključ naše dobre igre bila oduzimanje lopte protivniku, odnosno rezanje njihovih paseva, tj nismo dali protivniku da igra! Doslovno smo LETILI TERENOM! I to nam fali; Eye of the tiger!

Sutra Viljareal neće tri pasa slozit cjelu tekmu! :mudrac:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la jozotg » 22 stu 2011, 17:43

je li ko na satelitu prinosi utakmicu ?? SAT 1 ili ZDf??

ajmo odgovor
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 22 stu 2011, 17:49

jozotg napisao:je li ko na satelitu prinosi utakmicu ?? SAT 1 ili ZDf??

ajmo odgovor

Nemaš na slobodnim kanalima preko satelita. Prenosi Sky Deutschland. A SAT1 prenosi sutra utakmicu Arsenal-Dortmund.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la jozotg » 22 stu 2011, 17:51

kad netko nađe dobar stream nek stavi linkove ovdje PLS
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 22 stu 2011, 18:15

jozotg napisao:kad netko nađe dobar stream nek stavi linkove ovdje PLS

Na Chatu sam ti stavio SopCast link, kad počne utakmica upali ga i trebao bi raditi kao zadnjih 10 utakmica. Uvijek je radio i odsad pa nadalje uvijek ga upali i vidi da li radi. Ja preko tog ruskog stalno gledam utakmice bez ikakvih problema, ako slučajno ne bude radio, stavit ću neke druge. ;)
Zadnja izmjena: Red passion; 22 stu 2011, 18:16; ukupno mijenjano 1 put/a.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 22 stu 2011, 18:16

kaj slovenci prenose?! btw sad videl usrani united i benficu :mrgreen:

ovo se mora danas dobit a po mom mišljenj il ih budemo razbili il bu bilo mučenje znači nema sredine....za mene i nas sve bolja je ovo prva varijanta...e sad kak nam bu izgledal sastav pitaj boga nek igra robben koga jebe al se slažem da oliću treba dat igrat od 1 minuta pa čak i na desnom krilu.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 22 stu 2011, 18:30

nakon sramote protiv dortmunda, očekujem da će ekipa reagirati.. sa stilom!!!
8-) ko što Doro kaže: ili ih ubijemo momački ili bude "teška" tekma ko u subotu. ja ipak imam osjećaj da ćemo ih dobiti s 2-3 gola razlike ;)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

Sljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012