Bayer Leverkusen

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: Bayer Leverkusen

PostPostao/la anton 1983 » 23 stu 2011, 13:33

Bayer 04 Leverkusen gibt auf seiner Website bekannt, dass Philipp Wollscheid ab der kommenden Saison für die Werkself auflaufen wird. Der 22-jährige Innenverteidiger kommt vom 1. FC. Nürnberg und erhält einen Fünfjahresvertrag. Bayer-Geschäftsführer Wolfgang Holzhäuser über den Transfer: "Wir sind der festen Überzeugung, dass Bayer 04 mit Philipp Wollscheid einen der talentiertesten und besten Innenverteidiger Deutschlands unter Vertrag genommen hat." Und auch Sportdirektor Rudi Völler freut sich auf den Neuen: "Wir sind froh, uns mit Philipp ein Juwel gesichert zu haben." Über die Ablösesumme wurde Stillschweigen vereinbart.

Eto Wollenschied ide u Kusen slijedeće sezone..ne znam ja tog igrača baš nepušim. Odšteta bi trebala biti nekih 7,5 miljona eura. puno ili malo to bumo tek vidli posle. Iskreno nisam baš previše uzjeban zbog tog transfera jer sam se nekako nado da bi Kusen mogao nešto izvan Njemačke uzeti. Sad je još samo pitanje sa kojim točno igračem bi on slijedeće sezone trebao graditi "zid" ispred NEKOG golmana...

Ovo sranje sa Adlerom bu bilo jako gadno jer ja nevidim klub di bi on trebao/mogao otići...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 23 stu 2011, 15:02

A šta misliš tko će braniti za Leverkusen? Bernd Leno?

Koliko sam čitao, Ulreich će dobiti konkurenciju u Stuttgartu iako mi to zvuči presmiješno jer niti jedan od njih ne može u takvoj mladosti sjediti i biti osigurač nekome.

Iz onog što sam čitao prije par dana na Spoxu je kako Stuttgart će tražiti 10 mil. eura za Lena ili će to Bayer njima ponuditi.

Što se tiče René Adlera, on bi svoju budućnost mogao nastaviti u Wolfsburgu. Tamo mi se on čini najboljim rješenjem, a čak ni Dortmund nije loše rješenje pošto ja ne volim Wiedenfellera otkako ga gledam svojim očima.

HSV bi isto bio dobra destinacija, dok Schalke ima i više nego nakrcan kadar s vratarima - Fahrmanna, Hildebranda i Schobera.

Ukoliko Leno ne bude došao u Bayer, nema druge nego ostanak Adlera u klubu.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 25 stu 2011, 09:29

Sad kad se zna da buju dobeli Wollenschieda, dal to znači da Schwaab kojem istiće ugovor ide proč? Kolko god taj Friedrich bio star i nikada nije postao neš posebno nisam baš ziher da se njega pametno riješiti...

Kusen, Bayern i BvB imaju preveč švaba u svojoj ekipi! :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 25 stu 2011, 10:26

Pa ne bih baš rekao da će njegov dolazak otjerati Schwaaba jer je Wollenscheid stoper, a Schwaab desni bek. Prije bi mogao otjerati Friedricha. Ni meni se to ne sviđa jer on može puno pomoći ovim mladim stoperima, a prije dvije godine je bio među 5 najboljih stopera BL, iako, realno gledajući, Friedrich nije nikakav vanserijski igrač.

Al Schwaab bi mogao otići jer Kusen ima Castra. Dok su ti igrači mladi, oni mogu igrati zajedno, ali sad su već dostigli neku razinu i ne vjerujem da Leverkusen može imati dva takva igrača na istoj poziciji. A i ekonomski je neisplativo jer je bolje prodati jednog od njih i kupiti igrača na poziciji koja je problematična. To bi vjerojatno bio jedan defenzivni vezni i onda je Kusen kompletiran.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 25 stu 2011, 10:30

A morti se i reinartza ponovo promovira u zadnejg veznog, no sa reinartzom i Rolfesom pitanje je kakav nogomet moreš igrati...

mrvicu sjebana situacija, ali ništa posebno jer buju oni kak i ti veliš imali problema na drugim pozicijama...Pitanje je isto tako koliko JOŠ para misle uložiti, ali brijem d ane puno. Samo buju kupili eventualno lena i rekli to je sve više nam ništa netreba. Nisu oni daleko od istine ako se zna kakve igrače mogu dovesti, no ja mislim da je vrijeme za jednog skupog južno amerikanca...

Meni se recimo onaj Kiessling uopće nesviđa. Kada bi se nejga moglo prodati ja bi bio za pa taman da Derdiyok igra u prvih 11 iako bi ja u tom slučaju posegnuo za nekim zanimljivim pojačanjem izvan BUNDESLIGE...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 25 stu 2011, 11:03

Al problem tog Leverkusena je kaj oni imaju definiran tvrd kadar nepodložan promjenama. Osim pozicije defenzivnog veznog kod koje je problem brojnost, a ne kvaliteta, ja ne vidim niti jednu poziciju da se baš može pokazati prstom i reći: "Tu poziciju Kusen treba popraviti."
Zato će se oni teško upuštati u nekakve rizične poslove, iako bih ja prodao obojicu napadača i kupio jednu klasu (Cisse) i jednog solidnog backupa. Ako žele biti ozbiljan konkurent za najviše pozicije, ovo mi se čini bolja opcija jer se u težim utakmicama ne očekuje previše od Kießling i Derdiyoka, dok bi Cisse morao igrati značajnu ulogu u svakoj utakmici.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Lizarazu » 25 stu 2011, 21:14

Ovo što je Murta spomenuo je jako interesantno. Ovaj Werks-klub većinu transfera obavi u tišini (i hajmo reći na vrijeme), pa bi dolazak Cisse-a bio kao očekivan. :mrgreen:
Ebiga, imaju pare, sada im leglo friških 20 milja na konto, zašto ne?

I meni je ovaj Kiessling kriminalan, dok je Derdiyok vjerovatno bolji grač, ali...
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la anton 1983 » 26 stu 2011, 12:16

"problem" je što se u Kusenu ne razmišlja na način ko mi ovdje. Njima su Derdiyok i Kiessling "dovoljno" dobi pa zašto se sada ići zajebavati sa tim da se dopelja bolji. Ja nisam niti baš siguran u to da bi se Kiesslinga dalo negdje prodati, dok bi za Derdiyok se i našao neki kupac...

Kod Kiesslinga se javalja standardni švapski problem. Ako igra dobro onda je on za Kusen predobar i zašto bi ga se prodavalo , iako mi znamo da taj igrač nemre dugo biti u formi te nevalja bezo obzira koliko golova daje. S druge strane javlja se problem ak igra loše ko sada kaj ga nemaš kome prodati. Recimo da Kiessling sad zabije do kraja ovog djela prvenstva 7-8 golova i na taj način privuče kupca treba ga odmah prodati, samo kaj bi mutaFci u Kusenu rekli NE, on je ŠPEK...

jel ima koji klub u kojeg MI ti na forumu nismo prodali Cissea? E da ih bar jedno 7 igra u BUNDESLIGI bilo bi nam lakše :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lizarazu » 27 stu 2011, 13:36

anton 1983 napisao: Recimo da Kiessling sad zabije do kraja ovog djela prvenstva 7-8 golova i na taj način privuče kupca treba ga odmah prodati, samo kaj bi mutaFci u Kusenu rekli NE, on je ŠPEK...

Istina. ;) Nešto slično kao Dortmund sa Subotićem. Kad je igrao dobro, ko fol su odbijali svaku ponudu (čak se išlo i cifre od 20 mio), sada je u bedaku, u Santani su dobili isto jakog stopera i sad kad bi Nevena htjeli prodati, plafon bi bio 10 milki.
anton 1983 napisao:jel ima koji klub u kojeg MI ti na forumu nismo prodali Cissea? E da ih bar jedno 7 igra u BUNDESLIGI bilo bi nam lakše :mrgreen:

:hehe:
Šta da se radi kad nam je žao da špek igrač igra u šrot klubu, a uz to bi ga i dalje voljeli gledati u BuLi. :D
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la effe__sa » 30 stu 2011, 15:02

Leverkusen je otkupio ugovor Bernda Leno-a od Stuttgarta tako da će ovaj mladi golman i u budućnosti ostati golman Bayera. Leno je bio na posudbi iz Stuttgarta do kraja godine, a sada su se klubovi definitivno dogovorili i Leno potpisuje ugovor s Bayerom do 2017. godine. Visina transfera 7-8 miliona eura.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 30 stu 2011, 17:21

effe__sa napisao:Leverkusen je otkupio ugovor Bernda Leno-a od Stuttgarta tako da će ovaj mladi golman i u budućnosti ostati golman Bayera. Leno je bio na posudbi iz Stuttgarta do kraja godine, a sada su se klubovi definitivno dogovorili i Leno potpisuje ugovor s Bayerom do 2017. godine. Visina transfera 7-8 miliona eura.

Dobro su izvukli bome za tog klinju.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 30 stu 2011, 17:44

doro napisao:
effe__sa napisao:Leverkusen je otkupio ugovor Bernda Leno-a od Stuttgarta tako da će ovaj mladi golman i u budućnosti ostati golman Bayera. Leno je bio na posudbi iz Stuttgarta do kraja godine, a sada su se klubovi definitivno dogovorili i Leno potpisuje ugovor s Bayerom do 2017. godine. Visina transfera 7-8 miliona eura.

Dobro su izvukli bome za tog klinju.

Leverkusen dobio dobrog golmana, znao ih je par puta dobro izvuć ove sezone, momak je potencijal, a i švabe izvukle dobre pare za golmana koji im je bio rezerva. Adler će zato najvjerovatnije morat potražit drugi klub. To je nevjerovatno kako se kolo sreće brzo okreće, Rene je jedno vrijeme bio prvi golman njemačke , a nakon svih tih pehova i povreda sad gubi i poziciju prvog golmana Bayera.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 01 pro 2011, 00:51

Adler je sada u totalnoj komi. Leno ga napucao, a uopće ne mogu vidjeti u kojem bundesligašu on može nastaviti karijeru... :?

Čovjek doslovno može napisati esej "Kako u godinu i 8-9 mjeseci doći od prvog vratara Njemačke do statusa slobodnog igrača koji ne zna u kojem će klubu igrati", a ne hoće li u repku nazad. Užas za njega, a možda je s jedinicom u Elfu mogao doći ovog ljeta do Manchester Uniteda.

Jedino mi trenutno udara Schalke, ali oni su pokriveni Fahrmannom, Schoberom i Hildebrandom. Jedino da se odreknu zadnje dvojice i njega dovedu kao veliko pojačanje nakon odlaska Neuera u Bayern. No ipak, Fahrmann se dokazao na početku sezone i sve si mislim kako će s njime nastaviti.

Nakon toga ostaje mi jedino Wolfsburg i Hoffenheim. Magath ne koristi Diega Bengalia, a time bi dobio nekoć br. 1 Elfa i priliku da s njime gradi novu ekipu(ukoliko Felix izdrži u Wolfsburgu ovu i narednu sezonu).

Hoffić više jer mi nisu s jakim imenom na golu, no ne vjerujem da će otići daleko. Jedino ostaje vidjeti hoće li netko iz inozemstva potražiti njegove usluge. No svi su uglavnom pokriveni i kontam da bi mu Španjolska bila isto što i Hildebrandu, smrt!
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 01 pro 2011, 08:00

Eto ti si sad generale spomenuo bit! Ja niti nisam znao da je adler poput Robbena i takvih igrača. Ja se niti nemrem sjetit nekog golmana a da je bio podložan ozlijedama te da su mu iste sjebale karijeru. Kod Adlera su mu ozlijede sjebale transfer u Bayern, izgubio je status u repki, pričati o World class golmanu je bespredmetno. U biti meni je teško za shvatiti da je on tak propo i da se svi miću od njega kao od kuge jer se on vrednovo kao 20 milja vratar koji more braniti di oće. Kad se sjetim da smo jebali mater Kusenu što bi ih mogo napustiti free, a brijem da nas sad zaboli kita zbog toga :mrgreen:

A što se tiće novog kluba, e to je dvosjekli mač, jer novi klub definitivno kupuje mačka u vreći koji može biti golman svjetske klase, pa si ti misli! Problem kod kupovine i prodaje golmana što ti to jako može naštetit timu ako ti se obrana na tvog golmana navikla. Npr morti zbog godina nebi bilo loše da si BvB uzme Adlera ali dati Weidenfellera i ići tako prčkat po tome može dovesti do jedne velike katastrofe..Što se tiće budućue stanice adlera, uopće nisam ziher da će ona biti u Njemačkoj, već nekako pretendiram EPL. Brijem da ga se tamo još uvijek više cijeni zbog "stare slave" i da će si tamo klubovi razmišljati na način, jebote za 0kn i tak siću od plaće, mi sebi moremo dopelati ovakvog ŠPEK golmana!!! HIER DAMIT!!!! I tak će i bit! ne bi se niti čudio da to bude klub poput Tottenhama ili Arsenala ;)

E da ga je dati sad na zimu i dobiti koji milijonček...

Sam da kažem da mi se sviđa što je leno došao u klub do 2017 pa se onda mi nemoramo brinuti da bu ga neko maznul :mrgreen: Sam se nadam da se Kusen nije dao nasamariti i da je bio u takvom položaju da je morao prihvatiti neku glupu klauzulu...Bar se nemoraju bojati da će im ga Bayern uzet! :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lizarazu » 01 pro 2011, 10:38

Ne trebaju imati bojazan za Lenu, pa valjda smo se sa Neuerom namjerili na duzi period (5-10 godina :? ). Bayern trazi nummer 2. jer se Buttko definitivno povlaci. Valjda prate onog Trappa iz Kaisera.

Guzen strosio 7-8 milja za Wolschija, sada isto tako za talentiranog Lenu. Bice u ovoj ekipi jos transfera, pogotovo kada se nazire gotovo pa sigurni odlazak Ballacka.
Lizarazu
Bixente

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesligaški klubovi