Momčad i sve vezano uz ekipu, 2011/2012

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano uz ekipu, 2011/2012

PostPostao/la nele-BHF » 23 stu 2011, 17:31

MESSI: NISAM NAJBOLJI NA SVIJETU

Normalno sine ! ;)

Ribery !! :twisted:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la anton 1983 » 23 stu 2011, 17:47

Slika

DA MORA! Zaš Bayern nebi bio tak jaki klub da jedan Muller mora tu i tamo na klupi? U biti mi takav jaki kadar i želimo, zar ne? E sad u ovoj situaciji dodajte reusa i mam nastaju problemi. To je to prokletstvo što je Bayern postao ekipa "prvih 11". To je tak već jako dugo, ali to ovakva politika zahtijeva. Nije da ja imam išta protiv toga, samo konstatiram...Teško je nekak Bayernu imati kadar poput Barce ili Reala, kad sam dojma da bi jači kadar kod nas bio puno "nesretniji"...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 23 stu 2011, 19:24

nele-BHF napisao:MESSI: NISAM NAJBOLJI NA SVIJETU

Normalno sine ! ;)

:lol:

Slažem se!!! :bravo: :zivio:

I daj majku mu nabaci neki avatar od Francka Bilala Ribéryja kad on tebi ima toliko značenje. ;)

anton 1983 napisao:Slika

DA MORA! Zaš Bayern nebi bio tak jaki klub da jedan Muller mora tu i tamo na klupi? U biti mi takav jaki kadar i želimo, zar ne? E sad u ovoj situaciji dodajte reusa i mam nastaju problemi. To je to prokletstvo što je Bayern postao ekipa "prvih 11". To je tak već jako dugo, ali to ovakva politika zahtijeva. Nije da ja imam išta protiv toga, samo konstatiram...Teško je nekak Bayernu imati kadar poput Barce ili Reala, kad sam dojma da bi jači kadar kod nas bio puno "nesretniji"...

Bingo! To sam konačno dočekao. :bravo: :smajl007:

Mi nikad nećemo biti Real Madrid ni Barcelona, pa ni prijašnji Chelsea i sad City ako se te stvari ne promijene. Jebiga, eto zašto ja kažem Marco Reus, Mario Götze, Hummels ili Höwedes ako je moguće istovremeno u Bayern.

Tamo postoje Kaká i Özil, Khedira i Lass, Xabi i Sahin, Benzema i Higuain, Ronaldo, Di Maria, Calejon, Granero... Tu postoje kod nekih rotacije. Ronaldo je gotovo nezamijenjiv, kao i Casillas. Ista stvar je s Messijem i Iniestom u Barci.

I o Barci da ne pričam što sve imaju u momčadi i na klupi.

Mi smo sada došli do te razine da ćemo morati kupovati jednako kvalitetnu klupu kao što nam je prva momčad. To je naša sudbina ako hoćemo biti najbolji.

Müller je zaslužio klupu svojim zadnjim igrama i svugdje gdje sam čitao o tom potezu, reakcije su bile pozitivne i s odobravanjem.

Müller je igračina, ali ne takva da uvijek mora biti u prvih 11. To samo Ribery može.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Speedy » 23 stu 2011, 19:29

FCB_general napisao:Müller je igračina, ali ne takva da uvijek mora biti u prvih 11. To samo Ribery može.

Ispravak netocnog navoda, To samo TORero moze! 8-) :smile30:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 23 stu 2011, 19:30

Ja se sam pitam koliko je to moguće kad je Bayern u pitanju. Ne znam kak da to drugačije objasnim nego da napišem, ne znam dal Bayern ima uopće potrebe za takvom klupom te dal to nama uistinu treba i ono kaj je najbitnije, dal mi to moremo platiti a da budemo na nuli...Kod nas se u biti jako malo rotira, a jako je malo kvalitetnih igrača za malu minutažu. Ja ne znam koliko bi jedan Reus ili Gotze ili pak Hummels bili dobri u klubu u kojem nisu standardni ili da igraju u prosjeku svaku treću tekmu, a to vrijedi i za neke naše vendete koje su već sada u klubu...Mislim da to nikada neće postati Bayernova politika, pogotovo ne dok imamo toliko "nezamjenjivih" u prvih 11...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 23 stu 2011, 19:49

FCB_general napisao:
nele-BHF napisao:MESSI: NISAM NAJBOLJI NA SVIJETU

Normalno sine ! ;)

:lol:

Slažem se!!! :bravo: :zivio:

I daj majku mu nabaci neki avatar od Francka Bilala Ribéryja kad on tebi ima toliko značenje. ;)

Vjeruj da nisam ni razmišlj'o o tome :D Ali dobro je da si me napomen'o. I da, ima toliko značenje, i veče :) :bravo:

Morel ovaj ? :D
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Red passion » 23 stu 2011, 19:54

A dobro... Ja znam da takvi igrači bi sigurno bili u tim pozicijama u Barceloni i Realu te Cityju, tu nema dvojbe.

Kad gledaš tko sve grije klupu Reala i Barcelone, ja bi na njihovom mjestu otišao, a očito ih nešto drži u tom klubu. Nije to isključivo lova jer mogu u drugim klubovima dobiti i više pa i imati glavne uloge.

Od njihovih klupa Liverpool može napraviti šampionsku momčad u Premiershipu, Arsenal isto.

E sad kažeš može li to podnijeti naš proračun... Pa ako smo stalno u profitu, valjda bi izdržao 2-3 vrhunska igrača na klupi, ali ne sad da imaju svi po 7-8 mil. eura netto. :|

No ostaje vidjeti hoće li tako nešto biti. Na ovaj način ne baš lako mi možemo pokoriti Europu.

S jedne strane, mi već alarm dižemo kad su istovremeno out Robben i Schweini, a s druge strane ekipe poput Reala i Barcelone dižu alarme jer im klupa za vrijeme utakmica nije kompletna zbog 3-4 izostanka. :lol:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 23 stu 2011, 19:55

nele-BHF napisao:Vjeruj da nisam ni razmišlj'o o tome :D Ali dobro je da si me napomen'o. I da, ima toliko značenje, i veče :) :bravo:

Morel ovaj ? :D

Pa meni sve dobro ako je tebi naj naj. ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 23 stu 2011, 21:15

Ma muller je mulac kao i kroos,reus,gotze,howedes,hummels i ekipa i nemaju se oni kaj bunit ako koju tekmu odsjede...reus da ga jebeš nebi bio dugo na klupi...ostali se svi mogu rotirat...mi i nismo daleko da imam špek duplirane igrače jer fali tu vrlo malo da postanemo. npr baš 1 stoper(hummels,howedes) i to krilo i eto belaja.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Speedy » 25 stu 2011, 12:50

Zna Sagnol tko je najveca "njuska" u Bayernu! :mrgreen:

Bayern-Legende Willy Sagnol: „Mario Gomez ist nicht zu ersetzen“

„Wenn sich Mario Gomez verletzen sollte, sehe ich bei Bayern ein großes Problem. Er ist für mich der einzige Spieler, der nicht ersetzbar ist.“
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la CroCHEF » 25 stu 2011, 16:19

Pise TZ da postoji mogucnost da se Schweini vrati za utakmicu s Kolnom ili Bochumom.

edit:

Dagegen dürften Ribery und Kroos gesetzt sein. Der 21-Jährige erhielt zudem ein ganz besonderes Kompliment vom erfahrenen Heynckes. Bei der Frage nach den größten Talenten fallen meist die Namen Mario Götze oder Marco Reus - nicht bei Heynckes. Kroos sei neben Thiago Alcantara von Champions-League-Sieger FC Barcelona "das größte Talent im europäischen Fußball", so der Coach: "Toni hat sich wunderbar entwickelt."
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 25 stu 2011, 18:32

Uli Hoeneß sutra u sportstudiu na ZDFu :smajl007: vele da ce ga ispitivat o Gotzeu :smajl007:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gXvd0Lh9YFM&feature=feedu[/youtube]
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lizarazu » 25 stu 2011, 20:42

Speedy napisao:Zna Sagnol tko je najveca "njuska" u Bayernu! :mrgreen:

Bayern-Legende Willy Sagnol: „Mario Gomez ist nicht zu ersetzen“

„Wenn sich Mario Gomez verletzen sollte, sehe ich bei Bayern ein großes Problem. Er ist für mich der einzige Spieler, der nicht ersetzbar ist.“

Ne zna Sagnol ništa, on nije više naš član. :mrgreen: :P Mislim na to da se odrekao funkcije skauta, radi Tricolora.

Dobre vijesti za Bastiana, mada ne vjerujem da će se izlagati riziku i zaigrati protiv (naizgled) bezopasnih protivnika.
Ko Ulija ne uspije gledati na Zdf-u, ide repriza iza ponoći na 3sat-u (ko ima satelitsku).
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la anton 1983 » 26 stu 2011, 12:51

Slika

ovo je samo jedan od razloga zaš mi nesmemo imati ŠPEK klupu...Čovjek ne odigra tekmu i odmah ubijanje u pojam! FUJ!!!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 26 stu 2011, 13:19

I tu se sad mora pokazati karakter velikog kluba i malo opalit i po medijima i po reprezentaciji ili jednostavno ignorirati.

Prosto rečeno, jebali bi se a da ti ne stavi ili ne uđe. Taj cirkus koji njem. mediji pokušavaju raditi s Bayernom kod mene osobno, ne pali. :nono:

Ne može se svima sve ugoditi, to mora biti kristalno jasno. Htjeli bi da budu najbolji i sve, a istodobno oni to koče i sami sebi skaču u usta. Tko je tu budala? Jebote, pa Nijemci misle da mogu živjeti još u 20. stoljeću i gledati nogomet onakvim očima i da u vodećim europskim ligama se to tako radi. Dok god ga budu isključivo tako gledati(posebice kad su u pitanju transferi i ugovori igrača), Bundesliga nikad neće biti vrh u Europi, pa ni na 2. mjestu, a euro naslov u CL neće tek tako vidjeti.

Nepotreban ispad. Što onda reći za Kroosa? Njemu treba poručiti putem medija indirektno što nas briga za tebe, eto ti klupa i crkni? Ma... Samo neka Jupp radi svoj posao, a Löw svoj i sve 5.

Nitko se ne bavi problemom to što Farfan će otići za 0 eura, a Schalke s tim potezom napraviti katastrofu i za proračun i za kvaltietu kluba. Nijemci koliko su najbolji, najvrijedniji i najuspješniji narod u Europi, u ovim razmišljanjima u javnosti ispadaju ograničeni.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva