....jer sam samo ja ovdje ljut ili što....?....mi pričamo o klubu koji je došao u bundesligu 1993...i od tad su bili kanta za napucavanje Bayernu...od svih ekipa s njima bayern ima najbolji skor....(redovne mušterije naše)....i sad odjednom...zahvaljujući ponajprije sucima bundeslige...i mišljenju naših zvijezdica....lakoćemo do titule....sad nam se cijeli svijet smije...na čelu sa onim šupkom Magathom....
i da pazi ovo sjećam se 1998 kad je K'Lautern osvojio titulu....tad je Bayern bio slab
Mi sa jednim Riberijem u sastavu ne uzmemo titulu Bundeslige.....prežalosno...i onda se pitao zašto on želi otići od nas....
i što je najžalosnije taj isti wolfsburg sljedeće sezone bez Magatha za kormilom će opet bit kanta za nabijanje.....
ali neka im kad je 2007 Stuttgart osvojio Bundesligu tad je usljedila kaznena ekspedicija Bavaraca i osvojili smo bundesligu već u jesen.....tako će biti i nagodinu....samo što mene jeb. što je tako trebalo bit i ove sezone....
eh da čestitke Magathu jer je znao iskoristit što mu se nudilo ove sezone.......
width="960"