Vruće glave, no hvala dragom Bogu, moja je itekako hladna na ovo(topla je još uvijek od popodnevnog nogoša u dvorani

).
Klasika, a mane se nikako ne riješavaju. Ja sam jako bio zabrinut zadnjom linijom prije utakmice i evo dogodilo se da smo spušili 3 GOLA, ALO, TRI!!!

Čak sam sebe gledam i ne vjerujem da mi je ovaj poraz izazvao samo lavinu smijeha, a ne bijesa, frustracija i čega ne kao što to bude običaj.
Nemojte mi molim vas zamjeriti, ali opet ću nabijati ovdje problem naše igre u prekidima, kako ofenzivne tako defenzivne. Da odmah kažem, u fazi obrane svatko može nekad dobiti gol i nitko nije savršen, događaju se greške, pad koncentracije i pizdarije u toj džungli, samo to se kod nas mora radikalno smanjiti i svesti na sezonski minimum od 5-6 golova ako je ikako moguće, jer nismo baš tako niski ko Barcelonaši. A kad govorimo o ofenzivi, onda tu dolazi moja standardna pljuvačina i kamenenje u glavu. Živo sranje od odlaska Ballacka 2006. Mi smo u toliko utakmica do 2006. prekidima rješavali utakmice, okretali to u svoju korist, spašavali živu glavu i šta već ne. Toga zadnjih 5 godina toliko ima da ja ni ne pamtim ništa osim van Buytena u vjerovatno nekih 10 navrata. Ostali igrači živo sranje, direktni udarci su kataklizma od nestanka Scholla, Deislera i Baslera. Mi te stvari poput slobodnjaka i kornera uopće ne doživljavamo kao nečim vrlo važnim za našu igru i uspjehe, a to je strašno poražavajuće. Na tome se nikad ne prestaje raditi, a isto tako mora se imati nekog majstora koji će taj živi zid prebacivati konačno i pogađati mrežu protivnika. Nama to jako, jaaaako treba.
Onda dođem do onih projektila koji su vladali do 2007-2008. kad su Schweini i Altintop ubijali protivnike s 30-40 metara čak. Sportinga se i dan danas sjećam u onoj lošoj sezoni, čarolija. Nama sve te današnje "sitnice" itekako trebaju i nikad nisu prestale trebati.
Što se tiče same utakmice, rezultat mi dovoljno govori, 3:2 i naša koma u igri.
Tu dolazim do idućeg sranja od kojeg svi danas ko kakve budaletine izbjegavaju. Ja bi Juppu dao svoju kuću samo da konačno prilagodi naš sistem igre izostancima na terenu.
Majku mu jebem, pa mi smo prije 2 sezone došli do 3 finala i 2 osvojena trofeja. Prvo finale je bilo prvenstvo, drugo kup, a treće neosvojeno je bilo Europa. Mi smo igrali 4-4-2 sustav, ubijali i počeli igrati atomski nogomet pod van Gaalom.
Danas imamo zadnju liniju i golmana daleko bolju na terenu nego prije, imamo 2 odlične šestice. Jebote, imamo hrpu veznih igrača i mi ne možemo u liniju gurnuti kvartet Ribery-Kroos-Gustavo-Robben(Müller), a isto tako gurnuti u napad jednog rasnog strijelca Gomeza i jednog frajera koji pravi pizdarije zvan Ivica Olić koji umire da igra i da bude napadač.
Pa zar je toliki problem probati to s čime smo sve one sezone prije osvajali pod Magathom, Hitzfeldom, Trapattonijem i sl.

Zar se ne može s time igrati i malo pomutiti razum protivniku s tandemom Golić?
Ako je, onda jebem ja taj današnji nogomet i sva ta mutava krila kojima se izlazi u susret da oni glume nekakve napadače, a ne mogu ni 20 golova zabiti osim 2 najbolja igrača svijeta koji su priča za sebe.
Napoli ruši sa 3-5-2(koji postaje 5-3-2 u fazi obrane, a i više ako svi sudjeluju) Cityja i nama pravi probleme, a mi se bojimo 4-4-2 koji je bio praksa do 2008-2009. u svijetu nogometa... Ma daj idi više s milim Bogom...
Ja bi riskirao, pa taman izgubio danas od Mainza. A ne uvijek se hvatati kako nemamo Schwenija. E pa onda kupimo te kvalitetne igrače za klupu kao Real i Barca i riješit ćemo probleme.
Jupp je pogriješio što nije išao na 4-4-2, kao što je išao prošle sezone protiv Dortmunda u 18. kolu, pa je popušio, ali eto barem je imao ono što je imao u pozadini, a ovdje ima kvalitetu i preko 10 važnih reprezentativaca.