Speedy napisao:Pa ukljuci si sam, imas u svom profilu, i kada dobijes poruku pojavit ce ti se traka gore koja te obavjestava da imas novu poruku!
Profil -> Postavke -> Obavijest o novoj privatnoj poruci prikaži u zasebnom prozoru

anton 1983 napisao:Eto effe_sa kad niko drugi neće je postavljen za novog moderatora. Jebite se sad svi skupa jer taj jedva ćeka da banira. Naime effica znam ja da me neš razočarati![]()
Kaj se od tebe oćekuje:
- da otvaraš preveliki broj tema, tako da ljudima zbog toga ideš na žiPce
- kada nekaj treba napraviti na forumu tipa otvoriti temu za tekmu, moraš tamo biti prvi, htio ti to ili ne
- nabaviti 5 novih aktivnih članova
- budeš desna ruka CroChefu i fino sa njim moraš postati takav tandem, da onima na Tm.de bude žao kaj vas nemreju dobiti
- meni nakon svakog radnog dana donjet limenku Coca Cole ( i to onu od 0,33 dcl, jer ona od 0,25 mi je premala)
Ak se nebuš snalazio, nemoj pitat mene il Speedya već gnjavi croChefa zato i je tu!

effe__sa napisao:Rigorozan ću biti tako da su banovi izvjesni![]()
![]()

effe__sa napisao:a ovu limenku ću ti donijet i otrest od glavu...Jel pošteno??????![]()
![]()
![]()
![]()
I razočarao si me da je najžešće što piješ baš Cola....O @antone, antone...
![]()
anton 1983 napisao:effe__sa napisao:a ovu limenku ću ti donijet i otrest od glavu...Jel pošteno??????![]()
![]()
![]()
![]()
I razočarao si me da je najžešće što piješ baš Cola....O @antone, antone...
![]()
E prika, si ti jučer bio na poslu? Mora da nisi jer ja svoju Colu nisam dobio!Inaće zaboli ti mene za pive, viskije, vino i ostale pizdarije, ja bi i Robbena za Colu prodo
![]()
To ne znači da si ja nevolim popit, samo mi je Cola draža od bilo ćega! A sad, di mi je COLA?!?!

Speedy napisao:Morat cemo Effe-u smisliti neki dobar podnick, ovako bode u oci!

[url=ovdje stavljate link]ovdje tekst[/url][url=http://www.bayern-cro.com/Najnovije-vijesti/Rummenigge-Zaradili-smo-ogromno-postovanje.php]Rummenigge: Zaradili smo ogromno poštovanje[/url]

Kad probam ući na bayern cro dobijem upozorenje da postoji zlonamjerni virus i neće da uđe

Speedy napisao:Kad probam ući na bayern cro dobijem upozorenje da postoji zlonamjerni virus i neće da uđe
Jel ima jos itko ovakav problem?

Speedy napisao:Pa nemam ja taj problemvec jedan od clanova, samo sam citirao dio njegovog posta!

Vrati se na: Sve vezano uz rad foruma
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost