da se u ovom trenutku moram kladiti na to ko će biti herbstmeister, kladio bih se na Gladbach. dečki su fenomenalni i do kraja 1. djela prvenstva imaju 3 protivnika koja im pašu i nebi se čudio da pobjede sve 3 tekme, makar sam ja ziher da će im i 7 bodova biti dovoljni da na zimu odu kao prva ekipa BUNDESLIGE. Gladbach bu slijedeću tekmu Bvb sigurno dobio i to sa onim svojim poznatim rezultatom 1:0. Dobit će ih i kao prošle sezone kad su se borili za ostanak u ligi. gladbachu ide u prilog to što će Bvb igrati nogomet kakav Gladbachu paše tj. dopustit će Gladbachu njegove brze kontre. uspjet će ih pobjediti i biti prvi nakon 17. kola čaki bez reusa koji se ozlijedio.
E sad koliko dugo će se gladbach držati na vrhu to mi je nepoznanica. kad je BUNDESLIGA u pitanju sve je moguće. Ak već moraju nek idu u Kup uefa jer u tom natjecanju čak i ovim malo gnjiliji klubovi poput hannovera znaju doraditi dobar posao....
MUNCHEN-GLADBACH!
Ne znam dal je ko od vas gledao Mućke. No u jednoj seriji bila je jedna trudnica iz Njemačke koju je Del Boy primio u svoj dom. Imo je neki plan da njezino djete da Boysiu na posvajanje il tak neš. No pošto Del boy nije znao pričat Njemački kad je sa njom zapoćeo razgovor, pristupio joj je na način da je prva riječ bila koju je izgovorio - MENČENGLADBAH!