Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la Red passion » 02 stu 2011, 09:45

Ma jednostavno zato što mu je nakon možda najbolje sezone u životu(2009/10.) jedna sezona nakon toga izbijena. I kad je to sve prošlo, došla opet ova zadnja pauza i tu je on mnogo izgubio. Godina dana je jako puno u Bayernu, a rješenja i zamjene uvijek se moraju naći. Tu se pojavio Gomez koji se čekao od dolaska i sad je to na neki način, kraj priče.

Bilo bi sve uredu da se igra sustav 4-4-2, no ovako kako se igra samo s jednim napadačem, on mora na stranu što nije njegova pozicija, iako je može odigrati.

On će otići najvjerovatnije na kraju sezone da uhvati još 2 godine poštenog nogometa i to je to od Ivice u karijeri.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 07 pro 2011, 14:59

Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Miki » 10 pro 2011, 10:56

Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la cruz » 10 pro 2011, 12:26

Miki napisao:Koliko ima istine u ovome? :?
http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 60022.html

ta se priča pojavila jučer, prekjučer
obično kažem da su to pizdarije novinara..

ali ko će znat.. Robben je sljedeće ljeto na prekretnici: ili produženje ugovora ili prodaja!

upravo zato novinari imaju dvije priče:
1.) Robben produžuje ugovor i
2.) Bayern prodaje Robbena ;)

ja mislim da Robben želi ostati, više nego što bi tio ići..

Bayern pregovara sa Götze-om i Reus-om, to je i po meni dovoljno dobar znak da se oko Robbena nešto kuha..
a budimo realni, ni Götze a bogami ni Reus nisu igrači za rotaciju....
Uprava sigurno žestoko raspravlja o tome!!

problem je svima poznat: Robbena moraš dugo čekat jer je stalno ozljeđen, međutim kada igra onda imaš igrača s kojim dolaziš u finale lige prvaka...
Nije mala stvar da prodaš TAKVU KVALITETU

ali možda je kod uprave prevagnula ova ružna strana, ozljeda :roll:

Reus i Götze su mladi igrači i još se kod njih ne zna koliko su zapravo skloni ozljedama...

Moje mišljenje je da bi Götze u Bayernu bio na jednakoj razini ko i Robben, što se kvalitete tiče..

tako da...

Robbena prodaš za 30mil. na ljeto, dovedeš Götze-a za (recimo) 40-43mil. :D plaća bi im bila otprilike tu negdje

s tim da u Götze-u dobivaš talenta stoljeća, njemca, reprezentativca i (zasad) igrača koji je manje sklon težim ozljedama

sve u svemu, ovo je škakljiva tema koja čak i zaslužuje svoj topic :)

vidit ćemo to još, možda je još rano o tome voditi debatu
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 12 pro 2011, 08:53

Pise u kickeru da je HSV kontaktirao Pranjica.

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 12 pro 2011, 08:53

Pise u kickeru da je HSV kontaktirao Pranjica.

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 12 pro 2011, 10:26

CroCHEF napisao:Pise u kickeru da je HSV kontaktirao Pranjica.

Hmmm, al za kaj? :? Kod njih ja njega jedino vidim na nekoj poziciji DMC-a. Kao on bi trebao biti taj malo kreativniji centralni vezni. E ak je to istina onda svi znamo na kojoj je razini HSV. No ko zna možda se Pranjić tam baš snađe jer je to klub za njegovu nogometnu razinu...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 12 pro 2011, 10:36

Ola potvrdio da ostje u Bayernu do ljeta :bravo:
http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 26559.html

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 13 pro 2011, 09:10

CroCHEF napisao:Ola potvrdio da ostje u Bayernu do ljeta :bravo:
http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 26559.html

Dobro za Bayern, ali loše za njega jer mislim da se kraj zdravog gomeza neće naigrati, a nije ni za reprezentaciju to baš bajno, iako je to druga priča
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 13 pro 2011, 09:36

Ma trebao bi valjda Ola dobit opet dosta prilike jer sezona je još duga.Bit će tu dosta utakmica, tako da....
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lahm » 13 pro 2011, 12:31

Evo čitam na tz-u, ima opcija da pošaljemo Brena u Herthu.

Produžili bi ugovor s njim, te bi ga poslali na posudbu, a Hertha ima problema sa ozljedama, pogotovo u obrani.

Za amatere ne može igrati, jer nije još pet godina u Njemačkoj. ( ne znam koliko mu treba još za to)

Definitivno ne bi bio loš potez, u Nürnbergu nije bio loš do one ozljede, a u Herthi bi se mogao vratiti ponovno na pravi kolosijek. :|
Zadnja izmjena: Lahm; 13 pro 2011, 12:36; ukupno mijenjano 1 put/a.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Mačak » 13 pro 2011, 12:33

effe__sa napisao:Ma trebao bi valjda Ola dobit opet dosta prilike jer sezona je još duga.Bit će tu dosta utakmica, tako da....

Neka Ole, neće uvijek ići sve kako treba, koliko ćemo puta do kraja sezone još reći:"Treba Olu u igru". ;)
Trebaće, itekako da hoće, a trebao bi i više da igra, Jupp naglašava da ga još čeka, da još nije na svojoj punoj razini, a pošto je došao nizašta, ne bi nam nešto loše bilo da tako i ode, ali opet sebe ponavljam i hoću da kažem da sam za dodatno produženje već postojećeg ugovora.

Sa druge strane drugog Hrvata bi mogli i trebali pustiti, jer očito da nije ni blizu Juppovih planova, bila bi to opcija najbolja za sve. ;)

Što se tiče odlazaka, zadržao bih se na tome, Breno je i dalje mačak u vreći :D , možda nas "šokiraju" i sa njegovom prodajom, i mislim da je to to što se tiče mogućih odlazaka.

I eto još sam mišljenja da bi trebalo Petersena i Usamija(ukoliko se otkupi) poslati na posudbe, već naredne sezone, u nekakvog Bundesligaša, tako će još više steći međunarodnog priznanja, pa nama iako dovoljno dobri ne budu bili, barem malo na njima brk omastiti, recimo kao u slučaju Ekici. ;)

EDIT:@Lahm, točno u sridu, o tome ti baš pričam, to bi bio jedan preodličan potez, svaka čast! :!: 8-)
Mačak
'U vreci'

PostPostao/la cruz » 13 pro 2011, 13:34

Breno Breno Breno :smajl010:

ovaj njegov život u bavarskoj postaje misterija

(Lizarazu: ne čitaj ovo :D ) jebemti nürnberg i ozljedu i nesreću njegovu!!! bolje slomiti obe noge nego (ko što je on) prednje križne ligamente, poslje toga nikad nisi isti! i još ih on pokidao u šta ja znam .. 21. godini :doh: koji peh
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Titan » 13 pro 2011, 13:38

Breno je sigurno sjajan igrač, no mlad i toliko povreda dovode nekada u Emo style.

Slažem se sa kolegom Nürnberg ....sjajno odigrao i onda ta povreda. Čovjek koji je bio stavljen u prvih 11 protiv ekipa od kojih smo u datom razdobolju biti dosta "slabiji" .

Ima ogroman potencijal , to je sigurno . Upravo je sav svoj raskoš pokazivao u Brazilskoj ligi gdje je "dominirao".

Nadam se da će ostati u Bayernu aBd , te da će dobiti napokon pravu priliku da igra u kontinuitetu .
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lizarazu » 14 pro 2011, 10:39

cruz napisao:(Lizarazu: ne čitaj ovo :D ) jebemti nürnberg i ozljedu i nesreću njegovu!!! bolje slomiti obe noge nego (ko što je on) prednje križne ligamente, poslje toga nikad nisi isti! i još ih on pokidao u šta ja znam .. 21. godini :doh: koji peh

Hihihi. :mrgreen:
Nemoj psovati Nürnberg, tamo je bio na putu da postane ozbiljan stoper, cak mi se i tamosnja frizura bolje svidjala. Nekako mi djelovao opasnije, a i struk mu bio uzi. :lol:
I sad mi pred ocima onaj start Reinartza (gledao sam taj mec live) i njemu sam spominjao familiju. :twisted:
Povreda jeste jedna od najtezih, moras biti mentalno jak da sve to prebrodis. Brazzo je istu povredu imao 2x, pa se jednom vracao u rekordnom roku (cini mi se za 4 mjeseca), pa Lothar...

Odobravam produzetak ugovora, pa i neku kratkorocnu posudbu.
Lizarazu
Bixente

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi