Werder Bremen

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: Werder Bremen

PostPostao/la effe__sa » 15 pro 2011, 18:15

Ovo za Merkela si me Murta preduhitrio.... :D A stvarno je to odličan igrač i imam osjecaj da bi pravi boom u Werderu napravio. Par puta sam ga gledao dok je još u Milanu bio i stvarno momak potencijala ima, a čini mi se da je solidan sad i u Genovi.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 16 pro 2011, 16:21

A kaj bi oni sa tim Merkelom točno? Ima u tom Werderu dobrih igrača, čak i koji su dosta koštali al su u banani...Al najbitnije je da Bumen bar Ligu Uefe ulovi onda lakše razmišljati. Baš sad da ih napuste Fritz, Wiese i Pizarro u jednoj sezoni neznam kak bi to nadoknadili. Ajmo reč da Merkel dođe, di sa njim? prvo bi onda i nekaj trebalo prodati, a tu je i Marin i Ekici i onaj mutavi Hunt...Ima taj Bumen dosta tih polutrulih igrača tak da će biti jako zanimlivo kak buju si to posložili za nexte jahr...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 18 pro 2011, 10:50

Eto jučer su mi dokazali da nisu za LP, ali kaj to znači kad je istu stvar napravio i KUSEN! Ak niš drugo bar su nam iskristarlizirali ko bi trebali biti prva 3 kluba u Njemačkoj, a Bumen i ostala bagra nek se bore za 4. mjesto! Al kak su oni uspjeli popljugati 5:0? :shock: To je fascinantno kako taj klub može oscilirati!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 18 pro 2011, 16:39

anton 1983 napisao:Eto jučer su mi dokazali da nisu za LP, ali kaj to znači kad je istu stvar napravio i KUSEN! Ak niš drugo bar su nam iskristarlizirali ko bi trebali biti prva 3 kluba u Njemačkoj, a Bumen i ostala bagra nek se bore za 4. mjesto! Al kak su oni uspjeli popljugati 5:0? :shock: To je fascinantno kako taj klub može oscilirati!

Istina al dal je bvb za lp il ep...baš se ono dokazali???!!!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Titan » 18 pro 2011, 17:37

BvB svakako bolji od Bremena za LP. Po meni Bayern , BvB, Schalke i eventualno Leverkusen pa ostali.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 18 pro 2011, 20:11

Bremen za dobro odigrat, ali protiv veliki ekipa ove sezone ne može da pobijedi. Previše su ovisni o Pizarru, od njega se očekuje i da se vrača po lopte, da ide prema krilu kako bi se oslobodio ili pokupio loptu, a uz to naravno mora zabit golove. Fali tu još par igrača u ekipi za sami vrh, a u Evropsku ligu bi se mogli plasirat. Schaf u svakom slučaju opet izvlači maksimum iz ove ekipe.Lijepo bi ih bilo vidjet u Evropi opet, ali prije će to biti Evro liga nego LP. Za Lp im fali još više pravih kvalitetnih igrača u ekipi, pravih kalibara.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 18 pro 2011, 22:55

Ja sam nakon one sramote u Gladbachu i u Gelsenkirchenu očekivao tako nešto i očegledno nisam pogriješio.

Već je anton pisao o tome, ali ja sam tek ove godine shvatio koliko smo svi mi na taj Werder gledali idealistički kao klub koji razvija mlade igrače, ali oni već nekoliko godina (ako zaboravimo na Ozila koji je došao još 2007.) nisu to.

Kad pogledam u njihove transfere prošlih sezona, sve od reda sami flopovi i to jako teški. :no:
Prokleo ih je Carlos Alberto. :haha:

Koliko god sam ja isticao da bi odlazak Allofsa i Schaafa bio jako težak udarac za ovaj klub, nekako mi se čini da oni moraju snositi odgovornost. Ne u vidu odlaska, ali u obliku odgovornosti nekakavoj višečlanoj upravi kao kontrola.
Ako to nije ispod časti Hoenessu i Rummeniggeu, onda ne bi smjelo biti niti ovoj dvojici. ;)

Kao prvi pozitivan pomak za ovaj klub ja vidim mogući dolazak Douglasa iz Twentea i otkup Sorkatisa te produženje Wiesea. Onda bi takva središnja obrana bila stvarna baza za nadogranju ostatka momčadi. :bravo:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Lizarazu » 18 pro 2011, 23:32

Allofs moze ici (ako ga neko sutne nogom u guzicu) ali Thomas ostaje i treba tako biti.

Ovaj covjek je zelen u dusi, nenormalno odgovara ovoj sredini, greske koje su se desile nisu (ili vecina) njegova krivica.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Murta » 19 pro 2011, 00:20

Što se tiće njihvog znanja ja ne dvojim niti ikada jesam - oni su vrhunac svjetskog nogometa i svaki klub koji bi ih izgubio bi patio.
Ali imali su nekoliko zajedničkih promašaja (iako je tu više kriv Allofs, mora se priznati da su neki igrači stagnirali pod Schaafovim vodstvom) i mislim da je vrijeme za jedan lagani zaokret klupske politike. Tu ponajprije mislim na gomilanje napadača i škartiranje obrane te bi zato za mene ono što sam napisao bio velik pomak unaprijed.
Iako je Werder svoju igru temeljio na napadačkom nogometu, nikada im se obrana nije sastojala od igrača poput Wolfa ili Ignjovskog već je bila kvalitetna baza koja je bila temelj napadačkog nogometa. Pad je počeo kad su zamjene poput Pasanena postali glavni igrači kluba. Čak se sjećam jednog članka u kojem su ga nazvali srcem obrane. :lol:

Klupski problemi su i Allofsova želja za moći te jedna Schaafova izjava u stilu: "Ako ode Allofs, odlazim i ja."

Godinu dana sam pisao o Hamburgovoj izbornoj skupštini do koje na kraju nije došlo jer je Hoffmann sam otišao, ali mislim da će mi ova Werderova biti puno zanimljiviji motiv. :mrgreen:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Murta » 20 pro 2011, 09:06

Verträge bis 2014 und 2015: Schaaf und Allofs verlängern in Bremen - Sport Fussball Bundesliga
Tresla se brda, radio se miš.
Schaaf ostaje do 2014., a Allofs do 2015. (ili do 2016. ako svi budu zadovoljni).

Spox.com napisao:Streitpunkt war die Dotierung des neuen Vertrages, Lemke stand dabei für eine leistungsbezogenere Variante. Tiefe Narben hatte auch der Machtkampf im Sommer hinterlassen, als die heile Werder-Welt ins Wanken geriet und sich Allofs und Lemke über Wochen einen öffentlichen Streit über die Transferpolitik des Klubs lieferten.

Lemke ließ die Muskeln spielen und Allofs wie einen Schuljungen auflaufen, der sich jeden noch so kleinen Transfer wie die 800.000-Euro-Ausleihe von Abwehrspieler Sokratis vom Aufsichtsrats-Boss genehmigen lassen musste. Und dieser dies in der Folge auch noch in den Medien breitgetreten hatte.

"Es war ein langer Weg, auf dem es einige Dinge zu klären gab", kommentierte Allofs die Verhandlungen, "aber es ging um Sachfragen und nicht um persönliche Dinge." Lemke meinte: "Der Aufsichtsrat hatte seine Vorstellungen, Klaus hatte seine Vorstellungen. Am Ende haben wir uns auf einem vernünftigen Mittelweg getroffen."

Svađa je bila u kontorli Allofsa jer je Lemke (predsjednik nadzordnog odbora) htio kontrolirati Allofsa za svaki pa i najmanji transfer, a Allofs je htio samostalnost. Našli su se na pola puta (pretpostavljam da oko 5 milijuna €).

Ono što sam ja želio se ostvarilo i sada Werder konačno može početi normalno planirati budućnost. :bravo:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la cruz » 20 pro 2011, 09:25

Ma neka Allofs bude sretan što su uopće razmislili da mu produže ugovor!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 22 pro 2011, 08:05

Slika

Jel vam ovo poznato? :lol:

Još malo pa će pisati u vijestima "BUNDESLIGA ALERGIČNA NA IGRAČE IZ J. AMERIKE!!!! :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 22 pro 2011, 09:45

Pa to je očekivano nakon Wesleyja i Carlosa Alberta, ali ne smije izbjegavati Južnoamerikance koji već jesu u Europi, kao Diego.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la cruz » 22 pro 2011, 09:51

To je na rubu rasizma, i sigurno nije za pohvalu! Pizzaro, Naldo, Diego, Elber, Paulo Sergio, Lucio, Ze Roberto, Emerson, Juan, Farfan, Demichelis, i tako dalje, itd. itd. su samo neki igrači koji su obilježili mlađu povijest BL..

Ako su toliki trutovi (i naši i werderovi, itd) pa da očekuju da čim dovedu j-amerikanca da će postati zvijezda, onda nemaju pojma, i bolje što ne dovode

neka lijepo pitaju Leverkusen kako se dovode j.amerikaci ;)

neko će reć da je u Bayernu druga situacija jer su ipak prevelik pritisak i očekivanja, ali zato postoje prčene scouting abteilungen i posudbe..

ne možeš očekivati od nekog klinje koji rastura u brazilu da će doć u hladnu europu i nastaviti da hara... psihološki profil je najbitniji, takvi j.amerikaci uspjevaju, ako želiš da brazilac uspije u Bayernu, werderu mora mentalno biti nenormalno jak, stabilan, prilagodljiv i spreman na žrtvu.. pogledaj samo Lucia, Elbera, Ze Roberta, pa to su ljudine otkad se zna za njih!

Meni ovakve izjave ne mogu u glavu, ni od werdera ni od naših
time su priznali da im je scouting služba totalno nekompetentna, čim je ukidaju!

Breno? talent prve klase, vidilo se kad nije imo ni 17god, međutim, šta je s glavom?!
neko će reć "nije imo sreće s ozljedama" ... a ko to ima?!
Treneri su za njeg uvijek tvrdili da ne trenira dovoljno jako, momak je 4 godine u njemačkoj a ne zna pričati njemački :o
šta je s glavom :lol:

nadam se da shvaćate šta želim istaknuti!

ja sam apsolutno za j.amerikance, jer od tamo klasa igrači samo niču, iz godine u godinu!
samo, ako ga već želiš dovesti u njemačku, provjeri mu glavu brate jer to je važnije od bilo čega! a to se u zadnje vrijeme očito nije radilo!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 22 pro 2011, 09:58

Slažem se sa tobom u potpunosti. Ono što meni jako fali u BUNDESLIGI su baš JA ili bolje rečeno Brazilci. Toga je uvijek bilo u BUNDESLIGI i dosta njih je igralo za repku a sada tu je Luis Gustavo i brijem da je to sve. Čak bi rekao FUJ! Ne znam u ćem je kvaka...Morti su postali preskupi pa se dovode neki kvazi igrači koji imaju dosta nabijenu cijenu...Nemrem vjerovat da se već neko jako dugo nije okuražio i isprsio 7-10 milja za nekog brazilskog napadača....

Za mene jedna velika šteta i nadam se da bu nas Kusen ubrzo iznenadio...

Makar u zadnej vrijeme da se dosta tih igrača nabrojati koji su dosta koštali a bili Flop. Ne sečam se koji je to zadnji Brazilac uspio u BUNDESLIGI...
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesligaški klubovi