doro napisao:anton 1983 napisao:Al ajde bar ga je kroos dao, zaslužio je to danas
Kaj nisi ti odusto prije 5m?!
Ma odusto sam ali oči nisu
doro napisao:anton 1983 napisao:Al ajde bar ga je kroos dao, zaslužio je to danas
Kaj nisi ti odusto prije 5m?!
Lizarazu napisao:cruz napisao:3. Nitko se nije danas previše izdvojio niti je neko jednim potezom odlučio tekmu, ovo je ekipa odradila!
Svaka čast ekipi i svaka čast Juppu!!!!
Da, da, draga
cruz napisao:Tymo i Kroos daleko najbolji igrači na terenu!
Ne, ne, dragi.![]()
Ne izdvajaj nikog.![]()

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
Lizarazu napisao:Evo sad i vatrometa na Areni.
Köln je kucka nevidjena, druga je stvar sto vi njih trpate tamo gdje im nije mjesto. Mainz je za njih Barca.
Do vraga sa njima, sve se dobro zavrsilo, nismo bili najbolji ali i to je bilo dovoljno za laganu pobjedu.
Treba vidjeti i druge velike ekipe, kako se muce i kako dolaze do bodova, odmah se ovakve partije relativiziraju.
Bila je čestitka i na hrvatskom jeziku: Sretan Božić i Nova godina.

cruz napisao:eeee dragi nisi me razumio![]()
niko se nije nekim potezom istakao, na to sam mislio
međutim, ovaj gol od Kroosa, koji je pao nakon što napisah, on me demantira, Kroos je OPET odigro najbolje u ekipi,
po ko zna koji put u ovoj sezoni!
anton 1983 napisao: doprinos Tyme ove cijele sezone kojeg ljudi baš i ne hvale...

cruz napisao:btw. Alaba želi friz ko Gomez, sad je svima jasTno
Lizarazu napisao:cruz napisao:btw. Alaba želi friz ko Gomez, sad je svima jasTno
![]()
![]()
Kada tebi nije uspjelo, moze mali mamun (nisam rasista, tako mu tepam) priustiti sebi to zadovoljstvo.
![]()
Sto se tice Riberyja, osim onoga sto je Anton naveo, nisu mi jasna njegova reagovanja. Isto tako i ostatka ekipe. Zasto niko od njih nije pritrcao nakon prvog zutog kartona i odvukao ga u stranu. Kao da niko nije upoznat sa njegovim karakterom i poslije svega nisu bili spremni da pritrce da ga odvoje od Serena. Tek kada je napravio "drugi prekrsaj" tu se Gomez nasao, a ostale boli racku.
Da budemo jasni, za ovo nema opravdanja, ali uvijek postoji nacin da se "tragedija" (sta bi bilo da je vaznija utakmica i da je direktni crveni) sprijeci.

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju