Gladbah, Gladbah, MUNČEN- Gladbah!
Koju posluku porati? Sam dobro reko?
Gladbah je sada ne jednom raskrižju di ima šanse da postane klub, no tu se treba odlučiti na neku vrstu rizika. Oni sebi sad moraju sopelati neku špicu i naravno nabaviti što više novaca od prodaje gnoja tako da bi ta špica bila što bolje. Gladbach nas je navek znao iznenaditi sa transferom kada je u pitanju odšteta, a ne kvaliteta igrača pa je sada možda i red da se oboje stvari poklope.
ovo su po meni 3 opcije:
1.) Najrealnija jer se nema para. Otići po nekog napadača koji je u svom klubu izgubio status te ga posuditi ili dati male pare za nejga jer taj klub jedva čeka da ga se riješi, te se pomoliti Bogu da taj igrač opet počne igrati kak Bog zapovijeda. To su igrači tipa:
Zidan, Helmes, Lakić.
2.) Ništa manje realna. Otić po igrača koji još uvijek ima dobru reputaciju, ali nekako se zna da bi mogao napustiti svoj matičan klub:
Rosenberg, Pogrebnjak, Petrić
3.) Najsexualnija opcija, ali i najmanje realna. Ići se baciti u trošak i dovesti nekog jako dobrog napadača. To napraviti jer se računa na pare od reusa koje bi mogle stići 2012 ili 2013, a ako se ufati Europa, bit će više para...
Sad to može biti neko tipa Ibišević, Derdiyok, ili čak neko izvana...
Ili mogu ništa napraviti i posrati se. meni svejedno!